To kod tebe nesto nestima.Sa mojom konfiguracijom i sa ovim podesavanjima ne pada ispod 35- 40 na otvorenom i u opstoj pucacini,a prosek je 50+.U zatvorenim prostorima ide i do 80+
Trenutno sam na ovom mracnom nivou,nakcicu i neki skrin iz dnevnog okruzenja !
Meni igra leti na hardcore podesavanjima. Inače, ovo je najgora MP igra koju sam igrao do sada hahahaha ko može da igra ovo njesra ovo je užas. Single misije su cool. Zakucan je i meni GPU na 99% a igra sama radi fenomenalno. Nisam merio fps nema potrebe.
Sta ti je lose u MP-u??? Ne razumem ? Sta je njesra i uzas?
Kul je pljuvati stvari, a josh vise kul to obrazlozhiti.
Ajmo ->
I ne znam zasto pominjes "whoring" UT3, kada je serijal na konzole stigao jos 2000. godine.
Sta ti je lose u MP-u??? Ne razumem ? Sta je njesra i uzas?
Kul je pljuvati stvari, a josh vise kul to obrazlozhiti.
Ajmo ->
SMH, jeste, "stigao" je. Igrao si UT99 na PS2 i bilo je fantastično iskustvo u odnosu na PC. Kao i Quake 2 na PS1. I Quake Arena Arcade na 360. Sve je to isto.
Управо пређох игру. Нисам нешто одушевљен. Мутав лик никако не доприноси причи а игра дефинитивно има проблема. И то проблема са невидљивим препрекама/објектима. Таман последњу ракету испалим према оног огромном троношцу кад оно трас! Пуче мени у лице! Проблема има још и са осветљењем на земљи/поду када се посматра уз ивицу зида. А вештачка интелигенција тек. :lupko:
С друге стране доста добро изгледа и делује добро оптимизовано.
Моја оцена је неких 7 од 10.
UT na PS2 nije bio nesto, ali zato je Dreamcast verzija bila odlicna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari