Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Skini "zvanični" apdejt od "izdavača".

@G!!!
Znaš da to nije do toga što imaš original nego do samih servera, pogledaj zvanične forume incrysis, crymod i videćeš.
I ja imam isto tih problema, ali kada potražim isti server vidim da je otišao offline ili da se resetovao, a to se realno desi jednom u 3 dana. Blame crytek not your original game ;)

To kod tebe nesto nestima.Sa mojom konfiguracijom i sa ovim podesavanjima ne pada ispod 35- 40 na otvorenom i u opstoj pucacini,a prosek je 50+.U zatvorenim prostorima ide i do 80+

Trenutno sam na ovom mracnom nivou,nakcicu i neki skrin iz dnevnog okruzenja !

Hvala za info. Evo skinuo sam ovaj cfg 1.7 pa cu probati. Zanima me jesi stavio patch 1.1 i koje drajvere za graficku koristis ?

Da patch 1.1,a drajveri 11.2.Definirivno 50+ je prosek,radi fenomenalno sa,sto ti rece "starim Radetom",bukvalno klizi.Postavio sam i podesavanja pa vidi kako radi kod tebe.Ti imas i dobar cpu,mora da radi bolje

Poslednja izmena:
Evo malopre sam ubacio 1.1 patch i namestio najnoviji cfg 1.7 ovako

cfg17.jpg

.. i stvarno igra bolje radi a grafika je nesto malo lepsa.

Na brzaka sam probao pred sam kraj igre.

Ja sam jos uvek na matorim 10.9 drajverima, mozda bih trebao da pristavim 11.2.

@dvocevka

Jos jednom hvala za info :)

Jao ja cu poludeti. Zavrsio sam upravo drugi prelazak. Trebalo mi je oko 7 i po sati (ne znam tacno jer se sabira vreme sa prvom kampanjom). Progres je 99.76% :S::mad::wall::crash:. Poludeo sam totalno. Fali mi jedan odvrati weapon upgrade koji mi je falio i u prvom prelasku. Apsolutno ne znam sta bi moglo da bude. Ovog puta sam malo promenio taktiku i umesto automatskih oruzja veci deo odigrao uz Hammer. Pokupio sam apsolutno svako oruzje koje sam nasao i pogledao attachmente i svi su bili otkljucani. Da mi bar pise koje oruzje i koji attachment pa da znam, ali ovako lupam glavu i ne znam sta sam mogao da propustim.

EDIT:
Na svu srecu vidim da nisam jedini. Jos mnogi imaju taj problem i vecina se slaze da je bag. Mislim stvarno. Ako je u pitanju greska onda nemam reci.

Poslednja izmena:
Stavi Post Processing i Shadows na Very High,dosta ti gusi kada je na Extreme :wave:

Poslednja izmena:
Meni se u zadnjih par misija broj nano poena ne povecava - pokupim ih, odmah proverim a sve vreme mi pise 0.

To je bug koji treba da isprave u sledecem patchu (nadam se). Ja sam odelo skroz nabudzio u prvom prolazu pa sad ne moram da brinem o skupljanju nano katalista ako hocu new game.

nigdje u ovom clanku ne pise da nece dobiti dx11 osim u naslovu koji su ovi iz bosne proizvoljno stavili

upravo sam to hteo da kazem, clanak nema veze s' vezom

I vi svi se nalozili kao da ne znate koji je dan.. Od sutra citajte vesti.. Mnogo ne kreativnih "fora" sam cuo danas.. ali jednog nasheg forumasha sam izlerao brat bratu sat vremena hahahahah

aprililili : )

Predjoh, dobra igra kad se sve zbroji grafika plus napucavanje osmica od mene :D

Ja sam odigrao sat vremena i ne bi nista menjao sto se tice grafickih podesavanja u cfg-u..........nema potrebe
+igra je odlicna ne znam sta kukate. Hvala konzolitisu sto su se programeri u iz Crytek-a pomucili da optimizuju ovaj engine do maksimuma da bi radio jelte na xbox-u i ps3. Ja sam zadovoljan sto ne moram da kupujem novu graficku karticu, postoje vaznije i lepse stvari na sta se mogu trositi mukom zaradjene/stekane pare.
Hvala ti Cryteku

Poslednja izmena:
Meni igra leti na hardcore podesavanjima. Inače, ovo je najgora MP igra koju sam igrao do sada hahahaha ko može da igra ovo njesra ovo je užas. Single misije su cool. Zakucan je i meni GPU na 99% a igra sama radi fenomenalno. Nisam merio fps nema potrebe.

Da vidimo šta to ima loše u konzolizaiji Krize:

-full COD health sistem sa krvlju u očima gde nemam pojma koliko tačno imam HPa. (za razliku od regenerišućeg ali standardnog HPa iz Krize 1)

-nestanak različitih tipova municjie

-prokleti čekpointi

-vidi zgodno razbacani zidići i štitovi za context sensitive cover

-sama mehanika napucavanja, ROF, preciznost... sve je prilagođeno konzolnom stilu...

Meni igra leti na hardcore podesavanjima. Inače, ovo je najgora MP igra koju sam igrao do sada hahahaha ko može da igra ovo njesra ovo je užas. Single misije su cool. Zakucan je i meni GPU na 99% a igra sama radi fenomenalno. Nisam merio fps nema potrebe.

Sta ti je lose u MP-u??? Ne razumem ? Sta je njesra i uzas?

Kul je pljuvati stvari, a josh vise kul to obrazlozhiti.

Ajmo ->

Ajmo ->

Daj bre multi je ocajan, mislim da ce se vecina sloziti... Digli su hype zbog 'free' multija i to je to. Mene je multi drzao svega 5min:S: Single je dobar

I ne znam zasto pominjes "whoring" UT3, kada je serijal na konzole stigao jos 2000. godine.

SMH, jeste, "stigao" je. Igrao si UT99 na PS2 i bilo je fantastično iskustvo u odnosu na PC. Kao i Quake 2 na PS1. I Quake Arena Arcade na 360. Sve je to isto.

No, nema brige za Epic, napravili su novu lcd-friendly franšizu.

Poslednja izmena:

Ajmo ->

Ne pljujem nego jednastavno neoboriva činjenica. Par ludaka nevidljivih te napada, sa snajperom
Iz pozadine, ne znaš bre ko koga cepa uopšte. Izbor oružja očajan, mape su totalno bezveze, ne znaš ni gde bi išao a i da znaš nisi siguran da te ne čeka neki u cloak režimu. Trčim i gubim energiju hahahaha smejurija.
Mislim nemoj se ljutiš, Sve u svemu blagi očaj i igraće se samo single misije ovde što se tiče mene.

Ok. A ja mogu da ti kazem da je igra kako idesh sve dalje i dalje jako interesantna i zanimljiva i pre svega ne postoji samo jedan mod - kill or be killed, vec postoje tu razne vrste igranja po timovima.
Prvi sam bio paranoik sto se tice cloak-a, ali ono sto je naravno sjajno jeste 1 metak - nema cloak-a vise... Sto se snajpa tice, pa i tu sam se prevario zato sto pre svega nema sanse da te neko od protivnika ne izvali, chak i pod cloak-om, znaci nema izivljavanja...skinuces 2-3 lika ali onda pada chakija 100%

Znash vrlo dobro ko koga tu cepa jer ako niste zvuchno povezani, onda vidish na radaru.. pa kada vezes 3 ubistva recimo onda dobijesh maximum radar pa vidish i protivnike na radaru..pa onda redjash dalje pa onda im S****SH radar...itd itd...
To sa trcanjem i gubljenjem energije je neshto najbolje ikada sto se desilo jer da toga nema, pa ovo bi bio neki remake da ne lupetam kojih sve igara.. odlichnost je jer ne mozes da trcish kroz mapu u cloak-u i da se ne umorash da ne mozhe niko da te vidi.

Ok, drago mi je da si izneo neoborivu chinjenicu, i nemam razloga da se ljutim, svashta samo sam hteo da vidim shta je njesra i tako to. Meni na primer ce single da bude interesantan kapiram tek kada mi dosadi mp..a posto sam lvl 20..tesko da ce dosaditi skoro : )

Управо пређох игру. Нисам нешто одушевљен. Мутав лик никако не доприноси причи а игра дефинитивно има проблема. И то проблема са невидљивим препрекама/објектима. Таман последњу ракету испалим према оног огромном троношцу кад оно трас! Пуче мени у лице! Проблема има још и са осветљењем на земљи/поду када се посматра уз ивицу зида. А вештачка интелигенција тек. :lupko:
С друге стране доста добро изгледа и делује добро оптимизовано.
Моја оцена је неких 7 од 10.

Objašnjeno je u igri zašto si mutav. Kad sedneš u onaj sto drugi put, u zgradi Velike Zle Korporacije... kad ti kažu da si manje više leš koji hoda i da su oba plućna krila i dušnik i grkljan i još dosta toga ******i. Lik je fiziološki nesposoban da govori.

Управо пређох игру. Нисам нешто одушевљен. Мутав лик никако не доприноси причи а игра дефинитивно има проблема. И то проблема са невидљивим препрекама/објектима. Таман последњу ракету испалим према оног огромном троношцу кад оно трас! Пуче мени у лице! Проблема има још и са осветљењем на земљи/поду када се посматра уз ивицу зида. А вештачка интелигенција тек. :lupko:
С друге стране доста добро изгледа и делује добро оптимизовано.
Моја оцена је неких 7 од 10.

Kakvi nevidljivi objekti? Nikad nisam pukao sebi u lice raketu (u 2 prelaska). Takodje nisam video problem sa osvetljavanjem. Verujem da postoji, ali nije mi palo na pamet da idem po mapi i trazim coskove sa losim osvetljenjem.
AI ume da se zaglupi i to jeste veliki problem, ali ako bas trazis izazov odigraj na PHW. Cak i ako se 2/3 neprijatelja u regionu zaglupe, jedan ce da te vidi i onda ce te svi izrokati. Bilo bi dobro da u patchu rese AI probleme, ali i sada je moguce dobiti izazov.

Ima li neko sejv?
Mrsko mi je da prelazim ono sto sam vec u beti presao.

Po meni, najjaci bug (previd da tako kazemo) je kada se koristi cloak u SP kampanji. Kad se ukljuci, ti si kao nevidljiv, a senka od sunca ti se i dalje vidi... Igrao sam igricu malo na 3 nivou, reko da bude zanimljivo, ali ovi vojnici i kad se sunjam klokovan a cucim (da manje trosim energiju odela) stalno se polako priblizavaju meni, opkoljavaju me. Pomilsio sam, sta je bre ovo, da mozda ne vonjam mnogo pa me osete, i onda kad sam skontao svoju senku (iako sam klokovan) poceo sam da se smejem (naravno da nema veze sa tom senkom, ali mi je bilo smesno kad sam pomislio da je zbog toga xD)

Stvarno je divan bug da se nanocatalyst poeni konstanto gube kad izađeš iz igre ili kad se učita idući nivo. A sad sam prešao prvu borbu sa Pingerom i mislim da JAw rakete čas čas nestanu iz inventara dok relouduje. Stvaaarnooo ekstra. Far Cry i Crysis nisu bili blizu ovoliko zabagovani ffs. :(

Vrh Dno