Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Kratko extra igra sutra cu da se igram sa ovim podesavanjima a sad idem da kuntam.

A sta je nas par pricalo...Odlicna je igra, kakite napamet po obicaju.... :)

Rekoh ja ;) još džabe za 16e ;)

Odigrao sam nekih 50-ak minuta, znaci bruka od igre a nije se jos ni posteno zakuvalo. A sto se tice grafike i samih detalja ovo je do sada najbolje odradjena dx9 igra a da pri tome uopste nije zahtevna. Neverovatno..:zgran:

kako je dobra grafika to je pakao,a tek sto mi na advanced extra klizi,savrseno.odusevljen sam

jel moze neko detaljnije da objasi kako se rade ova podesavanja,skinuo sam ona dva fajla i sta onda? nisam shvatio sta trebam da brisem itd?

Igra je do jaja u svakom mogućem smislu. Btw ta podešavanja su ti ona kao što si imao u Crysis 1 samo je ovo van igre pa onda uđeš i drkaš se u igri

Meni izbacuje neku glupu gresku kada namestim podesavanja preko ovog programa.Da li neko zna u cemu je problem?

jel moze neko detaljnije da objasi kako se rade ova podesavanja,skinuo sam ona dva fajla i sta onda? nisam shvatio sta trebam da brisem itd?
1. Ako u folderu instalacije imaš fajl sa nazivom "autoexec.cfg", ukloni ga ili preimenuj.Kod mene taj fajl nije postoja a verujem ni kod ostalih.
2. Pokreni fajl Crysis2AdvancedGraphicsOptions.exe i pojaviće se dijalog prozor sa porukom "Please select root folder of your Crysis 2 installation".Klikni OK i pronađi folder gde je instalirana igra.Po defaultu je C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2.
3. Otvoriće se novi prozor u kojem možeš podešavati šta misliš da treba i kad si završio sa podešavanjima klini na dugme "Apply".
4. Odmah desno od dugmeta "Apply" je dugme "Start Game".Kikni na njega i igra će se pokrenuti ali sada sa tvojim podešavanima.Ako si zadovoljan rezultatom, sledeći put ne moraš iz ovog programa pokretati igru već klasično, na shortcut.Ako nisi zadovoljan podešavanjima, ponovi sve.

Fino izgleda ovo cudo. Namestio 1280x720, podesavanja sa Crysis2AdvancedGraphicsOptions koje je Jovyland stavio... Konfiguracija iz "potpisa".

Prilozi

• Crysis2 2011-03-25 07-51-51-92.jpg
    Crysis2 2011-03-25 07-51-51-92.jpg
    151.6 KB · Pregleda: 138
  • Crysis2 2011-03-25 07-53-19-35.jpg
    Crysis2 2011-03-25 07-53-19-35.jpg
    128 KB · Pregleda: 123
  • Crysis2 2011-03-25 07-53-36-83.jpg
    Crysis2 2011-03-25 07-53-36-83.jpg
    117.4 KB · Pregleda: 123
  • Crysis2 2011-03-25 07-58-50-73.jpg
    Crysis2 2011-03-25 07-58-50-73.jpg
    209.2 KB · Pregleda: 130
  • Crysis2 2011-03-25 07-59-53-78.jpg
    Crysis2 2011-03-25 07-59-53-78.jpg
    217 KB · Pregleda: 133
Masina iz potpisa nije palo ispod 30 stigao sam do Road Rage misije i tu se vozim onim vozilom, lepo su je optimizovali a podesavanja su hardcore, 1920x1080.

Sa igrom nisam nesto odusevljen, ali dobra je, nervira me sto su me par puta dok sam bio u kanalizaciji ili podzemnom prolazu provalili iako me ne vide to je neki bug verovatno, a i neprijatelji se ubaguju ponekad. Igram na Veteran, i onako niej bas lako ali slabo mzoe da se primanjuje stealth jer iam gomila neprijatelja.

Poslednja izmena:
Sa igrom nisam nesto odusevljen, ali dobra je, nervira me sto su me par puta dok sam bio u kanalizaciji ili podzemnom prolazu provalili iako me ne vide to je neki bug verovatno, a i neprijatelji se ubaguju ponekad. Igram na Veteran, i onako niej bas lako ali slabo mzoe da se primanjuje stealth jer iam gomila neprijatelja.

They have ears maybe. :)

They have ears maybe. :)

Ma pucali su u mom pravcu dok sam bio pod zemljom... I to je jos jedna glupa stvar neprijatelji skoro uopste ne mase na veteran, ne znam kako je na drugim tezinama, ali ovde ako nisam u zaklonu odmah me ubiju i kad trcim cak toliko su precizni.

Lose su uradili AI ..

Ja sam stavio na samom pocetku post-human i prvih par minuta mi se cinino da je kao OK tj. nekako mi je tako u redu. Ali posle sam provalio da ako nisam u zaklonu odmah me primete i mogu olako da nahebem :D. Hteo sam zbog toga da stavim ipak na veteran ali nisam posto igra kaze da dobijas vise nekih unlock-ova ili sta vec ako se igra na tezem nivou. Mada eto i taj post-human je u najmanju ruku smesan kada naviknes da prelazis COD delove na veteran :D ..

Ljudi koliko se ovo razlikuje od bete po pitanju fps i igrivosti tj tecnosti ?

Poslednja izmena:
Real time global illumination :d

[YOUTUBE]orn9aSW7SHY&feature[/YOUTUBE]

Kako ono Levat rece: Ovo niko nema!!

Poslednja izmena:
Kakve veze ima GI sa greskom u refleksijama?

A ko je rekao da mora biti povezano? Moze imati veze, a i ne mora.

Btw, ovo je vise moja reakcija na post jednog lika, sa drugog foruma je, koji kaze da Crysis2 ima najbolji "full real time GI" ikad vidjen.

Uopce nije cudo zasto ova igra radi bolje nego li prethodne, btw.

A sto pises "svoju reakciju" ovde? Sigurno bi taj neko voleo da mu objasnis sta je GI a sta su refleksije.

Poslednja izmena od urednika:
Kako bi bilo da procitas 2,3 strane unazad, sve pise o tome. Ukratko radi dosta bolje od bete.

Jos niko nije presao ? :p Au razocarali ste me, kakvi ste vi hardcore gameri ? :p

Ne znam zasto ali mafia II mi deluje da ima za nijansu bolju grafiku,gresim li?

Ne misim na leaked betu, vec na full verziju. Mozda ovi sto su presli nocas jos spavaju. :D
Nisam jos presao igru, ostala zadnja misija za poslasticu, a onda prelazim na PC verziju, da vam kazem jel bolje sta izgleda na PC-u. :p

Ne razlikuje se ni po izgledu ni po performansama mozda za nijansu bolje radi ali ne dosta bolje, kako je radila beta tako radi i full, barem meni....

Jedino nema bagova kao u Beti, ali opet ima bgova najvise sto se AI tice... Stealth po meni gubi smisao na vecim tezinama, jer neprijatelja je previse i odmah sve primete. Tako da lakse mi je da bacim bombu uzmem machine gun upalim maximum armor nego da koristim cloack.

Poslednja izmena:
Meni je i bolje sto je tako...cloak nije overpowered kao pre. Sad ne mogu da im se priblizim direkt spreda a da se ne uzbune i ne pripucaju iako sam nevidljiv, a AI je bas aktivan, trazi saborce i ide da ispita sta se desilo...i vrlo su agresivni. Vise nema nikakav delay, vec cim te nanjuse, pripucaju. Ovaj post-human-stagod je zahebaniji od delta u prvom delu i to prilicno.

Poslednja izmena:
A sto pises "svoju reakciju" ovde? Sigurno bi taj neko voleo da mu objasnis sta je GI a sta su refleksije.

Po drugi put, hocu tebe pitati sta da postujem!

Sto se tice objasnjenja sta je sta, toga na netu ima koliko hoces.

Taj moj post je prije svega informativan.

Vrh Dno