Razlog zasto jos nije izasao DX11 za C2? Zato sto je nVidija platila cryteku 2mil dolara da Dx11 bude excluziva za njih.
Fuckers.
Ako svi koji igraju igre u buducnosti budu kao ti, doci ce se do toga da ce nam svima uspricavati medicniski serotonin u glavu kako bi nam bilo "zabavno"...
Cinjenica je da su standardi za neke BITNE stvari objektivno dosta opali, dok su druge, zaista NEVAZNE stvari postale bitne. Ono sto bih da napomenem jeste da je za igru zaista najbitnije da bude zabavna, ali kada je prvi deo kao pola bureka, a drugi, mesto kao ceo, kao cetvrt - zar to ne nervira ljude? Oni stede na samom kvalitetu igre jer znaju da to ljude slabo zanima, i da, vecinski, ljudi bas i NE VOLE da razmisljaju... Tako da - sta znam, ova igra je po meni FAIL...
Poenta moje price je da pravimo svetlucave igre za zatupljenu omladinu...
Uvek se gleda samo losa strana da bi se pljuvalo. Nikome nista ne odgovara, ni jedna jedina igra.
Pitam se zasto onda i kupuju taj silni HW kad nista ne moze da se igra koliko je lose.
evo kod mene je Dead Space 2 odlicno odshljakao i ja za tu igricu imam samo reci hvale
a za Crysis 2 mislim da je jos rano dati neke komentare
Dal je moguce je nekima bitnija kakave je grafika nego igra generalno ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari