storky
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2009
- Poena
- 320
Q6600 na 3ghz nije.
A na 3.6GHz? Pitam ozbiljno.
Q6600 na 3ghz nije.
A na 3.6GHz? Pitam ozbiljno.
Isrpavka, arhitektura je stara četiri i više godina...
Ti baš voliš da troluješ???? Zbog situacije kad si sam sebi nešto zeznuo, i što nema ama baš ikakve veze sa celom temom pljuješ ovde već nedeljama...
Za one koji ne prate:
Lol: "sa grobarima neću da imam posla".Problem se opet pojavio sledećeg dana. A vidim i da si postao vidovit pa znaš da sam ja nešto zaye8ao. Kobreti nemam nameru da se tebi pravdam. Nisi mi žena ***, odrasti više... Ako nemaš taj problem GTFO i pusti nas ostale koji imamo ovu zayebanciju da probamo da eliminišemo. Kao da vlada neki gadan virus u NS...
Najjaca fora je sto Kobreti vozi GTX 570 na E8400 :eyebrows:
a ovamo za 460 je Qvad na 3ghz usko grlo.
Ajoj sta sve necu da vidim
Možda čovek drži procesor iznad 3.5ghz, pa nema na šta da se žali. Neće mu ni biti usko grlo ako ga digne pošteno :d :d :d
Ako se dobro secam sa DX10 (a verovatno DX11) CPU bi trebalo da je manje bitan.
Iz cele teme meni su licno interesantne dve stvari.
Covek koji je pokrenuo temu ima problem u Win7, a ne sa XP, i postavio je slike koje to pokazuju. To verovatno znaci da sam CPU nije problem, pa je kod njega greska u necem drugom... instalacija win7 koju ima, drajveri koje sam pominje... gremlini.
@rama jedno offtopic pitanje, slabo se razumem u te stvari, da li mogu sa shtok kulerom na procu da klokujem na nekih 3.5, 3.6ghz i koji program je najbolji za to, cpuz ili amd overdrive? ploca je msi 770c45, a u kucistu su tri 12ice
Aj' otvori temu u forumu za procesore pa ce ti neko objasniti sta treba da uradis. Mogu i ja, ali ovo nije mesto za to. Taj procesor moze da izvuce neki 3.7 GHz, ali ne znam moze li stock kuler to da ohladi.sabatone hvala
probao i nista od mog kloka( podigao cpu fsb freq u biosu sa 200mhz na 220 znaci sa 3 na 3.3ghz i kuac, kad se restartovao racunar izaso mi plavi ekran... ko zna zasto je to dobro!!!
Veceras sam se malo igrao sa GTX460 MSI Cyclone i mogu reci da je karta izvanredna.Dobar primerak,940 Mhz stabilno.Inace nikakav low gpu usage nema,99% skucano .Igra BBC2.U ostalim igrama isti slucaj.
Screen je slikan telefonom jer prnt sc nije hteo da radi kao i fraps,ne znam iz kog razloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari