Drugi, i rekao bih i poslednji problem, je taj sto se mis ponekad sam od sebe iskljuci. Zapravo ne iskljuci se - svetle scroll i logo, vec jednostavo zabode i potrebno ga je resetovati cupanjem i ponovnim vracanjem USB-a...
Control je brza od speed jer ima manje trenja (imao sam obe), i dobra je za MX518.
Čitao sam postove, dosta ljudi hvale Deathadder sto se tiče ergonomije i udobnosti. Mislio sam njega uzeti.
Mного се нешто Разери кваре. Читајући ову тему само сам још више убеђен да ће мој следећи пацов (кад буде било потребе за њиме) бити поново Лоџитек...
Kupio sam DiamondBack juce , danas sam ga nosio na reklamaciju , desno dugme nije kliktalo kako treba , odmah sam dobio drugi primerak , i radi savrseno. Kupio sam u winwin-u Novi Sad (preko puta doma zdravlja) , bili su jako ljubazni. U CT-u je 1000 dinara skuplji. plus poslovodja kaze da je igrao Call of Duty za nasu reprezentaciju , pa smo malo spikali i na tu temu. Plus kaze da nisam pogresio pri izboru misa.
Isplatio se sat vremena čitanja ove teme, pošto imam sličan problem.
Uzeo sam prekjuče Diamondback 3G, sve radi ok, osim što mi je desni klik malo bučniji, ali ne pri samom kliku, već dugme pravi čudan zvuk pri puštanju dugmeta posle pritiska.
Inače, imao sam MX300 pa dobrih 7 godina sa kog se nisam skidao, i prošao je svaša. Uostalom, radi i dan danas, samo nema click na scrolu. Sa obzirom koliko je puta nimalo nežno dignut sa podloge i odvaljen od sto, dobro i radi.Diamond back je uzak pa mi odgovara ruci jer držim miš malim i palcem, srednjak na skrolu, ostali na levom i desnom kliku, msm da sa mx518 i miševima tih gabarita ne bi mogao da "proigram" mesecima u najboljem slučaju.
Da menjam, šta da radim?...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari