- Učlanjen(a)
- 04.08.2009
- Poena
- 199
Ja sam kod sezama od kad se je pojavio adsl i nikada nisam imao problema sa brzinom i imao sam do sada mozda 3-4 prekida...taj mali beli modem i dan ndanas imam a imam i ruter tp link ako mi zatreba koji sam dobio na poklon a da nisam spremao sam se da ga kupim...iznajmljivanje je cista pljacka tako da mi to nikada nije palo napamet niti ce...sto se tice mailova da je istekla pretplata,ja ga dobijem samo jednom i to je to...uopste mi ne smeta da li ce da salju svaki dan ili nece...i jos nesto za bocija...ne znam cime se bavis ali poprilicno sam upoznat i sa it bransom kao i megamarketima i mogu ti reci da nije isto...megamarket prodaje robu koja se kvari,koja mora da se proda da bi novac cirkulisao u suprotnom su na gubitku...telekom ce internet prodati uvek sto nekom drugom sto rumunima koji imaju 20Mb za 20e a mi ovako...ti realno kod nas imas telekom sa svojim linkom,verat i sbb...ostalo su sve podprovajderi cije postojanje je zamenljivo...ok,sezam je veliki,eunet i sl ali sumnjam da nece moci da nadju zamenu za tebe kao korisnika ili nekoga ko nije zadovoljan,uostalom zato i sluzi MIK da predjes kod nekog drugog...i jos jednom,meni licno ne moraju da salju promocije jer mogu da pogledam njihov sajt svremena na vreme,ne mrzi me jer je u mojoj sferi interesovanja.Ako tebe mrzi posalji im protestni mail u kojem ce da pise da zahtevas da ti salju sve novosti sto se tice njihove usluge i verovatno ce ti udovoljiti...za sezam mogu licno da kazem sve najbolje barem po svom iskustvu iako sam 2-3x smarao tehnicku podrsku i bili su veoma ljubazni.
cekaj znaci ako ti nisi imao znaci mislis da je svima bio med i mleko kod njih. i meni je 2 godine net kod njih sljakao super a onda odjedared su poceli da prave zavrzlame a kada im to kazes bilo isti ogovor kao i tvoj, sa recenicom kako samo tebi tako radi net i nikome vise na cega je bio moj odgovor pa to ako meni radi tako i ako sam pojedinac znaci treba da se zanemati i ostaviti tako neresen problem a da vam svaki mesec placam punu cenu a da dobijam pola usluge u toku dana, ok nema problema moze i tako ali onda mi cenu redukujte prema uslugi koju mi pruzate. sta mislis da su mi resili problem, jesu ali kada sam ja reko da prekidam koriscenje njihovog neta, a nisu hteli da me puste u pola meseca sa pricom oni su kao vec telekomu platili za sledeci mesec za moje koricenje pa sam i ja duzan njima da to platim ako necu koristiti vise njihove usluge na cega sam im odgovorio da cu ja biti prvi koji im je otisao sa adsl-a a da neplati neki izmisljeni penal i neku njihovu glupost. o svemu tome je bila pokreuta svojevremeno i tema o tome, gde je cak jedna od radnica (doticna aleksandra, koja i sada radi u zmaj jovinoj ulici u novom sadu, a kada je pocinjala da radi nije znala komp da upali a posle 2 meseca je meni prodavala razne price kako treba da radi komp i net inace plavusa u dusi) u sezampro-a se registrovala da bi sve to negirala i branila firmu.
to ako si ti zadovoljan i ako se kunes u njih i tako razmisljas ali veruj mi ima vise ljudi koji kao ja razmislja i zele da ih se obavestava o svemu, jer ako mogu da salju meil o isteku predplate i da treba da ima platis onda neku budu malo agilniji pa neka odovoji jedan od radnika pa posalje promociju svima. znaci nesalje meil svakom korisniku pojedinacno nego klikne na grupni email i ode svima.
Poslednja izmena: