OP
OP
Deleted member 9456
Guest
Pozdrav svima
Juče sam na sajtu oriona video obaveštenje da će od 01.02. Brzine neta biti povećane izmedju ostalog i moj paket od 4mb će biti povećan na 6mb.ja se napravim grbav pa pitam od kada će to biti i ona kaže kao pa tako samo piše njeno “predviđanje “ je da će to biti tek od marta
Onda jos piše da će oni koji su njihovi korisnici duže od 24m imati popust od 10% i pošto ja plaćam net online karticom pitam je kao kako ja to mogu iskoristiti i kaže meni pametnica da moram da perjem kod njih sa neobee.moje pitanje je bilo pda zar vi niste jedna firma a ona odgovara kao da jesi ali da to nešto lose funkcioniše i onda moram ovako da uradim kako je predložila.
Haos![]()
http://www.oriontelekom.rs/orion_telekom/press_centar/saopstenja.241.html?type=news&newsId=18Saopštenja
28/01/2011 | Saopštenja
Povećanje brzina ADSL paketa
Od 1. februara 2011. godine Orion telekom je za svoje korisnike pripremio nove ADSL pakete sa povećanim brzinama uploada i downloada.
Korisnicima paketa HOME 1024 povećali smo brzinu protoka za cak 50%. Kao nagradu za vernost prvi mesec koristite paket sa povećanom brzinom po staroj ceni.
Ako koristite HOME 2048 paket spremite se za duplo veću brzinu i to po istoj ceni.
Korisnici HOME 4096 paketa dobijaju brzinu od 6Mb po staroj ceni.
Uskoro opširnije...
Detaljnije
http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/adsl/povecanje_brzine.467.html
Nesto nije ok u toj Orion zajednici. Danas je 01.02.2011 i po logici sve bi trebalo da radi na vecim brzinama. Meni je i dalje 4Mb/s konekcija. Imao sam problema sa Telekomom i juce u razgovoru covek iz Telekoma kaze da se promene brzina obavljaju preko racunara i da tu nema rukomatike sto znaci da bi danas sve vec treabalo da radi ali nije tako. Ovo i kasno pojavljivanje saopstenja pokazuje da tu nesto nije ok, izgleda da smo to povecanje brzine kod Oriona iznudili pisanjem po raznim forumima medju kojima je i ovaj. Kad ce to tehnicki biti realizovano to je enigma. Da u Orionu nisu "slozna braca"i da tvoja prica pije vodu je i to sto sam dojavio Orionu novu adresu (novi komunisti mi prekrstili ulicu) pre 4 meseca, stigle mi uplatnice a na njima i dalje stara adresa. Ja zakljucujem da uplate i dalje idu na racun Neobee, baza Neobee nije izazurirana jer im Orion nije dostavio podatke. Izgleda da to udruzivanje u jednu firmu bas i ne ide kako treba.
Sad na sve ovo ako i bude povecanja brzine koju su obecali brine me i Lelekom jer kad pogledam u neke postavke rutera Errored second - Downstream je ogroman, to se vrti kao brojilo kad ukljucis grejalicu. Lelekom je radio neka prespajanja pa sam zahvaljujuci njihovom "uspesnom radu" ostao 5 dana bez telefona i interenta, juce su me prespojili na neki drugi kabel, sad imam telefon i internet ali ovi errori vrte se ko ludi.
Poslednja izmena od urednika: