The Stig
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.08.2008
- Poena
- 470
Kad nece niko da odgovori da odgovorim sam sebi
Za D@H korisnike oriona nema nikakvog povecanja.![]()
Pa šta bi ti, kad imaš 6/512 za 1300.
Kad nece niko da odgovori da odgovorim sam sebi
Za D@H korisnike oriona nema nikakvog povecanja.![]()
Meni bas nece ni dan pre prvog februara da puste brze.au jesu stipse.
I kod mene ista stvar,standardni download mi ne prelazi 420 kb/s jedino kad skidam nesto preko torenta bude 420 kb/s.
I kod mene ista stvar,standardni download mi ne prelazi 420 kb/s jedino kad skidam nesto preko torenta bude 420 kb/s.
Nisam siguran da je ovo ok?
E da se i ja ubacim sa piyanjempodaci sa.mogu rutera su sledeci:
Snr margin 27.5 26.0
Line attenuation 7.0 5.0
Data rate 4096 512
Max rate 13216 1271
Power 15.5 12.0
Crc 0 55
Ne znam sta ovo sve znaci i ne zanima me.interesuje me samo da li je to dobro i ako nije kako poboljsati?
Hvala na odgovoru
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Tebi ocito pare padaju sa neba cim se tako olako frljas sa ciframa, ti bi sve po kratkom postupku. Najverovatnije kad bi se pomucio za tih 6000 din ne bi tako pisao.Telekom pa i svi ostali treba da uvedu da se extra placa P2P, to je smrt za mrezu , lepo uzmes premium na RS za 300din i skidas ko cevek ! I Flet treba ukinuti za manje pakete, treba pustiti flet 16mb da bude 6000 i gotovo ! Ko voli neka izvoli !
Telekom pa i svi ostali treba da uvedu da se extra placa P2P, to je smrt za mrezu , lepo uzmes premium na RS za 300din i skidas ko cevek ! I Flet treba ukinuti za manje pakete, treba pustiti flet 16mb da bude 6000 i gotovo ! Ko voli neka izvoli !
Cekaj, sada mi nesto nije jasno, ako su u promociji (Telekom) dali Click 4 + IPTV po ceni Click 1, zasto onda sada i taj Click 4 ne predje na 6Mbit??? Mislim posto je promocija glasila 4 puta vise, ako je sada po novom 1.5Mbit, onda je to x4 tacno 6Mbit...
Ja sam tek pre par dana provalio da je net ubrzan.Nije nesto al ajde da ne sitnicarimo 1.5 Mbt/s.Kakav nam je provajder jos treba da budemo zahvalni za ovako znacajno ubrzanje.1.5... ima li ta mocna brzina negde u ponudi na planeti?(klik1 moja interesna svera)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari