Šta je novo?

U toku je povećanje brzine za ADSL korisnike?

• Začetnik teme Deleted member 9456
  • Datum pokretanja
Pravnik sam,ako ne bude povecanja za Loyalty paket i to duplo,postoji svaki osnov za ponistenje ugovora o Loyalty...ili cu ih tuziti za dovodjenje u zabludu,prevaru,etc,etc...

Prilozi

• eunet.jpg
    eunet.jpg
    189.8 KB · Pregleda: 110

Ne znam shto se bunite.

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 22044 / 520
Bandwidth Down/Up(kbps) 4095 / 511
SNR Margin Down/Up(dB) 31.8 / 28.5
Attenuation Down/Up(dB) 11.0 / 6.8
Power Down/Up(dBm) 19.3 / 9.3

Poslednja izmena:
Pravnik sam,ako ne bude povecanja za Loyalty paket i to duplo,postoji svaki osnov za ponistenje ugovora o Loyalty...ili cu ih tuziti za dovodjenje u zabludu,prevaru,etc,etc...

Sto se mene tice, ja sam bas bas raspolozen za raskidanje ugovora, pa cak i ako to znaci tuzenje ovih papana. Bicemo u kontaktu hahaha :D

Danas mi njihov adsl gotovo uopste ne radi...kao da su procitali mail sto sam im poslao...hvala Bogu na drugoj telefonskoj liniji..:d

Ljudi, trcite pred rudu.... ako vam i 2. februara nesto ne bude jasno onda organizujte javne skupove i mitinge...

Lepo je najavljeno 1. februar... neki su dobili ubrzanje 15 dana ranije, neki delimicno ubrzanje, a neki nista i sta sad?!?!?!

I ja sam jedan od onih, kojima potprovajder limitira net uprkos telekomovom povecanju, ali je moj potprovajder to lepo priznao, oni imaju ugovor sa telekomom da ja u ovom mesecu koristim paket od 2mbita i oni telekomu placaju tako, da oni meni sada 15 dana puste vece brzine njih bi telekom lupao po usima a oni nemaju osnova da meni kao krajnjem korisniku naplate bilo sta vise od onoga za sta sam se ja zapravo i pretplatio u januaru...

Kada dodje famozni 1. februar, poprovajder skida blokadu, i dobijan ono sto je telekom zamislio da dobijem od 1. februara...

A ako to ne ucine od 1. onda se pridruzujem pravnicima i domobraniocima i vatrogascima, ali do tada nema zbog cega da dizem glas, dobijam ono sto sam i pretplatio (pa cak i malo vise, posto upload izgleda da ne uspevaju da ogranice, umesto 192 dobijam nekih 300kbps i zbog toga sam i sretan)

turbo

I kod mene od juce ubrzano. Samo sam izgleda sa najslabijim dl ovde?!

Tebi se bar ping smanjio na 15 :(

Ipak necu da se svadjam sa njima...danas dobio odgovor na mail,dakle zvanicno je...:d
Naravno,sacekacu 1. februar,to je najmanji problem.
"Postovani,

Zahvaljujemo Vam se na koriscenju EUnetADSL servisa.

Korisnicima Loyalty 2 paketa takodje se povecava brzina adsl konekcije.

Novi paket bice 3072/384 Kbps po ceni od 1560,00 din

Korisnici Loyalty paketa pozitivno gledaju na ovu promenu u odnosu
na druge ADSL pakete (odnos brzina/cena)

Za dodatna pitanja budite slobodni da nas kontaktirate.

Srdacan pozdrav,"

Ipak su ispali korektni,veoma,bez obzira na podizanje cene.

Ipak necu da se svadjam sa njima...danas dobio odgovor na mail,dakle zvanicno je...:d
"Postovani,

Srdacan pozdrav,"

isto je i meni operater malopre odgovorio znaci ide na 3072/384 a za cenu mi nista nije rekao da se povecava... o5 samo da zarade uveli kao da je 1024/128 standardni paket sad a ovaj kao 1536/256 Kb/s paket 2 pa sad i tu da zarade... zanima me kod beotela cini mi se da su i oni imali isto tako ove loyalti pakete za dupliranje brzine dal je njima beotel povecao uopste i na koliko?
i btw indijanci su uklonili sa one stranice o povecanju brzina da vazi i za korisnike loyalti paketa...

Poslednja izmena:
Tek danas skontao da se povecala brzina :). Kada nisam nista skidao ovih dana.

"Postovani,

Srdacan pozdrav,"

Hehe, a vec ste hteli da placate raskidanje ugovora :p

Sve i da vam je ostalo 2048, opet bi bilo bolje od 1536kbps, a oni vam jos digli i upload vise od onoga cemu ste se nadali :banana:

Hehe, a vec ste hteli da placate raskidanje ugovora :p

Sve i da vam je ostalo 2048, opet bi bilo bolje od 1536kbps, a oni vam jos digli i upload vise od onoga cemu ste se nadali :banana:
Ne mogu da im zamerim nista,za 110 dinara vise,dobili smo stvarno mnogo.
Da su na vreme dali tu informaciju,ne bih ih ni spominjao ovde,nego cute...iskreno,ne bih se bunio ni da je bilo 2/256 za 1450 dinara.
Mnoge,ali mnoge Telekomove akcije sam iskulirao samo iz inata,i ostao na Eunetu,pre svega zbog zaista korektnog i kvalitetnog rada.Cak sam uzeo i njihov wireless ruter,platio 3000 dinara a Telekom tada delio dzabe Huawei.Sjajna tehnicka podrska,odmah se dobije,ljudi znaju sve...milina sa njima pricati.
I zato sam bio razocaran na samu pomisao da nesto love u mutnom.Ovo je posteno sad,i vise od toga.I izvinio sam im se na mail,eto.:smackbum:

Valjda ce biti k'o sto pise u mailu...

Jos nedelju dana cekanja :d

I kod mene je povecan, slucajno pustio torrent kad ono ide 150kbps (1mb paket):)

Od pre dva dana i kod mene povecano sa 4/256 na 4/512 na modemu i ide bolje upload. Inace PTT ADSL.

Verat akcija sa 1mbps na 4mbps

Stiglo i u Nis. Studentski + IPTV...

Ovim stanjem stvari sam zadovoljan. Tj. radi kako bi, inace, trebalo da radi, cudno zar ne? (Srbija):smash:

Ali, ako generalno treba da se sagleda stvar, mora to mnooogo bolje/brze.....:wave:

^

Sta ce studentima bolje/brze od toga? ;)

^

Hehe, Lojalisti, sta cete raditi kad isteknu Loyalty beneficije :p

Ja bih ovo pre nazvao usporenje, net losije radi nego sa sporijim paketom od ranije. Sto bi se reklo medvedja usluga, p2p losije radi a o surfu da i ne govorim.

Nazad
Vrh Dno