DA, to je do superiornijeg Intel procesora :smoke:
Skinuo stari stavio novi i temperatura ne prelazi 49 stepeni, proshao linx na 4ghz 20 krugova 32 bit-a sistem evo i slike http://img24.imageshack.us/f/resj.png/ nego malo mi se klima levo desno jedva da mozhe da se pomeri milimetar znachi, jel tako kod ovog model ili neshto ne valja a sve sam uradio bez greshke? Ako neko ima isti kuler neka kazhe dali se i njemu pomera malo hladnjak znachi neki milimetar levo desno, hvala?
Stavio sam pastu koju sam dobio uz kuler, ali dosta sam stavio.Go away, fanboy.
@Pedja: Koju si pastu stavio?
Na kolikom naponu je to i kakva je sobna temperatura?
EDIT: a video sam na hardware monitoru pise , 1.42V!![]()
Ima li neki info o tome kada ce kod nas da se pojave 975Be i 1100t Phenomi? Ovaj 975 su testirali u SK vec, a nigde ga nema...
Ovi iz SK su ga digli na 4.2Ghz na box-u uz povecanje napona samo za 0.1v...
Mozda nisi lepo namontirao? Sa linx-om ti temp nije presla 50c na 4ghz?
20 krugova nije nista, minimum 12h sa maximalnom alokacijom memorije!
I naravno nemoze svaki CPU na 4Ghz stabilno
Znaci da sam ubo los primerak?! a sta mislis za napajanje?
Ja sam ishao na direktan klok samog procesora znachi samo sam stavio x20 i voltazha na +150, nishta drugo nisam dirao.
Ali kad povecam NB onda raste i memorija, jel mogu nekako da napucam samo NB a memoriju da ne diram?
Mnozilac za NB je otljucan, nemas brige za memoriju, pronadji stavku u BIOSu, znaci takt NorthBridgea dizes promenom mnozitelja, uz odgovarajucu korekciju napona za isti, naravno.
Predlazem ti da proguglas po forumima za konkretan tip ploce koju imas, verovatno ces bez problema naci manje vise isprobana i potvrdjena setovanja, pa kreni od toga kao osnove, cisto da ti bude lakse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari