100 evra u maloprodaji kineskoj. sutra idem kod dobavljacha, da vidim koju ce cenu za 7micu da mi da ako uzmem kolicinu, plus shto nije maloprodaja.
E vidis to je vec lepo, i viewsonic isto.
Jedno pitanje, kako planiras da ih dones vamo, sigurno neces moci da prosvercujes..![]()
ti ko da nisi iz srbije ..![]()
ako bi ih uvozio legalno, morao bih da platim:
procene, prorachune, atest za svaku spravu pojedinachno, ichke aterine i sve ostalo - ovako cu da platim shpediteru, da uveze po nekoj rupi od zakona, na neku fantom firmu .. tako rade sami kinezi u srbiji, vec godinama ..![]()
ovaj shto sam ja gledao, zove se 7 home tablet, i juri na 800, pa sad ne znam koji je od ta dva .. ? jel ima razlike u memoriji, da prepoznam ?
po meni ne treba dalje raspravljati,ovaj ARCHOS 70 je pravi izbor!
:banana:
sacekacemo da sve pregledam. pre svega -
1. ne zelim nikom da dam krsh. ocu da se uverim u sposobnost sprave, pre nego shto je kupim.
2. planiram da za najkonkretniji model uzmem 10+ tableta, za nedaj boze garanciju, koje cu, ako se prodje ok, dati kao polovne bez garancije
3. ocu da vidim da li taj uredjaj moze da pruzi korisniku ono shto ocekuje od njega, znate - sa kineskim spravama je u vecini sluchajeva "mnogo price, malo akcije".
Mislim da se varasNajs, 512MB je preduslov za Gingerbread ako se ne varam?
ekran je rezistivni, to znam. sutra javljam GPU, shto se same operacije tiche, ova sedmica je brza dosta od svih ostali chajna pedova. sutra i slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari