http://hemorrdroids.net/htc-desire-hd-battery-life/
Prema ovome postoji resenje za kratak vek baterije.
Gizmor od kada si video cenu poceo si da trujes sa Galaxy-em ... do tada ti je bio super![]()
@Gizmor : Bas me zanima koliko je losiji od GalaxyS? Opet pricas o necemu sto nisi ni video ? Ekran je bolji, na papiru, ali i manji. Ajd dalje ?
I ta pricao HTC taboru i Smasung taboru i Apple taboru, smorili ste za medalju sa tim.
Jel neko imao priliku da uporedi HD7 i DHD i kakvi su vam utisci, danas sam pricao sa ovima u Telenoru u Pancevu i kazu mi da ce HD7 biti u prodaji tek oko Nove Godine, pa sad ne znam sta iskreno da uzmem, bio sam zainteresovan za HD7 ali privlaci me i DHD koji mogu da pazarim odmah.
Ne ograničava, nego kad se napuni 100% ne puni ponovo dok ne dođe ispod 90% zarad boljeg zdravlja i dužeg života baterije. Ima rešenja, tj. kernel zakrpa za Desire, a verujem da ima i za DHD koja rešavaju ovaj "problem".Evo konkretno, juce skinut sa punjaca u 06:30am, bio skroz pun, znaci 95% baterije, jer iz nekog razloga HTC svaki telefon ogranici da ne moze baterija da bude 100% puna. (cak i kada pise da je 100% ... nije)
Ne bih isao na novi ms-ov os zato sto mi deluje da ce jos mnogo vremena trebati da postane upotrebljiv na nivou androida. Zato sam i uzeo dhd![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari