bas me zanima sta su ti rekli u radnji?
ne formira se, samo gledaj da se nikada ne isprazni do kraja...
Nema formatiranja.
kraken, koji je to forum, moze li link? I gde da skinem tapatalk,nisam pri kompu pa mi je nezgodno ovako da kucam iz explorera..n
Jesu poznati neki side effect-i ako se formira? A kada se isprazni do kraja?
Preporucujem da obidjes mobilisnov forum, ima mnogo lepih stvari za android 🙂
Film, ajde ok, ali zasto bih gledao film na telefonu?
Manja ili veca potrosnja, izdrzace dan, posle, kao i svaki drugi telefon te klase, ide na punjenje.
Film, ajde ok, ali zasto bih gledao film na telefonu?
ako ces zezanciju za kafice onda uzmi ip4, galaxys nije to ^^
a poslovni telefon...lol, poenta je da bude multimedijalni telefon, poslovni mu je negde u drugom ili trecem planu, za tako nesto postoji BB za 2x manje para.
taj lik je ako se ne varam digao ip4 u nebo i ispljuvao (am)oled tehnologiju jos u galaxys reviewu. po njemu je totalno dobro ako imas sivu umesto crne i ograniceni brightness umesto 2x jaceg(ako me secanje ne vara brightness moze da se podesi).
izvor: http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541p7.php
Desava mi se ponekad da telefon jako uspori najednom iz cista mira i kad pogledam u task menageru vidim da je CPU na 100% zauzeca. Restart uklanja problem. Zna li neko do cega moze biti ?
Jasta, izuzetno je velik i mislim da je nepraktican kao jedini fon (ne samo zbog velicine vec ijer je daleko osetljiviji od obicnih fonova na hladnocu, udarce,...) al meni je ionako to rezervni fon pa se ne opterecujem 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari