Šta je novo?

XFX bez ijednog GTX 400 modela

Kakvo iskopavanje treda :D
Daj neko da iskopa tred iz doba kad su Athloni bili bolji pa da zvizne AMD-ovcima jedno "A ko je sad jaci, a" :D

Starac, umesao si se dok sam kucao :)

Elem, ne trpe AIB partneri zbog nize cene kartica, vec to amortizuje NV, oni sigurno dobijaju svoj procenat.

A sto se tice toga kako se osecaju gospoda iz XFX-a... pa verovatno znatno bolje od onih iz BFG-a ;) Ovo je realno klasican flame bate :)

Da, veoma je dobro sto ne prodaju i nV kartice.:d

Sta mislite kako se sada gospoda u XFX-u osjecaju?

Jako nepromisljen potez.
da li ti u opste imas predstavu o tome koliko se prodaje Bartsova, Cypressa, Junipera, Redwooda u odnosu na GF104/106/108??

Ja imam! I na osnovu toga XFX moze da bude jako srecan + izbegli su sudbinu BFG-a!

realno koja je poenta tvog nekromansiga nad ovim tredom??

da li ti u opste imas predstavu o tome koliko se prodaje Bartsova, Cypressa, Junipera, Redwooda u odnosu na GF104/106/108??

Ja imam! I na osnovu toga XFX moze da bude jako srecan + izbegli su sudbinu BFG-a!

realno koja je poenta tvog nekromansiga nad ovim tredom??

Po drugi put, da li bi tebe trebao pitati sta cu postovati ;)

A sta je recimo sa EVGA komapnijom!

E kad se setim da je ovo nekada bio renomiran forum gde si mogao da dobijes relevantne informacije iz prve ruke, vesti, pomoć i savete...

A sada? Da li ovaj razgovor priliči razgovoru Moderatora i VIP člana?
I onda nam upada u oko što nas neko proziva na "bratskim" forumima?

E kad se setim da je ovo nekada bio renomiran forum gde si mogao da dobijes relevantne informacije iz prve ruke, vesti, pomoć i savete...

A sada? Da li ovaj razgovor priliči razgovoru Moderatora i VIP člana?
I onda nam upada u oko što nas neko proziva na "bratskim" forumima?

Pixel, nisi u toku :)

Ja i Nedjo ovako normalno komuniciramo.

Na nivou.

Ono što vas dvojica radite na "temu" izgleda ovako:

rope-pull.jpg

Na moju žalost, bilo je više puta kada sam se upecao i uhvatio za jednu stranu kanapa. Nadam se da neću više neću praviti takve greške.

On-topic: Za krajnje korisnike je svakako šteta što XFX više ne proizvodi nVidia kartice.

Poslednja izmena:
Realno, tema je ili za sprdacinu tipa "Kako se osecaju...?" pa svako da nakaci duhovit nastavak tipa "Osecaju se na kilometar, kao crnac posle maratona"
Ili da se krene u fanboy prepucavanja, bez ijedne jedine relevantne cinjenice, posto niko ovde ne zna kako pomenute kompanije posluju.
Tako da bi lock bio najpozeljniji.

EDIT:
For the record, crnci ne smrde, ja treniram sa par njih i nisam osetio nikakav poseban smrad, ali to izgleda da je cest lajtmotiv u salama...

Poslednja izmena:
Ono što vas dvojica radite na "temu" izgleda ovako:

Na moju žalost, bilo je više puta kada sam se upecao i uhvatio za jednu stranu kanapa. Nadam se da neću više neću praviti takve greške.

On-topic: Za krajnje korisnike je svakako šteta što XFX više ne proizvodi nVidia kartice.

Niko ne tjera tebe ili nekog drugog da komentira neciji post.

I da, steta je.

Sta fali ASUS-u, MSI-ju, Gigabyte-u sto prodaju nV i AMD karte?;)
Jel ti to mene malo z?
Ne znam zašto je XFX prestao da prodaje nVidia karte, ali sam prilično siguran da su hteli da baš to tj da prodaju karte sa čipovima iz obe kuće, da je to razlog razlaza i da je nVidia ta koja "izvukla utičnicu".:d

Kakve veze ima BFG sa njima?;)
Sta fali ASUS-u, MSI-ju, Gigabyte-u sto prodaju nV i AMD karte?;)

Zanimljivo je sto si naveo bas te kompanije koje imaju jako sirok spektar kompjuterskih proizvoda i verovatno mogu da podnesu da im jedna linija zaradjuje minimalno ili posluje sa nulom ili cak sa malim gubitkom.
XFX to verovatno nije mogao da istrpi.
BFG to sigurno nije mogao da istrpi.

Osim ako nisi licno svojim milijardama garantovao XFX-u da preguraju problematican period, a oni ti odgovorili "HAHAHA LOL noob nVidija ce da propadne do kraja godine" mislim da nema neke osnove da se kritikuje njihova poslovna politika. Rade onako kako mogu i/ili moraju.

Jel ti to mene malo z?
Ne znam zašto je XFX prestao da prodaje nVidia karte, ali sam prilično siguran da su hteli da baš to tj da prodaju karte sa čipovima iz obe kuće, da je to razlog razlaza i da je nVidia ta koja "izvukla utičnicu".:d
Pa ako se dobro secam ranije su prodavali u isto vreme ATI 4xxx seriju i nV GTX2xx. ;)

Po toj logici EVGA je trebao prvi pasti, jos sa svojim Step-up programom.

Pa onda nije ni cudo sto ih je nV nogirala, -kad su im dirali rodbinu:p

^^^
Osvescujes se i prosvetljujes, ancient76 sa 5770 ;)

Ipak nisi tako los za nV-fanboi-a :)

PS: nisi ni tako mator ko sto zelis da izgledas, ako je '76 godina rodjenja...ako su godine zivota, skidam ti kapu, meshtre...pozdrav

Pa ako se dobro secam ranije su prodavali u isto vreme ATI 4xxx seriju i nV GTX2xx. ;)
Pa baš to što su počeli da prodaju ATi-jevu 4xxx seriju je dovelo do toga da nemamo XFX Fermije.
Ako razmislimo ko time gubi više, lako je doći do zaključka koje odgovoran što je XFX postao AMD only.

^^^
Osvescujes se i prosvetljujes, ancient76 sa 5770 ;)

Ipak nisi tako los za nV-fanboi-a :)

PS: nisi ni tako mator ko sto zelis da izgledas, ako je '76 godina rodjenja...ako su godine zivota, skidam ti kapu, meshtre...pozdrav

Takav sam rodjen :)

Pa baš to što su počeli da prodaju ATi-jevu 4xxx seriju je dovelo do toga da nemamo XFX Fermije.
Ako razmislimo ko time gubi više, lako je doći do zaključka koje odgovoran što je XFX postao AMD only.

Pa nije li XFX odbio prodavati Fermi?

Imali su već kartice i isprintane kutije, ali nikad nije išlo u prodaju .... slično ko i BFG ;).

Poslednja izmena:
Vrh Dno