Ja ili starac?![]()
Sigurno mnogo bolje nego gospoda iz BFG-a.Sta mislite kako se sada gospoda u XFX-u osjecaju?
Da, veoma je dobro sto ne prodaju i nV kartice.:d
A sto se tice toga kako se osecaju gospoda iz XFX-a... pa verovatno znatno bolje od onih iz BFG-a Ovo je realno klasican flame bate
Mnogo im je bolje nego BFG-u koji je odlučio da ostane sa nVidiom.Da, veoma je dobro sto ne prodaju i nV kartice.:d
da li ti u opste imas predstavu o tome koliko se prodaje Bartsova, Cypressa, Junipera, Redwooda u odnosu na GF104/106/108??Sta mislite kako se sada gospoda u XFX-u osjecaju?
Jako nepromisljen potez.
da li ti u opste imas predstavu o tome koliko se prodaje Bartsova, Cypressa, Junipera, Redwooda u odnosu na GF104/106/108??
Ja imam! I na osnovu toga XFX moze da bude jako srecan + izbegli su sudbinu BFG-a!
realno koja je poenta tvog nekromansiga nad ovim tredom??
E kad se setim da je ovo nekada bio renomiran forum gde si mogao da dobijes relevantne informacije iz prve ruke, vesti, pomoć i savete...
A sada? Da li ovaj razgovor priliči razgovoru Moderatora i VIP člana?
I onda nam upada u oko što nas neko proziva na "bratskim" forumima?
Ono što vas dvojica radite na "temu" izgleda ovako:
Na moju žalost, bilo je više puta kada sam se upecao i uhvatio za jednu stranu kanapa. Nadam se da neću više neću praviti takve greške.
On-topic: Za krajnje korisnike je svakako šteta što XFX više ne proizvodi nVidia kartice.
Kakve veze ima BFG sa njima?Mnogo im je bolje nego BFG-u koji je odlučio da ostane sa nVidiom.
Jel ti to mene malo z?Sta fali ASUS-u, MSI-ju, Gigabyte-u sto prodaju nV i AMD karte?![]()
Kakve veze ima BFG sa njima?
Sta fali ASUS-u, MSI-ju, Gigabyte-u sto prodaju nV i AMD karte?![]()
Sta mislite kako se sada gospoda u XFX-u osjecaju?
Jako nepromisljen potez.
Pa ako se dobro secam ranije su prodavali u isto vreme ATI 4xxx seriju i nV GTX2xx.Jel ti to mene malo z?
Ne znam zašto je XFX prestao da prodaje nVidia karte, ali sam prilično siguran da su hteli da baš to tj da prodaju karte sa čipovima iz obe kuće, da je to razlog razlaza i da je nVidia ta koja "izvukla utičnicu".:d
uporavoPixel, nisi u toku
Ja i Nedjo ovako normalno komuniciramo.
Na nivou.
EVGA je "rodbinska" komanija NVIDIA-iPo toj logici EVGA je trebao prvi pasti, jos sa svojim Step-up programom.
uporavo
super je kad se ovako lepo imas razumeti sa nekim na forumu bez ikakvih trzavica!
10x Starac!!
Pa baš to što su počeli da prodaju ATi-jevu 4xxx seriju je dovelo do toga da nemamo XFX Fermije.Pa ako se dobro secam ranije su prodavali u isto vreme ATI 4xxx seriju i nV GTX2xx.![]()
^^^
Osvescujes se i prosvetljujes, ancient76 sa 5770
Ipak nisi tako los za nV-fanboi-a
PS: nisi ni tako mator ko sto zelis da izgledas, ako je '76 godina rodjenja...ako su godine zivota, skidam ti kapu, meshtre...pozdrav
Pa baš to što su počeli da prodaju ATi-jevu 4xxx seriju je dovelo do toga da nemamo XFX Fermije.
Ako razmislimo ko time gubi više, lako je doći do zaključka koje odgovoran što je XFX postao AMD only.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari