nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 375
znam ja za ovaj site, ali ovde nisam uspeo da nadjem kako se prebacuje sa s_on na s_off
Pratio sam uputstva sa www.TheUnlockr.com, How To - Root Your HTC Magic in One Click i kada sam odradio sve i dosao do dela gde treba da backup-ujem Recovery Image pojavila se greska.
Recovery flasher Backup FAILED: Could not run command
Zna li neko o cemu se radi, i sta se treba uraditi?
Stara verzija radia (cm je uvek izlazio za staru verziju i mislim da nisu to promenili ni ovde, ali pogledaj za svaki slucaj)Jel za novi ili i dalje za stari radio? Interesantne su ove izmene, vredi probati
Radio version determines whether you have to flash the BCrook's kernel port, or not. (izvor)
for Magics and Dreams there are two classes of radio
EBI0: 1.x(Dream only) and 2.x
EBI1: 3.x
EBI0 users can flash CM straight, EBI1 users need bcrook's kernel in addition
(izvor)
cao opet ja nakon pola godine, imam htc magic i novi problem,telefon je isao u servis pre pola godine i sve je do skora radilo, kad opet samo je poceo da blokira. ja ga izgasim i on nece da se upali samo pocetni logo htc magic.
u fastboot mod moze da se upali ali kad se nakaci na usb kompijuter ga ne prepoznaje,drajveri instalirani i sinhrinajzer ali nista.
u fastboot modu ocitava
SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H
HBOOT-1.76.0009(SAPP10000)
CPLD-12
RADIO 6.35.08.29
Dec 8.2009
e sad jel ima kako resenje da moze da se povrati sistem sa sd kartice ili ipak mora u servis, ja sam citala po forumu al nisam sigurna jer se pojavljuje po nekim forumima da je ovo perfect spl pa ne bih da bacim telefon.
ako neko zna, hvala unapred na pomoci. pozz
Pročitao skoro sve teme i postove i šta reći veoma sam zbunjen??.
Potreban je jedan rezime svega.
Ja sam na fabričkom 32a vip firmware 1.5.
Ako bi neko bio raspoložan za jedan tutorijal korak po korak za neke početnike.
Naravno neke stabilne verzije na kojoj radi wifi,kamera,blutut.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari