Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Pa nije sigurno da li ce talas odmah od apdejta ili od izlaska Black Opsa i da li ce ga uopste i biit. Treba sacekati sa apdejtom u svakom slucaju.

Narode jel postoji neka naznaka da će ovaj novi Xbox S biti flashovan?

vec je flesovan, samo treba da pojednostave proces za sitoke narodne mase

da li je neko flashovao novi dashboard na stari xbox 360 znaci non S verziju a da ima LT 1.1 fw? jel normalno rade igre kada se igra offline, ne idem na live tako da me ne zanima za live ic nista...

ja imam sam 1.61 na starom boxu. danas sam instaliro novi dash i odma je prestao fable 3 da mi radi..
ne radi ni on ni off.
probao sam drugu igru(singularity) i radi.
Zbunjen sam, al ne bi me chudilo da mi opale ban.

Poslednja izmena:
znaci cutim i cekam da vidim dalje... zanima me ko ima LT 1.1 kako se njemu ponasa...

a pre update-a ti je radio fable? da vidim znaci da li je do dash-a ili do same igre, treba da je do dasha... da se ne zezam jos sa updateom onda

Yeap i meni sve rade sem fable-a.
@Teras Koji fable 3 imash?

i ja imam marvel.. mozda je losh release... :/ valjda nece ban xD

Ako sam dobro razumeo updejtujete dashboard i fable 3 ne radi? Jel to vazi i za update preko usb-a ili samo preko interneta?

e vidis zanimljivo pitanje posto i ja planiram update preko usb-a... kao sto rekoh na live ne idem

Meni je recimo xbox banovan i instalirao sam mu najnoviji dashboard, šljakaju sve igre bez problema, e sad baš Fable 3 nemam, nisam je probao al ne znam zašto ne bi radila...? I svejedno je odakle updateujete dashboard.

na team-xecuter sajtu kazu da ce biti uskoro novi LT+ i za stare xbox-ove tj bele ne samo za novi S (crni)... e sad mene kopka to kako izgleda novi dash hehehehe a ne bih da nesto zeznem pa da posle ne mogu da flashujem, imam lite on 83850 koji se flasuje samo na sata kablu, tako da sam super prosao tu ne trebaju mi one dodatne zezalice oko flashovanja, samo cekam da vidim malo vise utisaka kako je ko prosao pa da vidim sta mi je ciniti... nekako je najsigurnije kad vidim sta kazu ljudi koju su napravili sam LT...

Koliko sam procitao novi dashboard ima novu meru zastite preko dvd citaca koji podrzavaju tu funkciju a kod starih citaca (toshiba-samsung) koji nemaju u hardveru tu mogucnost igre ce raditi normalno. Fable 3 je jedna od prvih igara koje imaju to. C4eva je najavio novi iextreme firmware sa podrskom za tu proveru.

da upravo tako, a odgledah i na YT kako izgleda novi dash... damn I want it :p

Jel to znaci da mi koji imamo novije elite modele ne mozemo da updejtujemo dashboard?

Hmm, ja imam samsung drive, pa mi i dalje ne radi fable3 sa novim dashom. o_O

ne znam da li sad vredi na samsungu stavljati LT 1.0(mislim da nema noviji) ili chekati?
za fable3 mi bash i nije neshto frka, samo se nadam da ce black ops raditi/biti kolko tolko sigurno za igru.

Ja bi pre odigrao fable3 nego black ops (iako fable nije moj tip igre)
Call of duty je smorio zestoko (bar ovi noviji delovi), raniji su imali puno zanimljiviju tematiku ww2.

Flashovo sam na LT i fable 3 i dalje ne radi... ne znam shta dalje da mu uchinim.

Flashovo sam na LT i fable 3 i dalje ne radi... ne znam shta dalje da mu uchinim.

ja imam lt 1.51, odradio sam patch na wave 3 i fable 3 radi normalno. ne koristim live i nemam live account konzola se koristi samo za sp ili sa unukom:) dash je 9199 koji sam skinuo jos u aprilu i updetovo konzolu sa usb-a.

Instalirao sam novi dashboard juce i svidja mi se a i nekako mi se cini bolji zvuk i brzi odziv na komande, jednino sto mi se malo ne svidja je to sto je ona pozadina kad biras opcije bele boje.

Ima li svrhe updejtovati dash?Meni fable radi i na starom?

Nazad
Vrh Dno