Cek, da probamo da razjasnimo. Taj papir o kome pricamo ce mi biti poslat u elektronskom obliku, i na njemu ce biti SWIFT i IBAN brojevi, pa cu ja taj papir odstampati i odneti u bilo koju banku ovde, dati kesh i taj kesh ce mi biti na racunu kroz 6-7 dana?
Pokusavam da uplatim pare na karticu jer mi treba ako placam nesto online, kupujem i tako to.
Najveci razlog je sto hocu da imam pare na kartici ako mi uleti jeftin Galaxy S na ebay.de pa da platim paypalom , da iskoristim priliku kad sam vec ovde. Znaci uplatio bih nekih 350e + neka sica koju vec imam na kartici.
Mozda mi je sve to preveliko cimanje za jedan telefon, ali me mrzi da cekam januar dok se vratim gajbi, a ovde mogu da prodjem dosta jeftinije. Za paypal koliko vidim ne bi trebalo da bude problema u poslednje vreme, verifikovao sam karticu i sve to, naravno izabrao sam Nemacku i stavio adresu na kojoj sam trenutno, ako provere IP bice ok, barem dok sam ovde. Koliko ce to da traje mi bas i nije problem, samo dok kupim Galaxy, posle mogu i da me banuju sa paypala jer bas i ne nameravam da kupujem nesto preko ebay-a dok sam u Srbiji
Ne bih se cimao da sestra ili njen muz imaju paypal... Nemaju visa karticu, nego neku lokalnu. Citao sam nesto da i ne mora visa, vec da mozes da povezes bankovni racun sa paypalom pa da tako placas. Nemam pojma, videcu to sa njima da ih ubedim da tako otvore, ako ne prodje onda moram da se cimam da prebacim sebi pare na devizni racun..
Slobodno pisite jos ako imate jos neku ideju ili ste bili u slicnoj situaciji.