Šta je novo?

Mafia II

Tebi onda treba jos jedna gtx 460 :)

Pa da znas da b mi dobro dosao, samo *** imam p35 crosfire plocu :(

imas bre negde patch da moze sli na ploci koja nema sli podrsku zvanicno

Kakav je to problem bio u Chapter-u 14 koji resava ovaj update?

Am pa već sam okačio gore, čemu još jedan post?

odbrojavanje počinje :banana:...jel zna neko veličinu dlc-a ili update da uračunam i vreme skidanja + install , pa da stavim kao screensaver :p

copy paste racunam da je oko 1.2 GB sto je 2 min otpakivanja i min kopiranja u DLC folder :pPPP Download 50 tak min :-DDD

gde si to iskopao ?

Oh koje ******, igram 2 chaptera, puknem 16x samo... Ceo jedan chapter se vozikam po gradu i slušam ove budale kako piju iza mene, mislim glupost... Hocu da se igram a ne da šetam. Za****te me sa interaktivnim filmom forom. Dobro je što nisam naručio original, mnogo bih se pokajao..

Oh koje ******, igram 2 chaptera, puknem 16x samo... Ceo jedan chapter se vozikam po gradu i slušam ove budale kako piju iza mene, mislim glupost... Hocu da se igram a ne da šetam. Za****te me sa interaktivnim filmom forom. Dobro je što nisam naručio original, mnogo bih se pokajao..

Sreca pa nisam ni ja pazario original!Mozda ce zvucati glupo,ali skinem ja neki dan Godfather 2,onako cisto da probam i samo cu reci da mi je zanimljiviji nego ovo!Da je Godfatheru 2 engine koji koristi Mafia 2 gde bi mu kraj bio!Probao sam i Vendetu,posto vidim da jedni kude,a jedni hvale i nisam nimalo odusevljen sta pruza!Ima 2 vrste misija do sada(ukradi auto i vrati se kuci i sredi nekog i vrati se kuci),a dosao sam do nekih 26% igre!Nemam uopste volju za dalji prelazak!:p

Sreca pa nisam ni ja pazario original!Mozda ce zvucati glupo,ali skinem ja neki dan Godfather 2,onako cisto da probam i samo cu reci da mi je zanimljiviji nego ovo!Da je Godfatheru 2 engine koji koristi Mafia 2 gde bi mu kraj bio!Probao sam i Vendetu,posto vidim da jedni kude,a jedni hvale i nisam nimalo odusevljen sta pruza!Ima 2 vrste misija do sada(ukradi auto i vrati se kuci i sredi nekog i vrati se kuci),a dosao sam do nekih 26% igre!Nemam uopste volju za dalji prelazak!:p

tako neces osetiti draz vendete jer ima fantasticnih misija ;-)

tako neces osetiti draz vendete jer ima fantasticnih misija ;-)

Kako to mislis da necu "osetiti draz vendete"?Ne mogu ja da biram druge misije kada ima samo te(barem za sada)!Druge zanimacije u igri bas i nema!Jedino da skupljam one poene ruseci i gazeci sve zivo sto mrda i sto ne mrda ili da meljem kola kod onoga lika!Glavna prica mi je bila bolja!

Kako to mislis da necu "osetiti draz vendete"?Ne mogu ja da biram druge misije kada ima samo te(barem za sada)!Druge zanimacije u igri bas i nema!Jedino da skupljam one poene ruseci i gazeci sve zivo sto mrda i sto ne mrda ili da meljem kola kod onoga lika!Glavna prica mi je bila bolja!

heheh igraj kada predjes shvatices o cemu pricam ;-) ps kada gazis ljude gubis poene :) dobijas samo na head shot :) no to je nebitno predji i ideces koliko dobrih misija ima ;-)

heheh igraj kada predjes shvatices o cemu pricam ;-) ps kada gazis ljude gubis poene :) dobijas samo na head shot :) no to je nebitno predji i ideces koliko dobrih misija ima ;-)

Verujem ti na rec,javicu kad predjem mozda stvarno i gresim!:wave:

slaže, se sa kolegom... :)

e nesto se pribojavam da modujem Mafiu da ne bi nesto sj**** pre Joe adventure ....

a i to sto kazes, reinstal cini cuda... ;)

Razemem šta želiš da kažeš ali malo je licemerno od tebe da izjaviš tako nešto ;)

Prvo, ne postoje precizni kompletni podaci o prodaji PC igara. Ove brojke su za UK retail. a <20% profita od PC igara dolazi iz retail-a. Nedostatak bilo kakvog preciznog izveštavanja o prodaji PC znači da ljudi mogu izvući svakakve informacije iz dupeta i da im to prođe.
Drugo, ako se multiplatform naslovi više prodaju nema veze sa piraterijom, nego sa drugim faktorima koji imaju mnogo veći uticaj i kao i sa profilom prosečnog konzumenta, što dovodi do toga da se i relativno krš igre mogu prodati dobro uz dobru makretinšku podršku.

Ahahahha i posle se čudimo što ne izlaze dobre igre na PC-u :D kakva komedija...

Nema čega? Visokobudžetnih "AAAAA" mainstream/LCD-friendly FPS/TPS blokbaster ekskluziva? Guess what, nije ih skoro nikada ni bilo na PC-u. Niti su se igre za home računare ikada prodavale kao one za konzole.

Am, od kada je ovaj moj post i u kom kontextu je napisan, na kojoj strani si ga pronašao :S ne mogu da ga nađem i ne znam koja poenta citirati i odgovarati na to sada, minimum 5+ strana nakon postavljenog :)

Vrh Dno