ja sam proverio radi manje se greje graficka MNOGO MANJE SE GREJE i kulier sljaka na 35% dok je sa 258 isao na 75%...
a iz čega (mislim kog programa) pratiš sve to, tj. i zauzetost, temp. gpu, kulera, napajanja...Everest ?
imaš link za taj prog. (sem ako ne misliš na hwmonitoring), onda je to to što i ja imam..
fala batice , kompletirao sam kolekciu, ovo nisam imao...samo CoreTemp
izgleda da se taj problem ili šta god, javljao sam kod nvidia grafika, ja imam ATI pa mi zato bilo čudno, a inače sam temp.(i ceo test) grafike radio Furmark-om...to mi neko prepručio kad mi je riknjavala stara nvidia 8500gt, sreća da je imala onaj metalni deo iznad čipa na kom je vent. (koji nije radio) jer je temp. bila 152C ! istopila bi se cela graf. :d
Ovako je ostala čitava, pa kad nađem dovoljno tanak kuler 8,da stavim preko ovog imam sve delove za još 1. cpu![]()
Izadje mafia II a meni rikne napajanje, Marfijev zakon na delu 100%!
ako ti ne treba jače, evo 1. altenative da ne ispadneš iz fazona kod vožnje i češljanja brava, kad izađe novi dlc , mada lično preferiram "Q"http://www.itsvet.com/proizvod/frontier-400w-atx/comp_comp_powersupply/75/215
dobro ja sam predložio što jeftiniju varijantu, čistokao zamenu onoj koju je imao/ima,ovo svakako ne bih nikom preporučio ako planira da ga koristi i u nekoj novijoj konf. ja sam uzeo ovo http://www.itsvet.com/proizvod/lc-power-lc600h-12-600w/comp_comp_powersupply/204/539 i za sada sam zadovoljan, ne čuje se, ne greje...btw. za koji dlc treba da izađe patch?
(možeš na pm, ako bi ovde bilo baš drastično kršenje pravila, i ono najvažnije , aj obraduj me pa reci da dlc nije opet neki pack kola i odela, već nešto kao Jimmy, možda Joe!?)
p.s. pokušavam da se naviknem na novi PES, pa sam malo zapostavio Mafiu, ali nisam je deinst. daleko bilo!
Odoste u off... (a i ja sam tu kumovao)
a iz čega (mislim kog programa) pratiš sve to, tj. i zauzetost, temp. gpu, kulera, napajanja...Everest ?
hehe Jesi probao nove drivere kako se pokazuju kod tebE?
Kod mene su male razlike, meni temperatura pala samo 10c![]()
Ranije sam imao oko 28fps, sad mi pokazuje bench 34![]()
Ne razumem. Gde se nalazi Joe’s Adventure?
Pa to, vidim da nema. Čemu onda ovo Achievement Support for Joe’s Adventure
- Additional Leaderboard support for Joe’s Adventure. To me zbunilo![]()
au brate sto tako malo :-D jel zaista imas 460 ili?koji ti je MIN? ps vidis da ima pobojsanja
![]()
1. da odvojimo prugu od metro-a, koji su ameri imali i 1945,da ima par delova u igri gde bi trebalo da mozes da siđeš u metro,a pruga inače ima i kod skladišta (famozna misija s Dereko-om u Story i ona u Jimmy-iju, ista lokacija) a gledao sam i neki klip na YT, mislim da je bila neka najava Joes Adv. gde voze kola po šinama
btw. ja ne vidim nigde support for Joe, jel sam dobar update skinuo ? ovaj na slici dole...piše uploaded yday,šta je Costas freeroam mode? i Mafia setup 1,2,3,4 vidim da ima i Freeride Update...Igoreeee help!
inače bench kod mene pokazuje oko 37 fps. na 1680x1050, ***. to je po meni jedina mana Sams. T220,al kad sam ga uzimao (2008) 24"-ke se tek pojavile, a ovaj je spadao u bolje monitore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari