Šta je novo?

Mafia II

ja ludim za joe adventures gledam na netu dolaze neka nova kola koja su inace trebala da budu i normalnoj verziji... kako im nije bilo zao da osakate igru makar od kola?!? :-D

i ja isto prosto ne znam šta ću sa sobom, koliko nestrpljivo očekujem Joe Adventures, dovoljno govori da svakih nekoliko dana sednem za komp. i pređem ponovo ili story ili jimmy-ja !
nego jel zna neko koje su poslednje inf. o J.A. ? tj. kad bi trebalo da izađe !?

Ako nije problem da neko napise kako da pokrenem igru posto se posle instalacije nista ne desava? Skinuo sam verziju Skidrow...ako je zabranjeno, brisite poruku :)
Inace, zadnja igra koju sam odigrao je KOTOR, znaci dugo nisam nista igrao, al ovo mora da se odigra, a vidim da kasnim poprilicno :) pozz

Ako nije problem da neko napise kako da pokrenem igru posto se posle instalacije nista ne desava? Skinuo sam verziju Skidrow...ako je zabranjeno, brisite poruku :)
Inace, zadnja igra koju sam odigrao je KOTOR, znaci dugo nisam nista igrao, al ovo mora da se odigra, a vidim da kasnim poprilicno :) pozz

ako si skinuo SKIDROW ver. 1 .dobru verziju si skinuo :), 2. u cemu je tacno prob.? jel ne mozes da je startujes ili da je krekujes ?
ako je ovo 2. imas na disku, narezanem, virtuelanom...nebitno (koji si dobio kada si mount-ovao iso. fajl sa igrom) folder Skidrow, u njemu ti je crack, treba samo da ga iskopiras (u mom sl. to radi totalcmd) tamo gde si inst. igru i proradice ;)

Poslednja izmena:
Odradim to sve sto si napisao,ali mi pri pokretanju kaze da fali binkw32.dll fajl. Sta raditi?

Odradim to sve sto si napisao,ali mi pri pokretanju kaze da fali binkw32.dll fajl. Sta raditi?

jao ne sećam se više 100% al mislim da je i meni izbacivao isti error kada sam pokušavao instal. iz W7, onda sam je inst. u xp-u i krekovao normalno...posle sam izvukao samo shortcut u 7icu i igram iz nje...ali mi je pravila probl. u početku, jesi skinuo fix i update fix-a...tj. lek , kako ga drugačije zovu ? možda je u njemu taj fajl koji ti kaže da fali ?

ljudi pomagajte molim vas...instalacija i sve ostalo je islo glatko i bez problema ali posle krekovanja i prilikom pokretanja igre izbaci mi prozor sledece sadrzine:"PhysX SDK not initialized.PhysX System Software will be installed." i imam opciju ok,posle potvrdjivanja krece sa instalacijom tog PhysX ali samo na 10-ak sekundi i gubi se prozor skroz i to je to...pokusao sam ponovo da je pokrenem ali pri svakom pokretanju mi isto prikazuje i posle par sekundi nestaje...zapamtio sam da mi je taj PhysX i Direkt X trazio na kraju instalacije da instalira,odnosno imao sam ponudjeno i oba sam stiklirao tako da bi trebali biti instalirani...stvarno ne znam sta da radim pa vas molim za pomoc!!!samo da napomenem da koristim Windows XP!!!
pozdrav

^^probaj prvo ovo: uleti sa tompsonom (ili nekim dr. automatom) i istrci napolje dok se ne zatvore vrata, onda se skloni iza zida i oni ce ti sami izaci...ako to ne uspe, trci desnom stranom dokraja skladista i uzmi zaklon kod kutija (tako da iza tebe bude samo zadjni zid skladista) isto imas dvojicu da roknes, a ostali ti nece silaziti dok se ne poojavis (priblizis) ivici, tj. mestu gde te derek vidi...ostalo kao sto sam ti vec rekao...malo vezbe i preci ces ;)

a sta onda kad uzmes novac od Derika koga si ubio , sta onda... ne shvatam sta dalje???? hvala

ljudi pomagajte molim vas...instalacija i sve ostalo je islo glatko i bez problema ali posle krekovanja i prilikom pokretanja igre izbaci mi prozor sledece sadrzine:"PhysX SDK not initialized.PhysX System Software will be installed." i imam opciju ok,posle potvrdjivanja krece sa instalacijom tog PhysX ali samo na 10-ak sekundi i gubi se prozor skroz i to je to...pokusao sam ponovo da je pokrenem ali pri svakom pokretanju mi isto prikazuje i posle par sekundi nestaje...zapamtio sam da mi je taj PhysX i Direkt X trazio na kraju instalacije da instalira,odnosno imao sam ponudjeno i oba sam stiklirao tako da bi trebali biti instalirani...stvarno ne znam sta da radim pa vas molim za pomoc!!!samo da napomenem da koristim Windows XP!!!
pozdrav
Skini najnoviji PhysX sa Nvidijinog sajta i instaliraj, nalazi se u sekciji Drivers

a sta onda kad uzmes novac od Derika koga si ubio , sta onda... ne shvatam sta dalje???? hvala

sad si u delu gde treba da nađeš 27500 dol. da vratiš dug, ako nemaš dovoljno para ne možež da nastaviš "story" dok ih ne skupiš, a za to imaš 2 načina:1. rob the shop, da opljačkaš radnju (može pumpa, cloth shop ili gun shop)i 2. da dovezeš nekoliko ukradenih kola kod Brusky-ija, uteraš u presu i spljeskaš ih (preporučujem ovu 2. varijantu - nema frku s murijom) tek kada nakupiš 27500, priča se nastavlja...btw. koristi TAB taster ili uključi subtitles u igri da bi video hints...muzika je dobra, pa nekad prečuješ bitne stvari :)

Skini najnoviji PhysX sa Nvidijinog sajta i instaliraj, nalazi se u sekciji Drivers

Phyxs nije neophodan za igranje iz xp-a bar, ja sam pokrenuo i dotičnog o.s igru bez instaliranog Physxs-a...tekposle u W7 sam ga instalirao i nema neke vidne razlike...opet kažem možda je u pitanju fix i update istog!

sad si u delu gde treba da nađeš 27500 dol. da vratiš dug, ako nemaš dovoljno para ne možež da nastaviš "story" dok ih ne skupiš, a za to imaš 2 načina:1. rob the shop, da opljačkaš radnju (može pumpa, cloth shop ili gun shop)i 2. da dovezeš nekoliko ukradenih kola kod Brusky-ija, uteraš u presu i spljeskaš ih (preporučujem ovu 2. varijantu - nema frku s murijom) tek kada nakupiš 27500, priča se nastavlja...btw. koristi TAB taster ili uključi subtitles u igri da bi video hints...muzika je dobra, pa nekad prečuješ bitne stvari :)

Hvala, nastavljam dalje,;)

i ja sam uspeo da predjem ono skladiste, nastavio dalje reciklirao par vozila. sledeci nivo je da spasem Jimija uspeo sam da ga spasem pobili smo sve u zgradi i izsli napolje. e sad imam problem sa igicom, naime "propao" sam kroz nivo tj asfalt naramno rec je o nekom bug-u kako da ga resim ako je moguce?

Je l primetio neko da kad se stoji u meniju, recimo igras i pritisnes ESCAPE, da se zauzece GPU-a popne na 99% i tu stoji?

i ja sam uspeo da predjem ono skladiste, nastavio dalje reciklirao par vozila. sledeci nivo je da spasem Jimija uspeo sam da ga spasem pobili smo sve u zgradi i izsli napolje. e sad imam problem sa igicom, naime "propao" sam kroz nivo tj asfalt naramno rec je o nekom bug-u kako da ga resim ako je moguce?

propao si u "bug" igre gde ne možeš da zagineš :) i mene to strašno nervira kod igara koje nemaju quick save opciju...pa ništa ESC, Exit...pa startuj igru ponovo, trebalo bi da kad odeš na Continue Story, budeš na zadnjem snimljenom chekpointu...znači ili će te vratiti na rokanje (ti i Joe, bežite iz zgrade) ili ako si već izašao..voziš Joa kod El Greek-a , da ga pokrpi malo...prvenstveno onu rupu na nozi :p

@Cwelle, ne verujem da Pause mode (ESC u Maf.2.je u stvari ujedno i pauziranje igre) drži gpu na 99% pre će biti da je neki bug u igri, a odakle si inače video da stoji na 99% ? ako to čitaš po nekom gedžetu, proveri bolje iz nekog pouzdanijeg programa,npr. Everest ili bar http://www.cpuid.com/

Poslednja izmena:
EVGA Precision kaze 99% (i naravno dodatno greje graficku), kako se vratim u igru zauzece padne.

EVGA Precision kaze 99% (i naravno dodatno greje graficku), kako se vratim u igru zauzece padne.

ne znam, ja stvarno nisam primetio...ali ako igras sa gpu iz potpisa ne bi trebalo da te zabrinjava, to je jedna od boljih graf.bar koliko ja znam ;)

btw. prati li neko novosti o dlc-ovima i sl. ja nemam bas vremena, a malo sam izgustirao igru nakon sto sam je presao po otprl. 30ti put :d...a izasao u medjuvr. i novi pes11...sta je sa onim toliko najavljivanim Joe's Adventures, ima li neko proverenu inf. kad cu moci da se vratim na ulce, kradem kola i mlatim i upucavam ljude, u cemu sam u medjuvremenu postao dosta dobar :D

Josh uvek stoji samo Q4.. :trust:

Tek sad sam završio vendettu i samo da primetim da je mnogo zanimljivija, uzbudljivija a i teža od same igre. Manje zamajavanja a više akcije.

pa većini se, kako mi se čini, Jimmy prilično svideo, izvukao je celu igru da ne bude prekratka a ujedno je i dobra komb. free ride-a i najboljih misija iz same igre...
ja sam i vendettu i story zavr. po više od 10tak puta...dalje igranje bi već postala čista patologija :d, ali nisam deinst. igru čekam, novi "igriv" dlc..Joes Adventures ili koji god.

da,da igra ima opak bug... ali pre ce biti da CRACK ima bug... i da kida gpu do pregrevanja gde se komp zamrzne... cekamo update 2... :-D

ja stvarno nisam primetio da se baš toliko značajno greje,bar ne u odnosu na ostale igre, a skoro stalno mi je upaljen Core Temp (programče kompatibilno sa AllCPU Gadget-om)...što se update-a cracka tiče, izašlo ih je nekoliko koliko znam, fix ovaj, fix onaj...a koliko sam shvatio ne može da se krek. bez tog fix-a, pa možda zavisi ko je koji fix skinuo....ja sam ih skinuo 3,4 dok sa jednim nije proradila.

ja stvarno nisam primetio da se baš toliko značajno greje,bar ne u odnosu na ostale igre, a skoro stalno mi je upaljen Core Temp (programče kompatibilno sa AllCPU Gadget-om)...što se update-a cracka tiče, izašlo ih je nekoliko koliko znam, fix ovaj, fix onaj...a koliko sam shvatio ne može da se krek. bez tog fix-a, pa možda zavisi ko je koji fix skinuo....ja sam ih skinuo 3,4 dok sa jednim nije proradila.

Novi nvidia driver resava probleme mafia + 10 FPS :-D
ahahah odusevljen sam ljudiiiiiii :-DDD 260.89 driver danas izasao BRUTALNO!!!

Nema vise onolikog grejanja :)

Poslednja izmena:
DLC

Jle neko proverio informaciju za ubrzanje sa novim 260.89 driverima ?

Vrh Dno