radejet
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.02.2004
- Poena
- 620
Ja moram igrati u fullHD posto mi na manjoj rezoluciji mutno, *** imam 24" benq...
Kakav je to problem bio u Chapter-u 14 koji resava ovaj update?
ja na problem nisam naisao presao sam igru dosta puta :-DDD
Am pa već sam okačio gore, čemu još jedan post?
Kakav je to problem bio u Chapter-u 14 koji resava ovaj update?
odbrojavanje počinje :banana:...jel zna neko veličinu dlc-a ili update da uračunam i vreme skidanja + install , pa da stavim kao screensaver![]()
gde si to iskopao ?
Oh koje ******, igram 2 chaptera, puknem 16x samo... Ceo jedan chapter se vozikam po gradu i slušam ove budale kako piju iza mene, mislim glupost... Hocu da se igram a ne da šetam. Za****te me sa interaktivnim filmom forom. Dobro je što nisam naručio original, mnogo bih se pokajao..
Sreca pa nisam ni ja pazario original!Mozda ce zvucati glupo,ali skinem ja neki dan Godfather 2,onako cisto da probam i samo cu reci da mi je zanimljiviji nego ovo!Da je Godfatheru 2 engine koji koristi Mafia 2 gde bi mu kraj bio!Probao sam i Vendetu,posto vidim da jedni kude,a jedni hvale i nisam nimalo odusevljen sta pruza!Ima 2 vrste misija do sada(ukradi auto i vrati se kuci i sredi nekog i vrati se kuci),a dosao sam do nekih 26% igre!Nemam uopste volju za dalji prelazak!![]()
tako neces osetiti draz vendete jer ima fantasticnih misija ;-)
Kako to mislis da necu "osetiti draz vendete"?Ne mogu ja da biram druge misije kada ima samo te(barem za sada)!Druge zanimacije u igri bas i nema!Jedino da skupljam one poene ruseci i gazeci sve zivo sto mrda i sto ne mrda ili da meljem kola kod onoga lika!Glavna prica mi je bila bolja!
heheh igraj kada predjes shvatices o cemu pricam ;-) ps kada gazis ljude gubis poenedobijas samo na head shot
no to je nebitno predji i ideces koliko dobrih misija ima ;-)
Verujem ti na rec,javicu kad predjem mozda stvarno i gresim!:wave:
e nesto se pribojavam da modujem Mafiu da ne bi nesto sj**** pre Joe adventure ....
Razemem šta želiš da kažeš ali malo je licemerno od tebe da izjaviš tako nešto![]()
Ahahahha i posle se čudimo što ne izlaze dobre igre na PC-ukakva komedija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari