Jeste, samo driver dal radi u win7 ?
Jeste, samo driver dal radi u win7 ?
Ja sam namestio da radi na Glisti, i malo baguje, blokira ponekad. Mada slika je stvarno vrhunska.
Mislish to je Windows 1.0 sa kozmetichkim izmenama :d:d
Kakav god da je sve radi na njemu i ubedljivo najbolji windows do sada.
ne diraj psiha, on je preporodjeni pc gamer. pc je bio za pljuvanje dok je imao slab komp, sad kad je sljunuo soma evra za sc2 (i krizu, koja gle cuda ne radi kako treba u full-u
) mora da se brani pc gaming
![]()
Ja sam mislio da ovde svi koristimo PlayStatione za igranje.![]()
Samo oni koji su zatucani koriste samo jedan sistem![]()
ne diraj psiha, on je preporodjeni pc gamer. pc je bio za pljuvanje dok je imao slab komp, sad kad je sljunuo soma evra za sc2 (i krizu, koja gle cuda ne radi kako treba u full-u
) mora da se brani pc gaming
![]()
a kriza ide na max meni sa skoro 3 godine starim racunarom, a nece ici Psihu sa I5-icom i 460-kom. :d
Nemam Windows, ne igram pirate, i zato sam zatucan?
Oh, well.... hvala....
evropska cena je oko 50 evra .. znachi oko 5500 din
Vidim da ga ljudi koriste na Win7, a radi i na OS X i Linuxu.
Inache, kupio sam poslednja dva startera, bar mi tako rekoshe, i vec sam prodao kameru, tako da me je ispalo 500 din skuplje nego sa Shopto da sam naruchivao Starter+dodatni Move, da ih imaju na lageru uopshte :d
u kojoj rezoluciji? ako pricas o fullhd@max mogu samo da kazem da lazes. (imao sam jaci komp od tvog i nije islo kako treba (@high je bilo igrivo uglavnom, na highest sam mogao da zaboravim).
Ili recimo Guld Wars 2 kad konačno stigne, ili Swotor...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari