Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

Ja naruchih juche 2xStarter pack sa Zorro-ovog izvora, necu da mi ode kao na shopto :d

Ma stavicu 30e, to je super prilika za nekog kome treba web camera za PC, jer ih oduvava sve :d

Jeste, samo driver dal radi u win7 ?
Ja sam namestio da radi na Glisti, i malo baguje, blokira ponekad. Mada slika je stvarno vrhunska.

Vidim da ga ljudi koriste na Win7, a radi i na OS X i Linuxu.

Inache, kupio sam poslednja dva startera, bar mi tako rekoshe :), i vec sam prodao kameru, tako da me je ispalo 500 din skuplje nego sa Shopto da sam naruchivao Starter+dodatni Move, da ih imaju na lageru uopshte :d

Jeste, samo driver dal radi u win7 ?
Ja sam namestio da radi na Glisti, i malo baguje, blokira ponekad. Mada slika je stvarno vrhunska.

Ako ti radi u Visti radi i u Win7... Bez obzira sta ti kazu iz M$, to je isti sistem samo sa kozmetickim izmenama i ispravljenim bagovima (tj vecinom bagova)... To je ono sto je Vista trebala da bude...

Mislish to je Windows 1.0 sa kozmetichkim izmenama :d:d

Aj bezte bre ! Sta igrate na Linuxu i MacOSX-u ?!? Tetris ? :p :D :d
Win7 je fenomenalan OS, ne zanimaju me vase haterske izjave.

Ja sam mislio da ovde svi koristimo PlayStatione za igranje. :)

ne diraj psiha, on je preporodjeni pc gamer :). pc je bio za pljuvanje dok je imao slab komp, sad kad je sljunuo soma evra za sc2 (i krizu, koja gle cuda ne radi kako treba u full-u :D) mora da se brani pc gaming ;)

Starter pack je 60e, bar u Media Markt-u, tako da je cena od 6800-6900 kod nas bas dobra.

ne diraj psiha, on je preporodjeni pc gamer :). pc je bio za pljuvanje dok je imao slab komp, sad kad je sljunuo soma evra za sc2 (i krizu, koja gle cuda ne radi kako treba u full-u :D) mora da se brani pc gaming ;)

Vise od soma evra, stigao je SSD i Mega Shadow, a uskoro i besni cooleri. :-devil-:

Samo oni koji su zatucani koriste samo jedan sistem :)

Znaci, ako ne vozim u isto vreme auto, motor, biciklu i trotinet (da ne zaboravim i rolere), ja sam zatucan?
Zasto od vise sistema ne odabrati onaj koji odgovara tvojim potrebama?
Nemam Windows, ne igram pirate, i zato sam zatucan?
Oh, well.... hvala....

SC2 moze da ide na laptopu od pre 5 godina, a kriza ide na max meni sa skoro 3 godine starim racunarom, a nece ici Psihu sa I5-icom i 460-kom. :d

BTW, tvoja gornja konstatacija moze da vazi za vecinu korisnika ove sobe i imam utisak da bi se mnogi ovde osecali "preporodjeni gameri" kad bi seli za malo snazniji komp. Ali, avaj, lakse je dati 260 evra za PS3 nego 500-600 za decent PC, sto ovo drugo odmah kvalifikuje u fail, jel' ono za sta nemam para, to je automatski "nepotrebna varijanta". Nasa posla...

Sta bi mi bez tebe Vuche gejmeru i tvojih mudrih saveta :) Cena je tu najmanji problem.. znas onaj Master Card slogan, neke stvari novac ne moze da kupi..

Savet?... Moj prethodni post je bio konstatacija, a ne savet. :d

a kriza ide na max meni sa skoro 3 godine starim racunarom, a nece ici Psihu sa I5-icom i 460-kom. :d

u kojoj rezoluciji? ako pricas o fullhd@max mogu samo da kazem da lazes. (imao sam jaci komp od tvog i nije islo kako treba (@high je bilo igrivo uglavnom, na highest sam mogao da zaboravim). posto mi komp ne sluzi za igranje, raspordah ga i uzeh ovo sto sad imam jer mi za net, mjuzu i filmove radi posao.

a to da psihu ne radi dobro kriza, ja nisam izmislio, sam je rekao kolko se secam (cak je i pominjao ako se ne varam da oce da uzme jos jednu 460 pa da ih baci u sli da mu ne bi seckalo)

@ Vuk

Pa dobro, ja sam to razumeo kao savet da se i mi ostali 'preporodimo' PC gejmingom :)

Nemam Windows, ne igram pirate, i zato sam zatucan?
Oh, well.... hvala....

Ne, ali se neko ko nije igrao SC2, Stalker serijal, Witcher, Dragon Age, Heroes of Newereth, World of Tanks ne može nazvati ozbiljnim gamerom, niti da bilo šta komentariše/prigovara u vezi toga, pogotovo ne sa jeftinim sakrazmom. Ili recimo Guld Wars 2 kad konačno stigne, ili Swotor...;)

Isto važi i za one koji nisu odigrali MGS4, Demon's Souls, Heavy Rain i eventualno GoW 3 ili recimo čekaju GT5.

A Crysis, Uncharted i takve show off igre služe za kratkotrajnu zabavu...

Poslednja izmena:
Radi Crysis sad na Very high bez problema, jer je CPU na 4ghz i namestio sam driver kako treba. :p

Slazem se za SC2 ko ne odigra SP taj je slep kraj ociju.

SC2 moze patku da radi na laptopu starom 5 god!
Imam Core2Duo i 2GB i 7600GT i ne moze da radi ni na low kako treba, tako da pricas napamet.

evropska cena je oko 50 evra .. znachi oko 5500 din

E, pa to je "najniza cena, igde, ikad" :), nije prosecna "evropska cena" na sta sam aludirao. Ono sto sam ja vidjao, a i drugi ovde pominju tu cifru, je ~60 eura za Starter Pack po radnjama u EU.

Vidim da ga ljudi koriste na Win7, a radi i na OS X i Linuxu.

Inache, kupio sam poslednja dva startera, bar mi tako rekoshe :), i vec sam prodao kameru, tako da me je ispalo 500 din skuplje nego sa Shopto da sam naruchivao Starter+dodatni Move, da ih imaju na lageru uopshte :d

Ukrade mi covek ideju, 'ladno :p

u kojoj rezoluciji? ako pricas o fullhd@max mogu samo da kazem da lazes. (imao sam jaci komp od tvog i nije islo kako treba (@high je bilo igrivo uglavnom, na highest sam mogao da zaboravim).

Na 1680X1050, uz malo tweakovanja, sve je islo na highest bez problema. Postoje mnogi tutoriali i modovi za krizu, koji umeju da dignu FPS i do 15+ frejmova, a neke od njih sam svojevremeno i postovao u crysis temi. U slabasnoj 1280X1024 rezoluciji je cak islo i u 50+ frejmova, mada ni u jacoj (1680X1050) nikad nije spadalo ispod 40, sto je sasvim igrivo.

@Marli: Nije istina, ortaku radi besprekorno na integrusi, a tebi koje kriv, kad ne znas da instaliras drivere... :d

No, tema je PS3 move, a ne tweakovanje Crysisa ili namestanje drivera, tako da bih zamolio da joj se vratimo.

Prilozi

• vrh.jpg
    vrh.jpg
    326.3 KB · Pregleda: 51
Lol zanimljivi si ti. Sta cu kad ni nema novijih drivera od tamo nekih FW 190.00
Nebitno.

Dosta offtopica, bice samaranje. :D

Ili recimo Guld Wars 2 kad konačno stigne, ili Swotor...;)

Mozda gresim ali nesto su pominjali da ce biti i GW2 za PS3?

BTW sto se igranja na kompu tice, imam dovoljno jaku masinu da poteram sta treba, ali mi je nekako smaranje da igram pred kompom... Mnogo je udobnije na PS3... A i ono sto ja volim da igram obicno pre stigne na PS3...

Vrh Dno