Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

@ ragnarok

Da, pocrveneo sam od blama jer ne znam sta je EMEA i sta znaci 1:5 = USA:EMEA :d Koji je procenat onih sto kapiraju ovakve postove molim te :)

Poslednja izmena:
Ma ne kapira ni on, ali ispada pametan i to je najbitnije. :D

Za EMEA region ako vec nisi dosad cuo iz jedno milion razlicitih izvora (jer ga spominje skoro svaka multinacionalna korporacija koja posluje na nekoliko kontinenata), mogao si da saznas da si prosto ukucao "EMEA definition" u Google.

Sto se tice drugog dela, proporcije se uce u... 7. razredu osnovne skola? Ako si to propustio, tu malo teze mogu da ti pomognem. :D

U pravu si, izvinjavam se na Offsourceovanju ovog PDF-a :d

Koje ovde lud ?!? :d

funny-pictures-invisible-beer-opener-cat1.jpg

Ako neko bude naruchivao Move sa shopto nek vikne kako je proshao chisto da potvrdimo teoriju da manji paketi prolaze bez carine.

Trenutno ga nema i ja necu da cekam, danas sam zvao Comtrade i kod njih Starter + dodatni Move koshta 11000 dinara, sa shopto ispada 9700 tako da je razlika mizerna da bi chekao, i josh usput mozda rizikovao da ocarine pa da ispadne skuplje :) Nije mi samo jasno kako je kod njih dodatni Move jeftiniji nego na shopto :d

Odo da kupim sad dok se ne razgrabi :d

Ako neko bude naruchivao Move sa shopto nek vikne kako je proshao chisto da potvrdimo teoriju da manji paketi prolaze bez carine.

Trenutno ga nema i ja necu da cekam, danas sam zvao Comtrade i kod njih Starter + dodatni Move koshta 11000 dinara, sa shopto ispada 9700 tako da je razlika mizerna da bi chekao, i josh usput mozda rizikovao da ocarine pa da ispadne skuplje :) Nije mi samo jasno kako je kod njih dodatni Move jeftiniji nego na shopto :d

Prosao danas pored CT-a u Merkatoru, nemaju Move kontroler, samo Move Navigation kontroler za 3.800. Lici mi da ih je prodavac pomesao kada ti je davao informaciju, mada bi bilo krasno da nije...

Evo sad idem pa cu da proverim...

ma pomesao je sigurno, na dva mesta gde sam bio su me ubedjivali da imaju Move i da kosta 4000 i kad im trazim da mi pokazu, uvek mi daju navigation. kad im kazem da to nije Move vec navigation, oba puta mi posle kazu: a da, to je navigation a move samo u starter pack-u.

Kakve su onda cene u GameS-u ? Oni obicno deru za sve zivo.

Meni ne treba taj starter pack, vec imam kameru, ne znam sta bi radio sa drugom, mada uspeo sam da je nateram da radi na win-u kao web kamera i uopste nije losa. :)

Na sajtu ni ne pise da imaju dodatni Move... Samo Navigation i on je 3800din... Znaci i u CT misle da je dodatni Move isto sto i Navigation :D

Nisam odavno kupovao nishta u ovoj zemlji osim hleba i mleka pa sam potpuno zaboravio koliko su nesposobni i neobaveshteni prodavci :) Naravno ono je navigation controller shto menja stvari, chekam stock na Shopto.

edit: Evo sad sam chatovao sa klinkicom sa shopto :d i dobio odgovor "We are hoping to get some in very soon, however SONY are currently out of stock.", shto moze da znachi da cemo se nacekati, ali ne dam pare ovim komunistima :)

Mozda nekom bude korisno, pre 3 dana sam u 2 prodavnice u Trstu video Move Starter Pack za 60e.
Prilicno OK cena, jos ako se smulja povracaj PDV-a... :)

Shteta shto vishe nisu osamdesete da idemo u Trs' po farmerke :d

Vidim da su josh u septembru svi prijavljivali nestashicu Movea pa kapiram da Sony vec neko vreme shtancuje, valjda ce do kraja meseca dobiti Shopto...

Nisu ocekivali da se toliko starijih ljudi izlozi na Move, skroz ih razumem :d

Ja pazario Move za 40e, Navigation za 30e i silikonsku futrolu za 7e :)

(u Holandiji)

Neko iz SCEE-a je pre par dana rekao da je potrazanja za Moveom (u Evropi barem) daleko iznad ocekivanja i da ce najverovatnije ubrzati proizvodnju.

Mozda se zenama svideo roze Move pa su dobili naredjenja. :p :D

Starter Pack sada moze da se nadje i za 6.800 din... Ako se do kraja meseca ne pojavi negde "solo" Move kontroler, mislim da cu pokleknuti i pazariti jos jednog Startera, kontroler zadrzati a kameru na oglase. Treba nekom, da se odmah dogovorimo? :p

Gde ima za 6800, aj cu prvi da uzmem 2 komada i prodam kameru :) Koliko uopshte koshta kamera samo, nigde je nisam video :)

Starter Pack sada moze da se nadje i za 6.800 din... Ako se do kraja meseca ne pojavi negde "solo" Move kontroler, mislim da cu pokleknuti i pazariti jos jednog Startera, kontroler zadrzati a kameru na oglase. Treba nekom, da se odmah dogovorimo? :p

najniza cena za sada je u Tehnomarketu u Delti.. a to je 6999 din.. ja danas video.. odnosno juche

Gde ima za 6800, aj cu prvi da uzmem 2 komada i prodam kameru :) Koliko uopshte koshta kamera samo, nigde je nisam video :)

Poslacu ti na PM.
Kamera je svojevremeno kostala oko 3.500 din u Elektronikiju, onomad kada je bio rastur, sa 30% popusta. Tj. zvanicna cena je bila oko 5K.

najniza cena za sada je u Tehnomarketu u Delti.. a to je 6999 din.. ja danas video.. odnosno juche

Poslao i tebi gde ima za 6.800. Mada, 200 din gore/dole vise ne znaci puno, bitno je da se cena koliko-toliko priblizila "evropskoj"...

Nazad
Vrh Dno