Ako neko bude naruchivao Move sa shopto nek vikne kako je proshao chisto da potvrdimo teoriju da manji paketi prolaze bez carine.
Trenutno ga nema i ja necu da cekam, danas sam zvao Comtrade i kod njih Starter + dodatni Move koshta 11000 dinara, sa shopto ispada 9700 tako da je razlika mizerna da bi chekao, i josh usput mozda rizikovao da ocarine pa da ispadne skupljeNije mi samo jasno kako je kod njih dodatni Move jeftiniji nego na shopto :d
Odo da kupim sad dok se ne razgrabi :d
Ako neko bude naruchivao Move sa shopto nek vikne kako je proshao chisto da potvrdimo teoriju da manji paketi prolaze bez carine.
Trenutno ga nema i ja necu da cekam, danas sam zvao Comtrade i kod njih Starter + dodatni Move koshta 11000 dinara, sa shopto ispada 9700 tako da je razlika mizerna da bi chekao, i josh usput mozda rizikovao da ocarine pa da ispadne skupljeNije mi samo jasno kako je kod njih dodatni Move jeftiniji nego na shopto :d
Odo da kupim sad dok se ne razgrabi :d
I nemoj.U GameS-u kartica od 20 funti 3.800 RSD. :d
Nisu ocekivali da se toliko starijih ljudi izlozi na Move, skroz ih razumem :d
Starter Pack sada moze da se nadje i za 6.800 din... Ako se do kraja meseca ne pojavi negde "solo" Move kontroler, mislim da cu pokleknuti i pazariti jos jednog Startera, kontroler zadrzati a kameru na oglase. Treba nekom, da se odmah dogovorimo?![]()
Gde ima za 6800, aj cu prvi da uzmem 2 komada i prodam kameruKoliko uopshte koshta kamera samo, nigde je nisam video
![]()
najniza cena za sada je u Tehnomarketu u Delti.. a to je 6999 din.. ja danas video.. odnosno juche
Poslao i tebi gde ima za 6.800. Mada, 200 din gore/dole vise ne znaci puno, bitno je da se cena koliko-toliko priblizila "evropskoj"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari