- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Pa, znas kako... raspali ti lepo po search-u, jer je o ovome vec pisano nadugacko i nasiroko, pa sam zakljuci.Znaci zakljucili smo da NISTA NE ZNAMO? Sto volim kad ovako lako dodjem do resenja
I sta sad, imamo potpunu slobodu pa kako se zalomi?
***, nema smisla da se ponavljamo i pricamo po 18-i put iste stvari...
Magick je pisao stvarno dosta puta, objasnjavao, borio se... kako bi to trebalo *u teoriji* da bude, te da ne bi smelo da bude razlike da li je telefon otkljucan ili zakljucan - samo ti radi svoj posao, and fix my damn phone!
Sa druge strane, imamo primere *iz prakse*... jednog decka (kazem, mislim da je SOad bio u pitanju), kome su, kada je doneo fon na servis, kenj@li da je pokusavao da ga otkljuca, pa da ga je tako sje8ao... a decko samo pokusao da apdejtuje firmware preko Kies-a, te se zablokirao telefon.
Drugi primer je ona prsata plavusa koju vec spominjah... tj. neko vec, cija to bese drugarica. Odnela na servis, bio otkljucan... kada je zatreptala okicama i protresla bujnim dekolteom, serviser zaboravio na pricu oko otkljucavanja i sve to - te zavrsio telefon u najkracem mogucem roku.
Kazem ti, opali search za ovim, jer ne znam da li je bilo u ovoj temi il nekoj drugoj... mada, najverovatnije jeste u ovoj.
Moj savet u vezi ovoga: metni neku Telenor/mt:s karticu - tj. onu sa cije mreze si i uzeo telefon - u njega kada podjes na servis... pa je izvuci iz fona tamo pred njima kada ostavljas telefon i ponesi sa sobom. Cisto da im zamazes oci, mozda se u tom slucaju i ne sete da gledaju u meniju da li telefon i dalje ima network lock.
I mene ovo nervira, jer bih voleo da mogu da namestim onoliko koliko ja hocu.. mozda necu na 10, tj. max - ali eto, mozda hocu na 5. Ili 6. Nebitno.Ne moze da se pojaca osvetljenje u pretrazivacu sem tako. A vala ne znam da li si slep kad ti treba onoliko jako, jedino napolju na direkt suncu. Tad potrazi zaklon, neko drvce. :-devil-:
Mislim, voleo bih da mi upamti, i da to pamti i za pretrazivac, i za video player, i za Picsel File Viewer... ma za sve. A ne da svaki put dizem nivo kada palim aplikaciju.
Doduse, za video player jos i pamti nesto, odnosno, koliko se stavi u podesavanjima za "global brightness" (da ga tako nazovem... brightness citavog telefona), tako ce da bude i za video player, po default-u. Ali, sto onda tako nije i za Dolphin browser, ili Picsel?
P.S. Cisto da proverim - svima vama je default nivo brightness-a 4, jel' tako?
Poslednja izmena: