Ah, ondak se izvinjavam
J
a sam samo odusevljen time sto ne moram da se bakcem ni sa kakvim smanjivanjem velicine/rezolucije, niti pak konvertovanjem... cak ni sa HD 720p klipovima/filmovima. samo ubacim sa kompa preko kabla i vozi.
U stvari lazem, nisam odusevljen... odusevljen sam bio kada sam uzeo prethodni fon, Samsung Jet, gde je to bilo impelemntirano takodje (podrska za DivX/Xvid)... na Wave-u sam to i ocekivao

A kazem, kada se setim prethodnih telefona (raznih SE-ova, potom - narocito - nekih Symbian Nokia), te maltretiranja sa instalacijom kodeka, smanjivanjem rezolucije, podesavanjem frejmova... uuuuh!
Pa, sta znam... pokusavam da otvorim oci nekim slepim ljudima. Aj' da kazem da je to

Mislim, bacio si pogled, manje-vise ti je sve jasno... kakvo raspolozenje vazi tamo medju "drugom stranom", slozismo se da bez naocara za Sunce nikako ne bi trebalo gledati u ekran Vejva. One za varenje su ipak pozeljnije, cisto da se osigura covek.
Inace odmah boli glava, a i vid nepovratno odlazi... lagano.
A sa druge strane... ko god da je video Wave, ili ga pak ima - prezadovoljan je ekranom, kvalitetom istog, bojama, uglom gledanja, kontrastom... ma, svim aspektima.
I ko je tu sad lud?
P.S. "Dobar covek, setas na talasima"... hahahaha, sjajno!