Ja sam u Sremskoj Mitrovici, imam klik 1 paket, bio jutros u Telekomu, raspitivao se u vezi ove akcije, rekli su mi da moram prvo da raskinem ugovor. Tako sam i uradio, internet je već pre podne krenuo brzinom 4 Mb/s, a tv kreće, kažu, za dan - dva. Čini se, ništa lakše.
Elem, jedno pitanje: Da li tv može da se namesti da se gleda preko monitora od kompa, bar u prvo vreme? Monitor mi je bolji od tv-a, bar za sada.
Meni u poslovnici na Trgu Nikole Pasica rekose da mora raskid i vracanje opreme, pa novi ugovor i nova oprema, ali sa pauzom od nekih 2 dana.
Mene nece videti da dolazim 3 puta da bih produzio ugovor, mogu jednom da odem, pa da li ce to biti za produzenje ugovora, ili za MIK, videcemo.
Na koliko nece naplatiti ovaj mesec??celu prvu godinu??Daj malo vise detalja zanima me a verujem i druge.
Ima li kakvih novih informacija u vezi sa ovim? Osnovni paket je baš koska, ako hoćeš pravi izbor primoran si da aktiviraš bar Fun. Ako neko zna da li se naplaćuje dodatno aktiviranje Cinemax i HBO paketa...
Da odgovorim samom sebi, verovatno će i još nekoga zanimati . Sada su me zvali iz Telekoma sa obaveštenjem i objašnjenjem kako da aktiviram sve pakete sem Fun, Pink cinema i Kanala za odrasle. Rekli su da se svi aktivirani Paketi (Osnovni, HBO, Cinemax, Arena i Lokalni) ne naplaćuju, a ako cena nekog od njih slučajno uđe u prvi račun da dođem u poslovnicu gde će izvršiti ispravku.
Ljudi najbolje bi bilo da zovnete poslovnicu, nije covek ovde vasa licna sekretarica![]()
Kad bi ovi iz poslovnice znali svoj posao, naravno da bi smo ih zvali.
U korisničkom servisu (kada sam podneo zahtev i odmah dobio opremu) su mi rekli da mogu da se uključe svi paketi i da se naplaćuje 1.18 rsd prve godine! Kada sam došao kući i pospajao sve (sve proradilo iz cuga) video sam da su mi aktivirani svi paketi OSIM Fun, PinkCinema i kanala za odrasle! Na poziv 9813, devojka na Call centru mi je, posle nekoliko konsultovanja sa kolegama, rekla da oni prve godine ne mogu NIŠTA DA MENJAJU što se tiče paketa, te sam onda sam dodao Fun paket :d kroz meni IPTV-a? Sad ću videti dal' će i oni nešto sami dodati na račun :S:
Tako je, totalno su zbunjeni i nemaju pojma sta ih je snaslo. Sta god da pitas oni se konsultuju.
Najbolje bi bilo kad bi se telekom udostojio da na svoj sajt stavi sve potrebne i tacne informacije. Reklamiraju kampanju sa osnovnim i arena paketom, a sad izgleda da daju i HBO kojeg ispadne da se stide :trust:
Da odgovorim samom sebi, verovatno će i još nekoga zanimati . Sada su me zvali iz Telekoma sa obaveštenjem i objašnjenjem kako da aktiviram sve pakete sem Fun, Pink cinema i Kanala za odrasle. Rekli su da se svi aktivirani Paketi (Osnovni, HBO, Cinemax, Arena i Lokalni) ne naplaćuju, a ako cena nekog od njih slučajno uđe u prvi račun da dođem u poslovnicu gde će izvršiti ispravku.
Jeste vi sigurni u ovo znaci slobodno mogu da aktiviram te pakete kroz meni i nema naplate prve godine??? Yupii
Da dodam zvao sam 9813 i da potvrdio mi je covek moze HBO i Cinemax da se aktiviraju i to sam uradio odma rekao mi je da HBo on deman se placa i xxx isto.Nisam ga pitao za Fun paket doduse tako da to nisam ni aktivirao.
prvu godinu plaćaš cenu od 1 mb, a mislim da drugu godinu plaćaš punu cenu koštanja tog paketa.
Dobija se net 4Mbs po ceni 1Mbs u trajanju od 2 godine, barem su meni tako nekoliko puta rekli pošto sam ih nekoliko puta i pitao čisto da proverim, a i slušao sam da su i ostalim ljudima govorili to isto, tj. da im se isplati da potpisuju ugovor zbog ADSL-a.
Dakle rezime :
Ugovor na 24 meseca= ADSL 4Mbs po ceni 1Mbs za sva 24 meseca,
IPTV 12 meseci po 1 dinar pa 12 meseci osnovna pretplata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari