Šta je novo?

ADSL 4 + IPtv = Telekom

Posto imam dva broja. Na ovom mi je net i IPTV. Ja bi raskinuo net na prvom broju, a ostavio IPTV, posto mi je pod ugovorom, a na drugi broj prijavim ovu akciju 4 mb/s + IPTV. Da li to moze?

Ja sam u Sremskoj Mitrovici, imam klik 1 paket, bio jutros u Telekomu, raspitivao se u vezi ove akcije, rekli su mi da moram prvo da raskinem ugovor. Tako sam i uradio, internet je već pre podne krenuo brzinom 4 Mb/s, a tv kreće, kažu, za dan - dva. Čini se, ništa lakše.
Elem, jedno pitanje: Da li tv može da se namesti da se gleda preko monitora od kompa, bar u prvo vreme? Monitor mi je bolji od tv-a, bar za sada.

Danas stigla i televizija, vrlo su ekspeditivni, sve super fercera:banana:!

Malo pre sam prvi put video reklamu na tv-u za ovu akciju (nije bas da redovno gledam tv), a oni jos uvek nisu resili toliko toga.

Meni u poslovnici na Trgu Nikole Pasica rekose da mora raskid i vracanje opreme, pa novi ugovor i nova oprema, ali sa pauzom od nekih 2 dana.
Mene nece videti da dolazim 3 puta da bih produzio ugovor, mogu jednom da odem, pa da li ce to biti za produzenje ugovora, ili za MIK, videcemo.

Danas sam bio u poslovnici na Trgu Nikole Pašića da podnesem zahtev za studentski paket i usput se raspitao za stare korisnike kojima je istekao ugovor. Postoje 2 opcije: kod prve samo odeš i potpišeš nov ugovor (izabereš kampanju koja ti odgovara), oprema ostaje ista i sve je rešeno za par minuta. Druga opcija je u slučaju da želiš da zameniš opremu - podneseš zahtev za raskid ugovora, vratiš opremu i odmah podneseš nov zahtev, kako ne bi došao u situaciju da izgubiš port. U roku od 2 dana te zovu da dođeš po nov ruter i da potpišeš novi ugovor.

@Xavi:
Možeš da raskineš ugovor za ADSL, pod uslovom da je istekao ili ako nije, onda moraš da platiš određenu cifru za raskid. Na drugom broju možeš da se prijaviš bez ikakvih problema, jer su potpuno nezavisni.

Istekao je meni ugovor jos pre dve godine, ali sam pod ugovorom za IPTV. Pa da, logicno je da su nezavisni. Hvala.

Na koliko nece naplatiti ovaj mesec??celu prvu godinu??Daj malo vise detalja zanima me a verujem i druge.

Ima li kakvih novih informacija u vezi sa ovim? Osnovni paket je baš koska, ako hoćeš pravi izbor primoran si da aktiviraš bar Fun. Ako neko zna da li se naplaćuje dodatno aktiviranje Cinemax i HBO paketa...

Ima li kakvih novih informacija u vezi sa ovim? Osnovni paket je baš koska, ako hoćeš pravi izbor primoran si da aktiviraš bar Fun. Ako neko zna da li se naplaćuje dodatno aktiviranje Cinemax i HBO paketa...

Da odgovorim samom sebi ;) , verovatno će i još nekoga zanimati . Sada su me zvali iz Telekoma sa obaveštenjem i objašnjenjem kako da aktiviram sve pakete sem Fun, Pink cinema i Kanala za odrasle. Rekli su da se svi aktivirani Paketi (Osnovni, HBO, Cinemax, Arena i Lokalni) ne naplaćuju, a ako cena nekog od njih slučajno uđe u prvi račun da dođem u poslovnicu gde će izvršiti ispravku.

Poslednja izmena:
cek cek,znaci kada uzmemo ovaj net 4mb + IPTV, pored osnovnog paketa i Arene sporta,mozemo uzeti i ostale paketa FREE prvih god dana?:banana:

Da odgovorim samom sebi ;) , verovatno će i još nekoga zanimati . Sada su me zvali iz Telekoma sa obaveštenjem i objašnjenjem kako da aktiviram sve pakete sem Fun, Pink cinema i Kanala za odrasle. Rekli su da se svi aktivirani Paketi (Osnovni, HBO, Cinemax, Arena i Lokalni) ne naplaćuju, a ako cena nekog od njih slučajno uđe u prvi račun da dođem u poslovnicu gde će izvršiti ispravku.

Dali mogu da se odjave, svi sem osnovnog posle godinu dana? Sta se desava sa uslugom Video On Demand, dali se naplacuje neka fiksne pretplata ili se placa po narucenom sadrzaju?

Ljudi najbolje bi bilo da zovnete poslovnicu, nije covek ovde vasa licna sekretarica :D

U korisničkom servisu (kada sam podneo zahtev i odmah dobio opremu :) ) su mi rekli da mogu da se uključe svi paketi i da se naplaćuje 1.18 rsd prve godine! Kada sam došao kući i pospajao sve (sve proradilo iz cuga) video sam da su mi aktivirani svi paketi OSIM Fun, PinkCinema i kanala za odrasle! Na poziv 9813, devojka na Call centru mi je, posle nekoliko konsultovanja sa kolegama, rekla da oni prve godine ne mogu NIŠTA DA MENJAJU što se tiče paketa, te sam onda sam dodao Fun paket :d kroz meni IPTV-a? Sad ću videti dal' će i oni nešto sami dodati na račun :S:

Kad bi ovi iz poslovnice znali svoj posao, naravno da bi smo ih zvali.

Tako je, totalno su zbunjeni i nemaju pojma sta ih je snaslo. Sta god da pitas oni se konsultuju.

Najbolje bi bilo kad bi se telekom udostojio da na svoj sajt stavi sve potrebne i tacne informacije. Reklamiraju kampanju sa osnovnim i arena paketom, a sad izgleda da daju i HBO kojeg ispadne da se stide :trust:

U korisničkom servisu (kada sam podneo zahtev i odmah dobio opremu :) ) su mi rekli da mogu da se uključe svi paketi i da se naplaćuje 1.18 rsd prve godine! Kada sam došao kući i pospajao sve (sve proradilo iz cuga) video sam da su mi aktivirani svi paketi OSIM Fun, PinkCinema i kanala za odrasle! Na poziv 9813, devojka na Call centru mi je, posle nekoliko konsultovanja sa kolegama, rekla da oni prve godine ne mogu NIŠTA DA MENJAJU što se tiče paketa, te sam onda sam dodao Fun paket :d kroz meni IPTV-a? Sad ću videti dal' će i oni nešto sami dodati na račun :S:

Samo se ti zezaj, iščupaće oni tebi telefonsku banderu i odneti, po kazni :d:d !

Tako je, totalno su zbunjeni i nemaju pojma sta ih je snaslo. Sta god da pitas oni se konsultuju.

Najbolje bi bilo kad bi se telekom udostojio da na svoj sajt stavi sve potrebne i tacne informacije. Reklamiraju kampanju sa osnovnim i arena paketom, a sad izgleda da daju i HBO kojeg ispadne da se stide :trust:

Baš tako. Evo ovde čitam ljudi isti dan podneli zahtev i dobili opremu, ili sutradan iako su već koristili adsl kod telekonja, ali im ugovor istekao. A meni evo treći dan po podnošenju zahteva još "razmatraju molbu":mad::mad: !? Kažu, biće rešeno u toku sledeće nedelje, ko da sam podneo molbu za stan !:lupko::wall:
Na kraju će biti,čestitamo, odobreno vam je, ali nestalo stb-ova, javite se krajem marta ...

A da ih mišljenje korisnika nešto posebno zanima, pa prvo bi na svom sajtu otvorili forum za sva pitanja koja interesuju korisnike, a ne da se obaveštavamo međusobno preko dimnih signala po drugim forumima !

Poslednja izmena:

Da potvrdim ovo, imam Arene, HBO i Cinemax. Na pitanje šta će mi naplaćivati tokom druge godine ugovora, službenica u Telekomu je rekla - osnovni paket! Nadam se da zna šta govori.
Ipak, moram da se požalim da sam sinoć mnogo često gubio i tv i internet, ponovo bi proradilo resetovanjem modema... Danas, bar za sada sve radi dobro. Ne znam šta da mislim.

Jeste vi sigurni u ovo znaci slobodno mogu da aktiviram te pakete kroz meni i nema naplate prve godine??? Yupii

Da dodam zvao sam 9813 i da potvrdio mi je covek moze HBO i Cinemax da se aktiviraju i to sam uradio odma rekao mi je da HBo on deman se placa i xxx isto.Nisam ga pitao za Fun paket doduse tako da to nisam ni aktivirao.

Poslednja izmena:
Jeste vi sigurni u ovo znaci slobodno mogu da aktiviram te pakete kroz meni i nema naplate prve godine??? Yupii

Da dodam zvao sam 9813 i da potvrdio mi je covek moze HBO i Cinemax da se aktiviraju i to sam uradio odma rekao mi je da HBo on deman se placa i xxx isto.Nisam ga pitao za Fun paket doduse tako da to nisam ni aktivirao.

Kod mene je sve vec aktivirano sem hbo on demand , fun , xxx i pink cinema.

Takodje sam zvao 9813 i potvrdili da mogu da aktiviram cinemax i hbo za 1 dinar godinu dana

Ja sam bio danas u poslovnici i toliko su me opet sludeli da sam zaboravio i zašto sam došao a kamoli da pitam za pakete.
Elem da ne dužim, na kraju su sve ponovo odradili i konačno sam potpisao ugovor. Net radi na 4 Mbs a IPTV mi nisu dirali tj. još imam Fun (koji sam ranije aktivirao) HBO,Cinemax...:)

Znaci odlicno, lupajte u neko drvo dok kucate ove postove, da ne izbaksuziramo, ja idem sutra u usce u njihovu poslovnicu da se raspitam, da vidim ko ce sta da mi kaze, a pre toga cu da zovem call centar :) vi koji ste uzeli ovu promociju, kakav vam je net, jer priblizno 4mb i kakv je ping ?
Pozdrav

Procitah sve postove ali i dalje mi nije jasno ovo oko ADSL...jel se znaci 2 god. ima ADSL 4 Mbit po ceni 1 Mbit,ili se posle prve god.nesto menja kao kod IPTV. Ja sam razumeo da je adsl 2 god po ceni od 1 Mbit, ali veceras pricam sa drustvom oni me ubedjuju da nije tako,nego posle prve god placa se vise adsl...

prvu godinu plaćaš cenu od 1 mb, a mislim da drugu godinu plaćaš punu cenu koštanja tog paketa.

prvu godinu plaćaš cenu od 1 mb, a mislim da drugu godinu plaćaš punu cenu koštanja tog paketa.

"Uz brzinu Interneta od 4Mb/s (Click 4) po ceni od 1.208 dinara mesečno koliko iznosi pretplata za paket od 1Mb/s(Click 1), u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora, svi novi korisnici Open ADSL-a u prvih godinu dana dobijaju Osnovni Open IPTV paket programa i paket Arena Sport po simboličnoj ceni od samo 1 dinar mesečno."

Tu piše, koliko se ja razumem u gramatiku, da u toku trajanja dvogodišnjeg ugovora korisnici dobijaju IPTV po ceni od dinar za prvih godinu dana. Nije potvrdjeno da je svih 24 meseca i net 1208.

Ali je moguće, znao sam da ima neka caka. A to je onda IPTV, njega dobijaš samo godinu dana po povlašćenoj ceni. A to meni lično ne odgovara. Da su dali samo net 24 meseca od 4 mbita po ceni od 1 mbita, to bih uzeo. Jer već plaćam kablovsku, a moram kablovsku, jer mi treba na 5 TVa......

Poslednja izmena:
Dobija se net 4Mbs po ceni 1Mbs u trajanju od 2 godine, barem su meni tako nekoliko puta rekli pošto sam ih nekoliko puta i pitao čisto da proverim, a i slušao sam da su i ostalim ljudima govorili to isto, tj. da im se isplati da potpisuju ugovor zbog ADSL-a.
Dakle rezime :
Ugovor na 24 meseca= ADSL 4Mbs po ceni 1Mbs za sva 24 meseca,
IPTV 12 meseci po 1 dinar pa 12 meseci osnovna pretplata.

Ovako, citam temu i vidim da postoje ljudi koji su bili u situaciji kao ja (istekao im ugovor sa telekomom ali su i dajle koristili adsl) a uspeli su da ulete u ovu promociju. Posto to da li ce starim korisnicima odobriti potpisivanje ovog ugovora ocigledno zavisi od dobre volje sluzbenika ili sta vec, molio bih nekog kome je to poslo za rukom u Beogradu da mi kaze (ovde ili pirvatnom porukom) u kom telekom centru je to uspeo da uradi.

Dobija se net 4Mbs po ceni 1Mbs u trajanju od 2 godine, barem su meni tako nekoliko puta rekli pošto sam ih nekoliko puta i pitao čisto da proverim, a i slušao sam da su i ostalim ljudima govorili to isto, tj. da im se isplati da potpisuju ugovor zbog ADSL-a.
Dakle rezime :
Ugovor na 24 meseca= ADSL 4Mbs po ceni 1Mbs za sva 24 meseca,
IPTV 12 meseci po 1 dinar pa 12 meseci osnovna pretplata.

Upravo tako.

vi koji ste uzeli ovu promociju, kakav vam je net, jer priblizno 4mb i kakv je ping ?
Pozdrav

Kod mene ide iznenadjujuce dobro. :) Na stranu speedtest, i u praksi DL je skoro pa full 4Mb/s, nekih 480-490KB/s. Iskren da budem nisam ocekivao da ce ici preko 420KB/s tako da sam bas prijatno iznenadjen. :)

Takav rezultat dobijamo svi mi koji imamo 4mb+iptv :)

Nazad
Vrh Dno