Šta je novo?

HTC Desire HD

Ali opet ti telefoni od 70 eura nemaju ono što ima ovaj, nikada nisam ni obraćao pažnju na tu kameru iako sam je skoro na svakom novijem telefonu imao.

Ja sam isprobao možda jednom ili dvaput kad je 3g bio u test fazi u Mobtelu i to je bio kraj video poziva za mene. Taj feature me uopšte ne zanima. Možda za ogledanje, ali budući da su moderni ekrani bolesno reflektivni, ne treba čak ni za to ;)

uh... novi sense je cool... radi precash mapa i nema laga, sve je realtime... radi compass isto lagano...a boot up time je 5 sekundi :) brz je ko zmija...

samo ne znam kako tju se navitji na 4.3 ekran... valjda tje izbaciti uskoro model sa manjom dijagonalom...

Poslednja izmena:
Ja jedva cekam da dodje kod nas u VIP, iako nemam para da ga pazarim :D

Front facing kamera zaista nije potrebna ljudi, ne vidim da ce se nesto oko video poziva menjati u sledecih 5 godina. Meni bi video poziv bio skroz cudan, ne bih ga koristio.

Sad mi je palo na pamet nesto heh. Zamisli imas video poziv u busu, gde pricas sa svojom devojkom koja je u gacama, a lik iza tebe ti gleda preko ramena :d

da i devojka moze uvek da te proveri gde si :D ako se ne javis odmah je nesto sumnjivo ;)

Auh, ja ne znam ljudi, ovoliko pljuvanje...
A ja jos razmisljao da kupim HTC Tattoo.

Al bitna je stvar, aspekt iliti referenca.
Kad neko napise da je ekran los, i ostalo... onda ne bi bilo zgoreg da napise koji telefon ima.
A verovatno ima neku (htc) budzevinu od preko 300e.
I onda vam sve sto je losije od toga deluje bezveze.

Nije mi namera nikog da vredjam, samo je bitno napomenuti.

Jer evo ja nikad nisam imao Touch mobilni.
Planiram da prodam svoj K800i (msm da vredi nekih 60-tak evra) i doplatim i uzmem Tattoo. Prvo sam mislio Smart, al procitah da nema wifi, gprs.
I s obzirom da ce mi to biti prvi touch mobilni, cisto sumnjam da bih mogao biti kritican toliko kao vi.

Ispade da je ovaj HTC Desire najveci krs medju krsevima, telefon koji kosta ~250-300e.

ma taj snapdragon sa sve čipsetom je raspad u odnosu na hummingbird(cortex a8) čipset.
evo i ovde se lepo vidi
http://www.youtube.com/watch?v=dpP5QljEqow&feature=player_embedded
Tattoo ti je naspram K800i mama, kamera je jedino lošija ali i to je već preterivanje, ako već hoću super fotke pa uzeću fotoaparat pobogu. Samo jedna stvar: nemoj ni slučajno da uzmeš Desire u ruke pre tattoo-a, jer ako to uradiš nećeš hteti o tattoo-u ni da razmišljaš :D

ima vetj na clove za ~600 eura preorder...

btw, zasto sve leti i zasto je moguc precash mapa? Jer ima novi Adreno 205... 2 do 3 puta brzi od 200... novi snapdragon je takodje u 45nm...

SLCD je...

moze, naravno...

zato sto na htc sajtu ne videh mkv u listi podrzanih video formata, al i meni je logicno da moze, ipak se zove HD :D

zato sto ne moze out of the box... :)

:D
ma taj snapdragon sa sve čipsetom je raspad u odnosu na hummingbird(cortex a8) čipset.
evo i ovde se lepo vidi
http://www.youtube.com/watch?v=dpP5QljEqow&feature=player_embedded

E hvala na ohrabrenju...

Samo jedna stvar: nemoj ni slučajno da uzmeš Desire u ruke pre tattoo-a, jer ako to uradiš nećeš hteti o tattoo-u ni da razmišljaš :D

... NOT :d.

Tattoo ti je naspram K800i mama, kamera je jedino lošija ali i to je već preterivanje, ako već hoću super fotke pa uzeću fotoaparat pobogu.

Nije valjda dosta losija, ne, ne nisam "profesionalni" fotograf :D, al sramota bi bila za Tattoo ako je kamera iole losija od K800i.

pa pogledaj na gsm areni imaš sampleove oba telefona verovatno. ili samo od tattoo-a pa uporedi sa tvojim

Baterija sa 1230mah na SLCD? Mislim da ce ovde biti bas problema osim ako nesto nisu uradili da to sprece...

pa sta ti nije jasno? :d

TFT LCD je jedna od vrsta LCD-ova... :)

Tako sam i milslio ali TFT nije SLCD vec kao obican LCD. Mislim da cu ga kupim sledece godine :D valjda ce aprila biti oko 400-450E do tad cu da skupim nekako toliko. Hmmm ako uplatim tiket sa 400kovtu za 120din moj je :D

Operater koji ga bude ponudio, po nadam se razumnoj ceni, moze ocekivati puuuno novih korisnika!! Stvarno je zmaj! mada ni desire z nije nista losiji!! sad cekamo da vidimo kako ce nokia da reaguje...

SLCD je takodje TFT LCD...

HTC Desire family portrait

10x0915b234edesire.jpg

[YOUTUBE]RXpUb_baSpY[/YOUTUBE]

Kamera mu je znatno lošija od Galaxy-jeve

Perverzija od telefona. Da ima AMOLED sigurno bih zamenio Desire za njega, ali ovako mi je ta "sitnica" bas odbojna.

Nazad
Vrh Dno