Šta je novo?

Mafia II

slazem se sa prethodnim komentarom... jos bih dodao: poprilicno kratka igra... danas poceo da igram, danas presao, bez vece muke... nije lose, ali mi je kec ipak bolji :)

inace, ko ima ati neka skine najnovije drivere 10.8, ogromna razlika. imao sam pre njih 10.4a i nema vise onog glupog random pada fpsa sve je glatko :)

Ja cekam free-roam DLC sa novim misijama....

Makar kao ono sto ide uz PS3 verziju...

Ja ne razumem, zašto svi kukaju za tim free roamom? I da postoji, šta biste radili? Kupovali šešire i sipali benzin?

Zar ne volis da se malo vozikas po gradu? Pa ja jednom predjem igru, da mi se otkljuca sve sto se moze otkljucati, i onda se satima vozim po gradu. Nekad me pojuri murija, ili se potucem sa nekim na ulici jer je on zakocio ispred mene a ja se zaletio k'o manijak :D. Ne stignes da upoznas grad tako dobro kad stalno ides da obavljas misije :)

Poslednja izmena:
Zar ne volis da se malo vozikas po gradu? Pa ja jednom predjem igru, da mi se otkljuca sve sto se moze otkljucati, i onda se satima vozim po gradu. Nekad me pojuri murija, ili se potucem sa nekim na ulici jer je on zakocio ispred mene a ja se zaletio ko manijak :D.

Ovo je ono sto mi se jako svidja u prvom delu. OK, bez tuce, jer je tamo nema.. :)

Taj rad bi meni dosadio posle jedno... sat vremena besomučnog voženja

Poznato mi je to iz igraonica kad se okupe cigani i igraju GTA San Andreas, samo frea roam, nista misije:D.... Cim predjem ovo ide uninstall, nema nikakvu replay vrednost da me opet natera da igram

Malo pre utrcim u punoj brzini u kontra smer, zakucam se u drugi auto i odbijem se u zid zajedno sa pesakom koji se nasao tu. Panduri koji su se zatekli tu izadju iz kola, bleje jedno 2 minuta i odu :D Ja iz zezanja na f upadnem u auto lika sa kojim sam se sudario i odmah poternica :D

Meni se svidja "Kraj igre" ovo je radjeno kao Serija neka u fazonu Prison break :-D samo da te kopka sta ce biti u nastavku sa Joyjem :-D

Gde Skidrow stavlja saves? Posto ih nigde ne mogu pronaci ?

Poslednja izmena:
Na sedmici ovde C:\Users\<username>\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\

P.S. ne stavlja ih Skidrow tu, nego igra po def.

/\
Ne' da rade, ne' da se sisaju :d
Isti problem, moras ponovo da igras mada mi nije bio problem:bottle:

Pored zluradih komentara koji preovladjuju, igra je za mene remek delo! Uzivam i igram je na kasicicu jer se brzo prelazi, a nije predugacka sto je jedini problem po meni:wave:

/\
Ne' da rade, ne' da se sisaju :d
Isti problem, moras ponovo da igras mada mi nije bio problem:bottle:

Pored zluradih komentara koji preovladjuju, igra je za mene remek delo! Uzivam i igram je na kasicicu jer se brzo prelazi, a nije predugacka sto je jedini problem po meni:wave:

bata Igy provalio foricu samo prebaci sadrzaj iz "TemporaryProfile" u folder sa brojevima koji je napravio cika skidrow ;-) Pozdrav ps igra i jeste remek delo :-D

imama jedno pitanje konacno predjoh igru na Hard posle 12 sati i 60 pogibija :)
elem pise mi 71% igre predjeno pa gde je jos 29%
i na mapi kad se udje u legend pise da su zuti kruzici poslovi a ja nisam nijedan niklad video wtf?
hvala

imama jedno pitanje konacno predjoh igru na Hard posle 12 sati i 60 pogibija :)
elem pise mi 71% igre predjeno pa gde je jos 29%
i na mapi kad se udje u legend pise da su zuti kruzici poslovi a ja nisam nijedan niklad video wtf?
hvala

Imas i skupljanje collectable item-a ( posteri ili sta vise ) .

ma znam to ali gde su ti dodatni poslovi da li je to do leka ili cega vec :(

Konacno sam zavrsio,ok mi je igra,ali je malo nedorecena :)

@petarboj - ako moze neki info gde moze da se nadje taj free roam patch za dvojku.. Bas me zanima...

Na PM ako nije frka..:)

Aha... Hvala... Nije lose, ali ne radi bas najbolje... Mapa mi prazna i jako tesko dokopati se oruzja..:)

Igra odgovara stereotipima o manekenkama lepa spolja suplja iznutra, a i sex je prosecan
naiso na jedan smesan bag u misiji kad trebate onog lika da pratite njegova kola naisla na sudar cekam ja na bezbednoj udaljenosti da zaobidje kad odjedom mission fail ili tako nesto

Hmmm, zanimljivo je da u folder misionsscript postoji freeraid_main.sds...

Nazad
Vrh Dno