Cela igra za jedan momenat? Ne bih rekao...
Ali ne smemo zaboraviti da nas dobra vecina ne znamo da napisemo ni red koda za igre tako da treba i Pacman-a da cenimo i da mu se klanjamo,ipak treba ceniti ulozen rad,a Mafia 2 je ulozila ni sam ne mogu da zamislim koliki trud na detaljima okruzenja...za to skidam kapu...
Ovo je cist prosek od igre, prehajpovan svim onim fantasticnim trejelerima od kojih pola nisu zavrsili u igri u ranije prikazanom obliku ili uopste. Igra je prekratka, da nije vestacki produzena potrebom da vozis do kuce svaki put posle misije, bila bi jos kraca. Da moze da se koristi taxi kao u gta 4 presao bih je za manje od dva sata.
Radnja je plitka karakteri su uzasno stereotipni i jednodimenzionalni, sto gta koristi na mnogo efektniji nacin da kreira satiru jacu od south parka prekrcanu detaljima i mogucnostima. Vita je jalov i neubedljiv lik, koji na misice resava probleme sa bajkerima i hard core gangsterima, sto deluje neubedljivo smesno i plitko ako se uzme u obzir da fanovi mafije pretenduju da je porede sa kumom. Glavni lik u igri o mafiji ima sve osobine anima heroja, tanan, lepuskast i neunistiv - cosa nostra za sve pare. Ako ga uporedimo sa karakterima Kejna i Linca (jos jedan razocaravajuci nastavak) ovaj mucenuk je harizmatican ko marko zivic. Sa Niko Belicem ne zasluzuje ni da se uporedi. Dosadna i repetativna radnja npr. bacanje cigareta iz kamiona, repetativno silazenje na boks u zatvoru, nerazradjena prica (uglavnom nisam razumeo sta motivise likove na postupke i izbore koje prave tokom igre) i kraj koji po antiklimaksu moze da se uporedi sa krajem Sopranos-a cine ovo teskim prosekom. Dobra grafika i jos bolja muzika prosecno napucavanje i to je to. Nazalast i najgori Gta 4 izdanak Lost and Damned je za ovog Vujicu izdajnika kumova - The Godfather.
Pa nedovrseno verovatno zbog nastavka.Au presao sam, kraj ne da je glup nego, misija kratka i lajka, zavrsi se za 15 min.... Toliko je prica plitka da je to neverovatno, pa trebal oej jos bar ovolijko da bude da se igra da bi igra licila na nesto, ovo najblaze receno izgleda nedovrseno....
Tačno je to, ali baš zbog tog momenta (i još nekih), ja ovu igru ne mogu da smatram za fail. Da nije ni toga, pričice, atmosfere... Onda bi bila ispodprosečna igra, ovako mi je malo iznad proseka. A opet ću pre nju igrati nego neku drugu koja je dobila istu ocenu kao i ona ili čak i višu. Evo jedne analogije: Partizan ubi sad Zvezdu u svim sportovima (osim ženske odbojke), ali ljudi još uvek navijaju za Zvezdu i pričaju kako je bila prvak Evrope (poštujem!).
Zaboravih, kad ubacim DLC, uopšte ne radi glavna priča, ni snimljena pozicija, ni započeta nova. Igra samo izleti na desktop.
Ja zapeo kod Chaptera 12 (nisam siguran). Misija u onioj luci (kad pomazem radnicima) - zove se "Kill Derek I Steve". Pobijem one napolju i kad udjem u skladiste oni me odma razbucaju !!! Sta da radim ?
Mozda je emotivno vezan za njega.A zasto ja napredujem u familiji kupujem vilu sa dvoristem u elitnom delu grada a Dzo i dalje zivi u onom cumezu od stana u zgradi? :d
A zasto ja napredujem u familiji kupujem vilu sa dvoristem u elitnom delu grada a Dzo i dalje zivi u onom cumezu od stana u zgradi? :d
Sredio je gajbu jako moderno :d
jel zna neko resenje za problem kad se izadje iz igre gamma je jako mala?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari