Šta je novo?

Mafia II

Ajd' ja cu. :d

Install "gui-main.sds" in the /pc/scds_en/gui/ directory REMEMBER TO BACK UP YOUR ORIGINAL BEFORE YOU DO THIS, BACKING UP SAVES IS ALSO A GOOD IDEA

>Download<

Imam problem sa igrom u čini mi se 3. poglavlju. Kada vozim auto oko mene se sporo iscrtavaju drugi automobili i zgrade. Prvo vidim točkove pa tek onda ostatak automobila a često ne vidim ništa dok se ne sudarim!?

Sta se desava sa igrom, jednostavno se desava da iz cista mira pukne i izadje na desktop :( imam win7 64bit i konfa iz potpisa ?

Ljudi nikako mi nije jasno zasto ima samo 36 automobila a pricalo se o 70 automobila???

Sta se desava sa igrom, jednostavno se desava da iz cista mira pukne i izadje na desktop :( imam win7 64bit i konfa iz potpisa ?

I meni se to desavalo,na srecu samo 2 puta i to u 12 i 14 poglavlju, (win7 32) Koliko sam shvatio ova igra kod svakog drugacije radi (naravno zbog mnogo verzija i lekova)

Imam problem sa igrom u čini mi se 3. poglavlju. Kada vozim auto oko mene se sporo iscrtavaju drugi automobili i zgrade. Prvo vidim točkove pa tek onda ostatak automobila a često ne vidim ništa dok se ne sudarim!?

evo moja podesavanja mozda ti pomognu..

Inace ovaj freeride je ocaj radjen,tj neko ga je radio u debug modu pa u garazi pola kola nema + je ovo kao misija pa iseceno... obratite paznju na nasa 2 prijatelja kada pokrenete freeride :)

Ako nekog interesuje, na sempronu 3k+, nvidia 6200 i 768mb rama igra radi u 2~4FPS :d

Ne, sve na low, fizika off :D. Steta sto to nisam snimao, puk'o sam od smeha :D

BTW, probao sam i sve na max, fizika off. 1 frejm svake 3 sekunde :d

Poslednja izmena:
hah ao ljudi sta je ovo,evo pade mi na pamet da pogledam u vasim potpisima koje masine imate i moram postavit jedno pitanje-dje bre nadjete pare da kupite 4gb ram memorije 1600mhz i graficke kartice od 400eura haha :D ja ovdje gde zivim u Herceg Novome sam ultra dobar sa ovom svojom konfiguracijom ali prema nekima odavde (90%) mala beba hahah :D a nije bas da zivite u new yorku ili slicno? momci,ozbiljno,mislim jeste li lupili odjednom toliko para za komp ili svki mesec kupujete novu graficku cim izadje??? :DDDD

hah ao ljudi sta je ovo,evo pade mi na pamet da pogledam u vasim potpisima koje masine imate i moram postavit jedno pitanje-dje bre nadjete pare da kupite 4gb ram memorije 1600mhz i graficke kartice od 400eura haha :D ja ovdje gde zivim u Herceg Novome sam ultra dobar sa ovom svojom konfiguracijom ali prema nekima odavde (90%) mala beba hahah :D a nije bas da zivite u new yorku ili slicno? momci,ozbiljno,mislim jeste li lupili odjednom toliko para za komp ili svki mesec kupujete novu graficku cim izadje??? :DDDD

Gtx 460 je 200e,i7 280 proc je 230e asus ploca za i7 je 120e ram 4 gb ddr3 je oko 60e tako da masina i nije tako skupa kao sto pricas ;-) inace da nije ti neka masina ;-) a da napajanje za sve ovo 750w je oko 80e ciftek napajanje inace vecina gejmera menja grafu cim izadje a svoju prodaju za fine pare npr gtx 260 prodas za 120e mada sada je tesko za te pare i dodas 80e i imas bruka karticu ;-)

Poslednja izmena:
ma ne uopste :) eh da zaboravio sam dodati u potpis da sad imam 4bg ram 800mhz heheh :)))) pa priznajem,uopste nije skupo dati za procesor 230eura,to je ko za zvake ...:)

Pa bas zato sto ne zivimo u new yorku. :d

ah zaboravih da su ovde veci standardi :D

Pa dobro ja npr zelim da imam zver :-D hocu reci zaludjen sam racunarima i telefonima :-DDD ps da zagolicam malo fanove Mafie

Poslednja izmena:
ne kazem ja da ne zelim haah ,daleko od toga :)))

Zavrsih igru, razocaran sam u potpunosti krajem (kao i vecina) mada se vidi da ce nastaviti pricu kroz DLC

mozda vas deru u HN :p

igra je fantasticna a nastavak ce biti fazon Mafia II Vitos revange :pPP

Izasao novi DLC ;P

covek je zestok akrobata :D

2ajq9za.jpg

Pred kraj 10chaptera , pocne loading screen i samo tako stoji...:wall: Neko resenje sta da radim? Moze neko da okaci save game ko ima predjen 10chapter?

Poslednja izmena:
Laza je napisao(la):

evo moja podesavanja mozda ti pomognu..

Nisi mi pomogao. Ima li neko drugi ideju?

@Snake & Laza - verovatno losa vakcina... Ima dr. skidrow fix samo google..

Vrh Dno