Šta je novo?

Mafia II

Ovako - ovo sam primetio - ne znam da li je tako zato sto mi je ugasena fizika ili sta vec, ali kada upucas nekoga u nogu ili u telo, ne krvari stvarno, mozda se na nozi pojavi fleka ali se ista ne siri, a kada ubijes kao iskrvare ali svi na isti nacin... Ptice se mogu ubiti, ali se samo rasprsnu... O AI-ju necu da pricam, svasta je vec receno... Ali - zasto je nemoguce plivati? Kada uletis kolima u vodu prosto te vrati na dokove, a od kola ni traga...

Aha... Hvala... Nije lose, ali ne radi bas najbolje... Mapa mi prazna i jako tesko dokopati se oruzja..:)
Prodavnice se pojavljuju kada prodje pored njih. Udju u prvu radnju za oružje, kupi najjevtiniji štoljpi, odradi gazdu, drpi sva dostupna oružja i municiju i posluži se kasom. Što nervira jbni telefon odmah uz kasu, ovek prvo njega potrefim.

Bzvz je što ne može da se snimi pozicija...

Da li ovi DLC-ovi rade sa starim pozicijama, posto od mene ne rade?

Poslednja izmena:
aaaaaaaaaaaaa ljudi pomoc kako da vratim ekran da bude normalno osvetljenje cim sam izasao iz igrice sve je taman ekran kao da je osvetljenje skroz smanjenn :S

Ctrl+Alt+Delete, pa posle samo cancel.

aaaaaaaaaaaaa ljudi pomoc kako da vratim ekran da bude normalno osvetljenje cim sam izasao iz igrice sve je taman ekran kao da je osvetljenje skroz smanjenn :S

ctrl+alt+delete pa cancel

edit: preduhitri me DariusIII :d

Poslednja izmena:
'Bala me MafiaII,nisam spavao celu noc...bio sam k'i biljcica na poslu. :d

Dodjoh do one akcije sa gudrovinom,jel' ima josh mlogo do kraja ?:)

Ne bas... Igra ima ukupno 15 chaptera...

Vidim neki su je vec i presli, a ja jos nisam ni instalirao...
Prijavljuje mi gresku "The program can't start because binkw32.dll is missing from your computer."
Trazi mi da reinstaliram program tj verovatno misli na igricu.
Moze pomoc?

Vidim neki su je vec i presli, a ja jos nisam ni instalirao...
Prijavljuje mi gresku "The program can't start because binkw32.dll is missing from your computer."
Trazi mi da reinstaliram program tj verovatno misli na igricu.
Moze pomoc?
Hvala ne treba resio sam probljem, odoh da izigravam mafijasa ;)

According to chart compiler GfK Chart-Track, it's the biggest UK game launch since Red Dead Redemption, which must be music to the ears of 2K - especially since RDR was one of mother-publisher Take-Two's, albeit as part of the Rockstar label.

The Xbox 360 version did 52 per cent of the business in Mafia II's first week, while PS3 was responsible for 41 per cent of sales and PC just seven per cent.
Sramota.

Pa logicno zato sto svi koji poseduju kompove ce pre da skinu igru nego da je kupe ;) A za xbox i ps3 to nece da moze :)

Pa logicno zato sto svi koji poseduju kompove ce pre da skinu igru nego da je kupe ;) A za xbox i ps3 to nece da moze :)
Može i za kutiju...:-devil-:
Pretpostavljam da je piraterija manje rasprostanjena u UK nego kod nas, a i ljudi se verovatno plaše bana.

Kako da odigram Made Man Pack, pise redy to play ali nista ?

Ne razumem ljude koji su u mogucnosti da kupuju originale(a takvih ima),to ne rade nego i dalje skidaju sa neta!Ja bih prvi kupovao samo da imam "viska" para,ali sa mojom platom od 20 i kusur hiljada,tesko to mogu da uradim!Npr. u Australiji Mafia 2 kosta oko 85$,a racunajuci da je njihova prosecna plata oko 2000$,kad se se sve to sabere i oduzme,ja bih ,da racunam odnos izmedju cene jedne igre i njihove plata,trebao da imam platu oko 90 hiljada!Zato se slazem sa shin-bojan-om da je za "zapadnjake" stvarno sramota!!!

Poslednja izmena:

dlc ;-)

ja ovu igru ne deinstaliram kao ni m1 ;-)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno