Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ljudi .... postoji li neki youtube downloader ?
Koji god da sam probao ... tube ripper, youtubedownloader ... ne rade :(

Hvala unapred na odgovoru :)

Radi :) Hvala.

Postoji jedna meni nejasna stvar :) Meebo mi se konektuje svugde sem kod kuce.
Kod kuce mi je Eunet net, a po gradu uglavnom sbb hot spotovi.
Moze li neko da mi potvrdi da li ima problema sa konektovanjem na meebo preko euneta?

Možda ima problema sa tvojim ruterom? Je l' ti radi eBuddy možda?

Ebuddy sljaka u sekundi se konektuje, a meebo-u treba po 5 min da se zakaci. A i kada se zakaci, puca posle par minuta .... probao sam i neke starije verzije i isto s.
Nije ni bitno toliko, nego samo da vidim da li je do mene ili ima slicnih iskustava :)

Snimanje razgovora - RecordCall

Pozdrav za sve,
ja sam autor male ANDROID aplikacije i zanima me vase misljenje, komentar, sugestija ili predlog kako bih unapredio istu.
Molim Vas da ako postavljate Comment na Android marketu pre toga procitate ogranicenja FREE verzije na homepage stranici aplikacije.

Aplikacija je besplatna i nadam se da ce Vam znaciti da je imate u svom telefonskom arsenalu.
Aplikaciju mozete da skinete sa ANDROID marketa a njen naziv je RecordCall.

opis1: http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/recordcall_jihg.html
opis2: http://www.zoosvet.rs/android/RecordCall.html

Veliki pozdrav !
goxy.

Jurio sam neki dobar music player koji pušta flac i za sada mi je definitivni favorit AMPlayer :)
Pretpostavljam da je nov, pa ne mogu da ga nađem ni na jednom od sajtova za pretragu aplikacija, ali ga ima na marketu i besplatan je.
Jednostavan i funkcionalan interfejs.
Flac zvuk malo secka ako radim druge stvari na mom Wildfire-u istovremenu, ali ako je player maksimizovan sve fercera bez ikakvih anomalija.

edit:
Ovo je zvaničan sajt.

Poslednja izmena:
data gro za tattoo

Ne postoji iGo MyWay za tu rezoluciju i ne može se izmeniti data.gro, zato i postoji iGo Motonav.
Ja se izvinjavam "trenju" prevideo sam rezoluciju 800*480
ovo je samo za tattoo mozda i ovo nekom pomogne
data.gro za rezoluciju 320*240 ja imam tattoo i supeo sam da ubacim i sve radi ok
samo moras da imas rutovan telefon i skines root explorer preko njega udjes u data/data/com.navigo.igo.javaclient i tu ubacis novi data.gro.
Pozzz

Poslednja izmena:
Ako se ne varam čovek je pitao za rezoluciju veću od 480x320, a ne manju.

Android Market Full

Skinite sa neta vending-tattoo-patched.apk raspakujte i ubacite na sd karticu telefona.
zatim skinite root explorer i instalirajte.
preko root explorera odete u data/app/i prvi na listi je com.android.vending.apk,
vending-tattoo-patched.apk rinejmujjte u com.android.vending.apk i zamenite sa postojecim ali ga sacuvajte
za svaki slucaj negde na kartici. Vazi samo za rutovane telefone
pozdrav uzivajte :)

Poslednja izmena:
Šta se dobija time?

ima i aplikacija market enabler, da promenis operatera da si recimo iz US, pa imas sve sa marketa

Pa dobijes vise stvari na marketu npr po difoltu kada pretrazujes video dobijes 292 rezultata a sa ovim 760 za isti pojam
Hm...
Nisam znao da tu postoje neka ograničenja, osim što mi npr. ne prikazuje aplikacije koje nisu sertifikovane za moju rezoluciju (320x240).
Koja su uopšte pravila po kojima ti ograničavaju pristup nekim delovima marketa?

Hm...
Nisam znao da tu postoje neka ograničenja, osim što mi npr. ne prikazuje aplikacije koje nisu sertifikovane za moju rezoluciju (320x240).
Koja su uopšte pravila po kojima ti ograničavaju pristup nekim delovima marketa?

Stvarno ne znam mozda Market prepoznaje koji je fon upitanju i daje samo aplikacije sa tom rezolucijom.

Da li mozda znas odakle da skinem App2SD+ nigde ne mogu da nadjem aplikaciju da bi instalirao aplikacije na SD

market prepoznaje sim karticu i operatera iz koje je drzave pa tako daje rezultate koji su dozvoljeni. sa market enabler se radi fake sim oprater stavis da je neki iz US i imas pristup aplikacijama na marketu koji su za US (mnogo vise aplikacija)
da bi instalirao aplikacije na SD moras da imas 2.2 (ne znam koliko je pametan izbor ta App2SD+ jer se tu prebacuju sve aplikacija na SD, a ima aplikacija koje bas nisu pravljene da se instaliraju na SD)

Po onome što sam čitao od juče o marketu, izgleda da kod nas i ne mogu da se regularno vide aplikacije sa marketa koje se plaćaju?

Da, mi ne možemo da vidimo aplikacije koje se plaćaju.

market prepoznaje sim karticu i operatera iz koje je drzave pa tako daje rezultate koji su dozvoljeni. sa market enabler se radi fake sim oprater stavis da je neki iz US i imas pristup aplikacijama na marketu koji su za US (mnogo vise aplikacija)
da bi instalirao aplikacije na SD moras da imas 2.2 (ne znam koliko je pametan izbor ta App2SD+ jer se tu prebacuju sve aplikacija na SD, a ima aplikacija koje bas nisu pravljene da se instaliraju na SD)

A da li postoji neki drugi nacin za instaliranje aplikacija . Ja sam samo rutovao telefon nism menjao verziju softvera

moras staviti custom rom koji u sebi ima app2sd+ i onda u rom manageru napravis ext3 particiju i posle reboota ce se sve aplikacije prebaciti na tu particiju (naravno moras pre pravljenja particije prebaciti sve sa SD kartice na racunar, pa posle kreiranja particije vratiti nazad na SD). e sad sta se desi kada mountujes karticu da bude citljiva u windowsu (usb disk drive) ne znam :)

Upravo sam shvatio koliko aplikacija ne vidim na marketu, čak i potpuno besplatnih, a pošto Wildfire nije još uvek root-ovan, ne mogu ni da iskoristim neki od trikova za pristup :(
Ima li neki alternativni način da se instaliraju aplikacije, nađu APK-ovi?

M
moras staviti custom rom koji u sebi ima app2sd+ i onda u rom manageru napravis ext3 particiju i posle reboota ce se sve aplikacije prebaciti na tu particiju (naravno moras pre pravljenja particije prebaciti sve sa SD kartice na racunar, pa posle kreiranja particije vratiti nazad na SD). e sad sta se desi kada mountujes karticu da bude citljiva u windowsu (usb disk drive) ne znam :)

Da li mozes da mi preporucis neki od Romova koji imaju sve na sebi da ne moram da ih doradjujem. I da li mogu da ubacim na Tattoo 2.2 posto je rutovan i cemu sluci goldencard napravio sam je . Izvini sto ti postavljam ovolika pitanja ali ne bih da zeznem fon

Koji codec mi treba da bih u Windows-u mogao da reprodukujem zvuk iz onih nesrećnih 3gp video fajlova koje moj Wildfire snima?
Usput, postoji li neki bolji softver za kameru od ovog internog?

Postoji li neki softver koji prikazuje koja aplikacija trenutno vuce podatke sa neta?
Vidim da mi malo po malo se pali GPRS a ne znam u brdu aplikacija koja je ta koja stalno nesto svlaci.

Takodje jel postoji neka fora da se omoguci da Opera bude default browser? Nije rutovan.

OPERA...

Pobogu MAJSTORE, pa imas u settings-u U OPERI dugmence default browser ON. Nije bilo tesko :).

Ljudi pokusavam da skinem market enabler ali mi nikako ne polazi za rukom, kao da ga nema nigde na netu, moze mala pomoc, neki link ili na mail [email protected]?

Posto na Magic-u imam onaj stariji market, crni, da li moze da se instalira noviji, beli, gde moze da se nadje?

Poslednja izmena:
Vrh Dno