Ja se izvinjavam "trenju" prevideo sam rezoluciju 800*480Ne postoji iGo MyWay za tu rezoluciju i ne može se izmeniti data.gro, zato i postoji iGo Motonav.
Šta se dobija time?
ima i aplikacija market enabler, da promenis operatera da si recimo iz US, pa imas sve sa marketa
Hm...Pa dobijes vise stvari na marketu npr po difoltu kada pretrazujes video dobijes 292 rezultata a sa ovim 760 za isti pojam
Hm...
Nisam znao da tu postoje neka ograničenja, osim što mi npr. ne prikazuje aplikacije koje nisu sertifikovane za moju rezoluciju (320x240).
Koja su uopšte pravila po kojima ti ograničavaju pristup nekim delovima marketa?
market prepoznaje sim karticu i operatera iz koje je drzave pa tako daje rezultate koji su dozvoljeni. sa market enabler se radi fake sim oprater stavis da je neki iz US i imas pristup aplikacijama na marketu koji su za US (mnogo vise aplikacija)
da bi instalirao aplikacije na SD moras da imas 2.2 (ne znam koliko je pametan izbor ta App2SD+ jer se tu prebacuju sve aplikacija na SD, a ima aplikacija koje bas nisu pravljene da se instaliraju na SD)
moras staviti custom rom koji u sebi ima app2sd+ i onda u rom manageru napravis ext3 particiju i posle reboota ce se sve aplikacije prebaciti na tu particiju (naravno moras pre pravljenja particije prebaciti sve sa SD kartice na racunar, pa posle kreiranja particije vratiti nazad na SD). e sad sta se desi kada mountujes karticu da bude citljiva u windowsu (usb disk drive) ne znam![]()
juce instalirao sa Marketa. Sta radi ta verzija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari