Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima li neki dobar telefonski imenik za android koji dostojno moze da zameni ovaj "fabricki"?

Da li neko ima "HomeScreen 3D" full verziju :)
Mislim, platio bi coveku (autoru) tih 1.5$, ali ne znam kako da mu posaljem :) Jedino sto imam su devize na Moneybookeru, mada mislim da odande ne mogu da mu saljem.

hvala, mada nisi trebao da rokneš link ovde, mogao si na private :)
hvala u svakom slucaju i nadam se da je to to, posto ono sto ja trazim ima "3D" u nazivu

"Imenik za tattoo"

Ima li neki dobar telefonski imenik za android koji dostojno moze da zameni ovaj "fabricki"?

Pa sad ja korsitim apk FastCall koja omogucava mnogo brze biranje, ima dosta opcija i izgled, boje mogu da se menjaju. Mnogo je zgodan za upotrebu i besplatan je.

evo i ovako

RockPlayer

RockPlayer is an embedded platform, high-performance all-format video player. With optimized for mobile devices, and highly optimized core players FFMpeg decoder, RockPlayer Android platform has become the highest performance of the most extensive format support for video player.

RockPlayer can support audio and video container format: avi mkv rmvb mp4 mov wmv asf wma wav mpg ts mpa dvd au mp3 mid ivf aiff ogm ogg cda flic d2v aac roq flac drc dsm swf pls pmp.Audio and video encoding format AAC AC3 DTS FLV4 LPCM ALAW ULAW MPEG Audio MPEG-1 MPEG-2 RealVideo RealAideo Vorbis AVC VC1 XVID DIVX SVQ Theora Bink Theora Bink basically includes all popular multimedia formats.

Advantages about RockPlayer:
No more transcoding: Nevertheless avi, rmvb, flv or mkv, RockPlayer plays any format as on your PC. With its innovative features, RockPlayer will reform your video experience on mobile devices. Green!
Best Experience: better performance, higher image quality, higher resolution!
Dual Core Playback: Beside the high performance engine built-in, RockPlayer also make most of the OpenCORE inside Android system; you may switch the engine freely.
Handy Features: resume playing, subtitle support, battery prompt over the video view.

http://rockplayer.freecoder.org/index_en.html

ARMV7 1.0.28

FileSize: 2,542KB
Supported Device: Google Nexus One, HTC Desire Incredible EVO , Moto Milestone XT800, Droid Series,Acer Liquid, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson X10 ,Dell Thunder Streak, LG LU2300 etc.
Download

ARMV6_VFP 1.0.28

FileSize: 2,515KB
Supported Device: Samsung SHW-M100S GT-i5700 ,HTC Legend ,etc.
Download

ARMV6 1.0.28

FileSize: 2,532KB
Supported Device: All models left running Android support ARMv6 instruction set.
Download

Ako hocete da zastitite svoj android od kradje instalirajte KOR.IM aplikaciju. Uz pomoc njega uvek mozete znati trenutni polozaj svog telefona i ukoliko neko zameni vasu karticu tel ce poslati novi broj kartice na unapred izabran broj (prijatelja, rodbine i sl.). Vise na http://kor.im/

Welcome to the home of the Android application kor.im Phone Locator :)

Afraid to lose your phone or get it stolen? Or do you want to let friends and family know where you are?

Sending an text/SMS to your phone you can:
- get back the location as an SMS - including a link to Google Maps
- make the phone turn up the volume and ring so that you can find it
- upload more detailed tracking data to a private login at http://kor.im

If the SIM card is changed you can:
- get an e-mail and/or SMS with a notfication and the new SIM card serial
- get detailed tracking data to a private login at http://kor.im

When you choose to upload more detailed tracking data you can even get help locating the phone by nearby Wi-Fi networks and Bluetooth devices. You can also see the last SMS keyword you used.

ljudi dal je moguce da ne postoji nijedan organizator za aplikacije? Bas smara da su onako sve negrupisane nabacane jedna ispod druge po abecednom redu, jedino sto moze jeste da se izabere dal ce da budu prikazane kao ikonice, ili u listi, ali od pravljenja Custom Foldera ni reci......

App Categories - prilicno veliki font naziva kategorija u vidu liste, i ne zauzima ceo vec 2/3 ekrana pa stane samo mali broj kategorija. Kategorije se mogu prikazati samo u listi, a mene vise interesuju custom folderi - nesto slicno kao u Win

Folder Organizer Lite - Isto kao App Categories. Widget je zanimljiv, i mogu se praviti custom folderi u vidu ikonica, doduse samo na home screenu ali se ne mogu rename-ovati - svasta??

jesi probao poslednju verziju FolderOrganize 2.4?

pa ono sto si napisao da se ne moze rename, mozes da napravis grupu kakvu zelis i da u nju ubacis aplikacije koje zelis

pa ono sto si napisao da se ne moze rename, mozes da napravis grupu kakvu zelis i da u nju ubacis aplikacije koje zelis

ja sam video da moze samo kroz listu, sa glomaznim fontovima.
Custom Renamovani Folderi u vidu ikonica - jok, ili nisam dobro video??

nisi dobro video

sada sam napravio Games label u njega ubacio par igara koje imam instalirane i promenio ikonicu tog labela. na homescreen kreirao shortcut FolderOrganizer label i pojavila se ikonica na homescreen, kada kliknem na nju dobijem prozorcic sa igrama koje sam ubacio (i to sa izmenjenim ikonicama koje sam promenio kod tih igara isto preko FolderOrganizer)

nije lose resenje u nedostatku boljih :)
hvala

evo i ovako

RockPlayer

RockPlayer is an embedded platform, high-performance all-format video player. With optimized for mobile devices, and highly optimized core players FFMpeg decoder, RockPlayer Android platform has become the highest performance of the most extensive format support for video player.

RockPlayer can support audio and video container format: avi mkv rmvb mp4 mov wmv asf wma wav mpg ts mpa dvd au mp3 mid ivf aiff ogm ogg cda flic d2v aac roq flac drc dsm swf pls pmp.Audio and video encoding format AAC AC3 DTS FLV4 LPCM ALAW ULAW MPEG Audio MPEG-1 MPEG-2 RealVideo RealAideo Vorbis AVC VC1 XVID DIVX SVQ Theora Bink Theora Bink basically includes all popular multimedia formats.

Advantages about RockPlayer:
No more transcoding: Nevertheless avi, rmvb, flv or mkv, RockPlayer plays any format as on your PC. With its innovative features, RockPlayer will reform your video experience on mobile devices. Green!
Best Experience: better performance, higher image quality, higher resolution!
Dual Core Playback: Beside the high performance engine built-in, RockPlayer also make most of the OpenCORE inside Android system; you may switch the engine freely.
Handy Features: resume playing, subtitle support, battery prompt over the video view.

http://rockplayer.freecoder.org/index_en.html

ARMV7 1.0.28

FileSize: 2,542KB
Supported Device: Google Nexus One, HTC Desire Incredible EVO , Moto Milestone XT800, Droid Series,Acer Liquid, Samsung Galaxy S, Sony Ericsson X10 ,Dell Thunder Streak, LG LU2300 etc.
Download

ARMV6_VFP 1.0.28

FileSize: 2,515KB
Supported Device: Samsung SHW-M100S GT-i5700 ,HTC Legend ,etc.
Download

ARMV6 1.0.28

FileSize: 2,532KB
Supported Device: All models left running Android support ARMv6 instruction set.
Download

Skinuh sa marketa RockPlayer ali ne mogu nikako da pustim video fajl preko njega
Kada odaberem fajl da pustim izbaci mi prozorce u kojem imam opcije activate buy i back i gde pise da moze da se koristi besplatno ali da ce pokazivati reklame. Kada pritisnem activate on me vrati na home menu i tako non stop

Skinuh sa marketa RockPlayer ali ne mogu nikako da pustim video fajl preko njega
Kada odaberem fajl da pustim izbaci mi prozorce u kojem imam opcije activate buy i back i gde pise da moze da se koristi besplatno ali da ce pokazivati reklame. Kada pritisnem activate on me vrati na home menu i tako non stop

Obrati pažnju na verziju programa... Postoje 3 verzije koje koriste različite setove CPU instrukcija...

ARMv7 - najnoviji telefoni tipa desire i nexus
ARMv6 sa VFP - Legend i još neki
ARMv6 - Ostali - uglavnom stari telefoni tipa G1, G2, G3

Ako hocete da zastitite svoj android od kradje instalirajte KOR.IM aplikaciju. Uz pomoc njega uvek mozete znati trenutni polozaj svog telefona i ukoliko neko zameni vasu karticu tel ce poslati novi broj kartice na unapred izabran broj (prijatelja, rodbine i sl.). Vise na http://kor.im/

dobra je fora, koja je bolja obicna ili light verzija?

Da li je neko nasao neki program uz pomocu kog mogu da gledam nase tv internet kanale, neki stream program koji radi.

Jel postoji neki normalan IM klijent za Android a da nije Nimbuzz, eBuddy i Fring?

Ima i IM+ čini mi se. Što ti se ne sviđa eBuddy?

Vrh Dno