Pobogu MAJSTORE, pa imas u settings-u U OPERI dugmence default browser ON. Nije bilo tesko.
ja nemam tu opciju u settings. Kako je moguce da je ti imas? Moja verzija opere je 5.018302
Eee, Majstore, moja verzija je 5.1.21126...
pozdrav
Ljudi pokusavam da skinem market enabler ali mi nikako ne polazi za rukom, kao da ga nema nigde na netu, moze mala pomoc, neki link ili na mail [email protected]?
Posto na Magic-u imam onaj stariji market, crni, da li moze da se instalira noviji, beli, gde moze da se nadje?
^Radi ok na Desire-u. Samo jedina mana je sto ne moze da se odredi nest' drugo za startovanje aplikacije ... nego samo home button. A tu se kosi sa skoro svim launcherima![]()
Meni se dešavalo sa starijim verzijama baseband-a na Galaxy i7500 i to samo u pojedinim momentima dok sam na 3G mreži. Kada sam na EDGE nije bilo problema.
Kada se prešlo na 1.6, problemi su se smanjili, ali sam prestao da koristim Galaxy za voice, pa sada više ne znam kakva je situacija.
ma jok, 3g je iskljucen i cim aktivno koristim grps prenos podataka uglavnom sam nedostupan. u pitanju je htc legend al je to verovatno do androida?
Sad je izasao Cyanoged mod za Tattoo, ali i dalje nisu sredjeni camera i fm. Mogu da kazem da radi brzo, jedina mana je mozda problem sa marketom , koji povremeno puca.
Za one koje hoce sve mozda je najbolja opcija hcdr.rom ,na kojem radi sve , ali je malo optimizovaniji od stock roma.
Dok si na EDGE-u, trebalo bi da prilikom prijema poziva/poruke prekine vezu ka internetu, uspostavi voice/SMS saobraćaj i kada se taj prenos završi, ponovo te poveže na EDGE. Sasvim je moguće i da je do operatera.
Da, na tu verziju. Instalirao sam i mogu da kazem da mi lepo radi. Jedino me nervira tastatura, jer ne mogu da ubacim onu HTC_ime tastaturu. tj instalisem onaj program ali kao da stock htc-ov uopste ne prepoznaje promenu.
imal neki program za budjenje (alarm) juce navijme sat i jutros prvi dan u skolu i odma zakasni (nije ni zvonio)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari