Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Koliko ja znam, za to treba root, možda je to problem...

Pobogu MAJSTORE, pa imas u settings-u U OPERI dugmence default browser ON. Nije bilo tesko :).

ja nemam tu opciju u settings. Kako je moguce da je ti imas? Moja verzija opere je 5.018302

niko ne zna ni jednu aplikaciju za trenutni monitoring GPRS podataka (koja aplikacija trenutno svlaci podatke)?

Ljudi pokusavam da skinem market enabler ali mi nikako ne polazi za rukom, kao da ga nema nigde na netu, moze mala pomoc, neki link ili na mail [email protected]?

Posto na Magic-u imam onaj stariji market, crni, da li moze da se instalira noviji, beli, gde moze da se nadje?

evo ti link http://uploaded.to/file/en3pg4
ma da ne vidim zasto ne mozes da skines odavde http://code.google.com/p/market-enabler/downloads/detail?name=MarketEnabler_latest.html&can=2&q=

OK hvala, skinuo sam ga, instalirao ali sam ipak na kraju ubacio Cyanogen ROM RC3 tako da mi vise nije potreban taj fajl.
Hvala u svakom slucaju

Poslednja izmena:
^Radi ok na Desire-u. Samo jedina mana je sto ne moze da se odredi nest' drugo za startovanje aplikacije ... nego samo home button. A tu se kosi sa skoro svim launcherima :(

^Radi ok na Desire-u. Samo jedina mana je sto ne moze da se odredi nest' drugo za startovanje aplikacije ... nego samo home button. A tu se kosi sa skoro svim launcherima :(

Zato kao što reče kutija, staviš CyanogenMod i namestiš da se poziva na dugi pritisak home dugmeta.

Moja greska, moze da se startuje i na long hold search button :D tako da radi sad perfektno :)

Imam jedno pitanje za Magic theme,posto nikad nisam stavljao,posto koristim CM 6.0.3RC da li mogu staviti bilo koju Magic 6.0 themu,ili mora biti thema bas pravljena za CM 6.0.3Rc i neki sajt sa jako dobrim (besplatim) temama :)

Pa nemaš baš teme, obično piše za koji je rom pravljena tema, mada ja koristim teme porter sa xda da prebacim temu na rom koji koristim.

sve mi se vise ljudi zali da sam nedostupan za vreme mog surfovanja po netu. po meni to bas i ne bi trebalo da se desava. jel isto i kod vas i ima li leka?

Meni se dešavalo sa starijim verzijama baseband-a na Galaxy i7500 i to samo u pojedinim momentima dok sam na 3G mreži. Kada sam na EDGE nije bilo problema.

Kada se prešlo na 1.6, problemi su se smanjili, ali sam prestao da koristim Galaxy za voice, pa sada više ne znam kakva je situacija.

Meni se dešavalo sa starijim verzijama baseband-a na Galaxy i7500 i to samo u pojedinim momentima dok sam na 3G mreži. Kada sam na EDGE nije bilo problema.

Kada se prešlo na 1.6, problemi su se smanjili, ali sam prestao da koristim Galaxy za voice, pa sada više ne znam kakva je situacija.

ma jok, 3g je iskljucen i cim aktivno koristim grps prenos podataka uglavnom sam nedostupan. u pitanju je htc legend al je to verovatno do androida?

Da li postoji Cyanogen 6 za tattoo koji je skroz sredjen kamera i fm.
Koji mi je sync potreban da povezem telefon sa kompom da prebacim kontakte samo mi vidi SD karticu

Dok si na EDGE-u, trebalo bi da prilikom prijema poziva/poruke prekine vezu ka internetu, uspostavi voice/SMS saobraćaj i kada se taj prenos završi, ponovo te poveže na EDGE. Sasvim je moguće i da je do operatera.

Sad je izasao Cyanoged mod za Tattoo, ali i dalje nisu sredjeni camera i fm. Mogu da kazem da radi brzo, jedina mana je mozda problem sa marketom , koji povremeno puca.
Za one koje hoce sve mozda je najbolja opcija hcdr.rom ,na kojem radi sve , ali je malo optimizovaniji od stock roma.

Poslednja izmena:
Sad je izasao Cyanoged mod za Tattoo, ali i dalje nisu sredjeni camera i fm. Mogu da kazem da radi brzo, jedina mana je mozda problem sa marketom , koji povremeno puca.
Za one koje hoce sve mozda je najbolja opcija hcdr.rom ,na kojem radi sve , ali je malo optimizovaniji od stock roma.

Jer mislis kao novu verziju Cyanoged SPQRom-0.2

Da, na tu verziju. Instalirao sam i mogu da kazem da mi lepo radi. Jedino me nervira tastatura, jer ne mogu da ubacim onu HTC_ime tastaturu. tj instalisem onaj program ali kao da stock htc-ov uopste ne prepoznaje promenu.

Dok si na EDGE-u, trebalo bi da prilikom prijema poziva/poruke prekine vezu ka internetu, uspostavi voice/SMS saobraćaj i kada se taj prenos završi, ponovo te poveže na EDGE. Sasvim je moguće i da je do operatera.

Da tako je kod mene na vipu.

Da, na tu verziju. Instalirao sam i mogu da kazem da mi lepo radi. Jedino me nervira tastatura, jer ne mogu da ubacim onu HTC_ime tastaturu. tj instalisem onaj program ali kao da stock htc-ov uopste ne prepoznaje promenu.

Pa probao sam je i ja juce i imao sam problem sa marketom nije nista hteo da mi downloaduje ali je u svakom slucaju super Rom samo izgleda da vise ne rade na tom romu oko sredjivanja kamere i radija, reci mi jel moram da napravim 2x/3x particiju na kartici da bi se instalirale aplikacije.

Pravo da ti kazem nisam isprobao app2sd, ali preporuka je da prvo formatiras kao fat, a tek nakon toga da se napravi particija. Oko kamere se fyodor bakce , ali ni on za sada nema neke povoljne vesti , mada ko zna, mozda se to i zavrsi u skorije vreme. Ja se iskreno nadam. Ovaj 2.2 je odlican, tako da bi mi bilo zao da se prekine.

imal neki program za budjenje (alarm) juce navijme sat i jutros prvi dan u skolu i odma zakasni (nije ni zvonio)

Meni onaj njegov default alarm koji je deo sata radi odlično.
Ne znam samo da li je to deo HTC-ovog paketa aplikacija ili dolazi i inače uz Android.

Klaxon, samo nije besplatan. Inače ako koristite task managere morate staviti alarm u exception inače vas neće probuditi.

Naravno znaš da ne smeš da ugasiš telefon jer onda nijedan alarm neće zvoniti.

Probajte app MAPKO, prikazuje muzeje i druge kulturne znamenitosti Bgda i Kragujevca (za sada).

Vrh Dno