Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

ljudi, jel ima sanse da se ovaj topic malo organizuje i razvodnji? 78 strana, a ima sve od igle do lokomotive. verujem da procenat ljudi koje zanima crtanje na mobu je ispod 0.1% a ono zauzelo citavu stranu. ko ce citati 78 strana?

nece niko citati, jer kome god nesto zatreba opet ce pitat i tako sve u krug...

ovako je jos gore, ako se nesto nalazi na 35. stranici takodje niko nece znati pa ce ponoviti pitanje na zadnjoj sada 78 stranici

onako bar preko search moze da ti izbaci temu koja te interesuje, a ovako ti izbaci topic sa zilion strana pa se ti snadji na kojoj se balazi ono sto si searchovao

Ima opcija "Traži u ovoj temi" koja će ti olakšati pretragu.

Kako da disejblujem htcov fabricki program za poruke?
Naime koristim pored njega i handcent koji mi treba zbog podsetnika ali kad stigne poruka krene prvo jedan pa drugi da se oglasava.
Koristim android 1.6 ako je bitno

Kod mene to ovako izgleda. U Messages aplikaciji ideš u Menu pa na Settings.

Prilozi

• snap20100904_192637.png
    snap20100904_192637.png
    24.2 KB · Pregleda: 98
ljudi, jel ima sanse da se ovaj topic malo organizuje i razvodnji? 78 strana, a ima sve od igle do lokomotive. verujem da procenat ljudi koje zanima crtanje na mobu je ispod 0.1% a ono zauzelo citavu stranu. ko ce citati 78 strana?

Imas pretragu unutar teme.

Nova domaca aplikacija - Mala Biblioteka

Aplikacija namenjena ljubiteljima knjiga i onima koji ce to tek postati!

Omogucava uvid u najnovije knjige (cenu, zanr, autora, opis...) u nasoj zemlji.
Tu je pretraga po nazivu, isbn...lociranje knjizare...

U pripremi je postovanje komentara, pretraga skeniranjem bar koda, online narucivanje.

Aplikacija je dobila podrsku izdavacke kuce Svet Knjige.

Vise o tome na linku.

A je l' ima sanse da se napravi tema u kojoj ce ljudi da stavljaju spisak aplikacija/igara koje koriste i kratak opis istih? Znam da ima pretraga ali ne znam sta da trazim. :) Ovako na jednom mestu bi bilo dobro videti sta sve ima i sta dobro radi, posebno za nove android korisnike.

Kreni da listaš od prve stranice ove teme :)

Kako doći do aplikacije koja je uklonjena sa marketa?

Koristio sam TaskPanel X, instalirao sam ga pre nekoliko dana i evo sada sam uradio wipe, krenem da instaliram, a aplikacije nema, pa nema. Odem na Androlib, nađem je i vidim poruku:

"This application seems to be removed from the Android Market"

Može i ta, hvala :)

jel kod vas APNdroid baguje? Npr. ako je poduze vremena offline, kada ga enablujem (uzelenim) nema sanse da mi ukljuci gprs, moram da restartujem android....

i meni se desava da nece da se ukljuci gprs preko onih widgeta a ne ce ni kad idem u settings. sto kazes ti samo restart pomaze... smoki (na sve verzije dosad)

mislim da nije do apn droid-a... ja koristim onaj power widget na 2.2 za on off i desava se isto...
nemora restart... idite u network selection i odaberite opet automatic - to ce registrovati tel opet za mrezu pojavice se 3G ikonica ;)

Koristite switchpro on nikada ne baguje, ti programi umeju da zezaju sa SenseUI (meni su na većini sense romova radili savršeno ali na jednom romu nisu hteli nikako).

Ili se updejtujte na froyo, on to ima po default-u na "power widget"-u :p

-dakis-, na telefonima koji koriste kuvani Froyo, power widget ne radi baš uvek kako je predviđeno.

Srickie!
I geoquiz

Mini Squadron je jako dobra igrica, Guns'n'Glory.

Poslednja izmena:
angry birds,hockey 2010,robo defense,Krazy racers, armored strike...

Pacific Wings (kao 1942.)

Need for speed shift, ali u sustini ne igram igre. Malo sudoku i ukrštenicu, sad sam instalirao wordfeud.
-
Inače čitam strip na telefonu. Pročitao sam prvih 5 svesaka belgijskog stripa XIII, možda se igrali igru pre 7, 8 godina.
--
Nego, da li ja mogu da geotagujem svoj status iz facebook aplikacije, kao što mogu twit. Ili bar sliku koju uploadujem.

Vrh Dno