Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

fE5Vg.png

Da li ti je ovako podešeno?

BlackNeo, uključi Delivery reports (request delivery report form carrier), a ne ovo drugo (Handcent delivery report) i trebalo bi da bude OK.

Pored poruke bude 3 tipa obaveštenja: (mislim) plavo za poruke na čekanju, zeleno (štiklirano belim) da je poruka isporučena i crveno da je isporuka failovala.

Meni smeta što za primljene poruke nema sent time, pa kada telefon nije dostupan neko vreme, sve poruke koje ti neko pošalje u tom periodu, posle budu prikazane sa vremenom kada su primljene (onog trenutka kada si psotao dostupan).

Evo kako je uključeno u Handcent-u:
32zj495.png

Ali nešto mi ne prikazuje kako treba u thread-ovima, a kada odem u Delivery reports, tu se vide "štrikovi":
mrwv8i.png

Evo kako je u thread modu (štrikovi su ovo gdje sam slao iz Messages aplikacije):
2a3vi8.png

Podesi kako je podešeno na prethodnoj slici i radiće ti.

Hvala momci, to je to (ja sam cijelo vrijeme pokušavao u Notification settings umjesto u Receive message settings, pa se čudio gdje su ta podešavanja :wall: )

E ljudovi imam problem, pre neki dan sam updateovo Android na svom HTC Hero telefonu, i posle updatea sam izgubio onaj standardni cloack/weather widget na main screenu, svasta sam pokusavao da uradim da bih ga vratio ali bezuspesno, pa bih vas molio da mi otvorite oci :D ili pomognete.
Hvala unapred

sa cime si updateovao? neki custom ROM?
koji launcher koristis? HTC Flip clock radi samo sa Rosie launcherom (Sense UI launcher)

nisam stavljao drugi rom, nego oficijelni update sto je bio, samo sam ga prihvatio i posle instala mi se izgubio taj widget

Pa dodaj ga samo ponovo... ili hoćeš da kažeš da ga više nemaš u spisku widgeta?

Clear data za sense u app manageru ako ga nemaš u listi widgeta.

pokusao sam sve one ponudjene, i pokusavao po widgetima, ali nema nigde, na netu trazim po ludak al nmgu da nadjem nista o tome.. ako se nekom desilo slicno nek se javi

Odeš u settings/applications/manage applications tu nađeš sense, uđeš unutra i klikneš na clear data, ako se ne pojavi odmah restartuj telefon.

Odeš u settings/applications/manage applications tu nađeš sense, uđeš unutra i klikneš na clear data, ako se ne pojavi odmah restartuj telefon.

Hvala ti druze, odradio sam kao sto si rekao i evo ga sljaka, hvala puno ;)

Imam pitanje...(koristim 2.2 CM ,na Magic-u) : kada otvorite "Messaging" app,i kad udjete u neki thread (gde ste se dopisivali snekim) ,mozete videti Contact slike te osobe (ako ste postavili),ali ja ne mogu da vidim svoju?tj kako da podesim da se i moja slika vidi ??? znam da moze...

evo i slika koja vredi 1000reci http://everythingremains.com/wp-content/uploads/2010/07/messagingWTF.jpg

Poslednja izmena:
Stavi sličicu na svoj Gmail account.

Imam ;)

mislim da je to prob sa tim sto kad odem u settings>about phone>status" pod "phone noumber" pise "unknown

Poslednja izmena:
Postoji li neki handsfree koji može da kontroliše audio plejer u telefonu preko onog tastera?
Možda je potrebno da plejer to podržava ili uopšte nije predviđeno?
Čini mi se da sam negde video one bluetooth slušalice koje imaju kontrole na sebi, ima li toga kod nas?

Poenta je da želim da sebi omogućim ono što sam imao još pre 15 godina na walkman-u, a to je da mogu da pauziram pesmu, nastavim, premotam, a da ne vadim telefon iz džepa.

Ako misliš na tastere na slušalicama (koristim koje sam dobio uz telefon) meni rade normalno.

Ja sam dobio handsfree koji ima samo jedan taster. Koje su to slušalice koje ti imaš?

Očigledno moj i tvoj default nisu isti.
Što je najcrnje sada ne mogu na netu ni da nađem sliku mog handsfree-a.
Kako tvoj izgleda?

Koliko imaš tastera na tom srednjem delu?

E pa tu je kvaka, ja imam samo jedan...
Dobro, sada barem znam šta da tražim :)

pomocu koje aplikacije mogu da oznacim tacku na mapi na kojoj se trenutno nalazim? i da je zapamti?

Probaj sam google maps, ili google navigation. Trebalo bi da može motonav.
--
Malopre instalirah digitally imported aplikaciju. Odlično strimuje radio, za oko pola sata slušanja skinuo je 25MB, preko wifi-ja. To je 96Kbit, dok za 3g može da se podesi i manje.
Ukupno, u besplatno verziji, postoje 3 bitrate-a, mp3 96, aac na 64 i 40.

Vrh Dno