Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

nadam se samo da ne radi onliko lose koliko je radio fennec alpha build ....

Ne radi uopšte loše za beta verziju, posebno su interesantne "bočne" kontrole za tabove i napred nazad.
U svakom slučaju, još jedan potencijalno odličan brauzer u mnoštvu istih...

Još samo kada bi smanjili footprint, koliko memorije treba da bi ga instalirao, strašno.

Još samo kada bi smanjili footprint, koliko memorije treba da bi ga instalirao, strašno.

Jes, 45MB kod mene, da mi ne reče, ne bi ni pogledao. Sa Galaxijem S ne moram da brinem mnogo oko toga, ali da browser ima skoro koliko jedan asphalt, mnogo je kume...

Na marketu postoji vise aplikacija sa imenom Advanced Task manager ali koja je "prava"?

Napomena: Telefon je Desire.

Ljudi gde mogu da vidim upustva za instaliranje navigacije imam Samsung Galaxy Spica???

Jel ima neko predlog za, tipa, 20 najboljih igara za Android?

Inace Trillian je sjajan za Android.

Jel ima neki napredniji program za matematiku? Potrebno mi je za racunanje matrica. Nasao sam matrix calculator, ali on ne moze da racuna sinus i kosinus i ne moze da pamti matrice...

Nažalost, ja ne nađoh još ni jedan program tog tipa...
Očigledno neću da penzionišem moj vremešni PocketPC dok ne naprave SpaceTime port na Android :p

Ima par implementacija onog WolframAlpha servisa, doduse iniciraju browser kad unese upit ali dok ne izadje zvanicni app, mozda ti i posluzi

Za matematiku meni su interesantni Calculus tools, Arity Calculator i Handy calc. Real Calc stalno koristim, ali to je meni zamena za obican digitron.

Imam ;)

mislim da je to prob sa tim sto kad odem u settings>about phone>status" pod "phone noumber" pise "unknown

jel postoji resenje za prikaz slike u porukama sa ovim problemom ? i meni se isto desava... nova telenorova kartica...

ajd da sam sebi odgovorim, mozda nekome pomogne. dakle pravac u:
settings/call settings/additional settings/my phone number
i lepo podesite svoj broj :) ajd uzdravlje :)

Poslednja izmena:
posto vise ne mogu da izmenim prethodni post,
ovo resenje je samo privremeno. pravo resenje je da se sim kartica ubaci u iphone ili stariji sony erricson koji mogu da upisu ovaj broj tamo gde i treba da bude - na sim karticu.

hvala vam na predlozima, svi su to dobri kalkulatori, ali ni jedan ne moze da racuna matrice :(

Drugari, treba mi program za kodiranje fajlova/foldera, tipa TrueCrypt ili FreeOTFE sa WM platforme... Imam par excel fajlova i vrlo mi je važno da u slučaju kradje telefona to ne dodje u krive ruke. Nisam našao ništa pametno za sada. Hvala.

Da ne prevrcem po svih ovih 130 strana pitacu u ovom postu :)

Potrebni su mi sledeci programcici: neki kao dobar Notes ili tako nesto, posto vidim da po default-u nema nista od toga i neki telnet/ssh klijent.. Program koji dobro saradjuje sa google docs i to bi bilo to. Sve ostalo sto postoji u fabrici mi odgovara :) Eventualno i da mi preporucite neki dobar messenger. Vidim da se spominju ebuddy, fring i trillian. Koji od tih?

Ja kao notes koristim Springpad (mada imaš još dosta odličnih na marketu), a za chat koristim Beejive.

I ja koristim za note-se Springpad, a za cet koristim Nimbuzz (Skype i MSN)

Koju mi app preporucujete za citanje word i pdf dokumenata.

Hvala to je to ...

Koju muzicku aplikaciju mi preporucujete(za pustanje muzike :) )?
Imao sam nekih problema na stock aplikaciji(tattoo, android 2.2), gde mi se pesme prebacivale bez ikakvog razloga u pola ili cak i na pocetku.
Tj, treba mi neka koja nece opterecivati previse procesor.
Da li je jos neko od vas imao problema , da kad u toku pesme klikne na neko dugme, dobije malo seckanje?
To se ne secam da je bilo na stock romovima.

Da ne prevrcem po svih ovih 130 strana pitacu u ovom postu :)

Potrebni su mi sledeci programcici: neki kao dobar Notes ili tako nesto, posto vidim da po default-u nema nista od toga i neki telnet/ssh klijent.. Program koji dobro saradjuje sa google docs i to bi bilo to. Sve ostalo sto postoji u fabrici mi odgovara :) Eventualno i da mi preporucite neki dobar messenger. Vidim da se spominju ebuddy, fring i trillian. Koji od tih?

Za notes skini update za htc widget,zavrsava posao skroz dobro. Verujem da su i ostali predlozi dobri,njih nisam probao.
Posted via Mobile Device

Vrh Dno