Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

I mene zanimao takav widget, pa sam se zadovoljio RSS feed-om automatske meteorološke stanice Košutnjak - tamo doniješ sve :)

probao, nije lose. Problem je sto meri temperaturu u Kosutnjaku gde je uvek hladnije. Danas recimo meri 29.6 a u gradu pise da je 35C :). Vlaznost je ok, a meri maksimalni nalet vetra, a ne normalno duvanje - nemoguce da je danas 10 m u sekundi :)

Snowstorm - nece da povuce podatke za Beograd
Geniewidget - nema na marketu
WeatherBug - ovaj je odlican meri sve, ali su mu widgeti mali i bezvezni

Fast Call je meni bezveze :p
Ja koristim SuperDial
chart

probao, nije lose. Problem je sto meri temperaturu u Kosutnjaku gde je uvek hladnije. Danas recimo meri 29.6 a u gradu pise da je 35C :). Vlaznost je ok, a meri maksimalni nalet vetra, a ne normalno duvanje - nemoguce da je danas 10 m u sekundi :)

Snowstorm - nece da povuce podatke za Beograd
Geniewidget - nema na marketu
WeatherBug - ovaj je odlican meri sve, ali su mu widgeti mali i bezvezni

Nije 10m u sekundi, već ti pokazuje da je brzinu i pravac merio na 10m visine od zemlje :) proveri

A šta fali htc imeniku pošto vidim da tražiš novi? Takođe šta fali handcentu?

htc imenik - nema precicu do zeljenog kontakta, nema brzog izbora jednog od vise brojeva za jedan kontakt, suvise debeo red za svaki kontakt. Ako si koristio WinMo tamo su imenici mnogo bolje odradjeni, tj u aplikacijama za WinMo. Ovde je izbor suvise shtur

handcent - potpuno neinventivan, ruzan, slicno kao i za htc imenik.

Postoji li neki drugi weather widget koji osim temperature vuce i vlaznost vazduha i jacinu vetra? Btw. ovaj sto ide sa HTC Sense malo masi za 2-3 stepena.

takodje jos nisam dobio info o nekom normalnom imeniku. SMS menageri su isto bzveze, handset ne valja nista

Beautiful widgets 3.02, odlična aplikacija sa dobrim ažuriranjem vremena, u novoj verziji povlači podatke sa sajta accuweather.com i poprilično je tačna prognoza.

Nema je jer se placa, moras da je nabavis na "onim sajtovima" :)

Beautiful widgets 3.02, odlična aplikacija sa dobrim ažuriranjem vremena, u novoj verziji povlači podatke sa sajta accuweather.com i poprilično je tačna prognoza.

skinuo, al ne vidim gde moze da se enabluje vlaznost i jacina vetra? mislio sam da je widget preko celog ekrana

kome je interesantno preporucujem aplikaciju earthquakes, prati eventualne zemljotrese u celom svetu

Instalirao sam MOTONAV na Galaxy S, i mogu reći da posle 2.god korišćenja originalnog iGO 8 na HD i HD2, ovo je čisto sr...
Em, iskače iz programa bez ikakvog razloga, em animacija prolaska kroz menije non stop secka, ma ni približno nije fluidan , kakav je bio iGO na HD2...Videćemo kakav je tokom rutiranja, ali naizgled nije to to...

Instalirao sam MOTONAV na Galaxy S, i mogu reći da posle 2.god korišćenja originalnog iGO 8 na HD i HD2, ovo je čisto sr...
Em, iskače iz programa bez ikakvog razloga, em animacija prolaska kroz menije non stop secka, ma ni približno nije fluidan , kakav je bio iGO na HD2...Videćemo kakav je tokom rutiranja, ali naizgled nije to to...

ne znam da li zbog rezolucije mozes koristiti igo myway 2009 koji radi ko sat. proveri

Mislim da se iGO My Way моže koristiti samo na 480x320, na žalost...

Ta "munja" je data.gro fajl, ali nisam znao da ga ima za 800x480. Da li neko može da pošalje link za data.gro fajl za ovu rezoluciju...

Postoji li neki softver za navigaciju koji ima zvaničnu podršku za 320x240 rezoluciju?

Definitivno Ndrive, koristio sam na tattoo i Ndrive i iGO sa data.gro konverzijom u 320x240, i mogu reći da je Ndrive mnogo bolje rešenje...

Poslednja izmena:
Tako sam i mislio, a taman se ponadah...Ndrive mi izgleda dosta bolje na galaxyS od Motonav-a...ali su sveže mape mali problem...

Uzeh i ja GalaxyS, ali sam Motonav samo probao da vidim da li radi GPS, baš ću ovih dana da isprobam u kolima, pa ću javiti da li i meni puca.

Ja i hoću da platim :). Vidim da je na sajtu 9.99$, pa me interesuje da li je neko odavde kupovao.

ja deinstalirao. Bagovit je, a i ne zavrsava posao :)
Weather Bug Elite je za sada najprecizniji i najkorisniji, al nema bog zna kakav widget

ja deinstalirao. Bagovit je, a i ne zavrsava posao :)
Weather Bug Elite je za sada najprecizniji i najkorisniji, al nema bog zna kakav widget

Ja sam pročitao stošketov post misleći da je odgovorio na moj post u vezi Documents to Go, a ne na tvoj koji sam preleteo :). Izvinjavam se za konfuziju.

Definitivno Ndrive, koristio sam na tattoo i Ndrive i iGO sa data.gro konverzijom u 320x240, i mogu reći da je Ndrive mnogo bolje rešenje...
Kakve su mape za nDrive? Koristim iGo na 240*320 i onako je.. Nije baš neki ugođaj...

Ne da nije neki ugođaj, nego se ekran ceo može videti samo u horizontali, u vertikali uvek fali jedna linija teksta u menijima, kao i korisna površina back tastera (i drugih tastera u dnu ekrana) je dosta manja. Ndrive je dosta bolji, bar po pitanju same aplikacije, mape nisu na nivou iGo, u smislu dostupnosti i svežine istih....Ali mapa Srbije je koliko znam kontrastova, te je dovoljno detaljna...

*Evo i firefox verzije send to phone plugin-a

http://www.foxtophone.com/

Ukratko, klikom na dugme u browseru možete poslati link direktno na telefon koji ga automatski otvori u njegovom browseru. Možete slati market:// linkove koji se automatski otvaraju u market aplikaciji na telefonu, google maps link se otvara u maps aplikaciji telefona, kopiranje teksta u browseru i klik na dugme send to phone šalje tekst u clipboard telefona itd itd :)

* Mislim da je potreban Android 2.2 odnosno Froyo da bi ovo radilo

p.s. ja nisam mogao da nađem aplikaciju na marketu pa sam skinuo apk odavde

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno