A dobro, trenutno me zanima da li je izvodljivo konvertovanje na molex, i sudeci po tvom odgovoru rekao bih da jeste. Sto se tice zalmana, zar nije bolji neki scythe fan kontroler?
@ Godzilla, ma zalman je fan kontroler, nije vent.Na kontroler se kace svi ventovi. Danas zamalo da uzmem scythe kaze server mi pare odose na nesto drugo... ali uzecu ga sigurno kad tad
Vrlo korisna informacija, i ja sam danas uzeo dve osmice i jednu dvanesticu AC PWM. Sada ukupno imam 3 dvanestice i dve osmice u kucistu, s tim sto jedna osmica ne radi zbog nedostataka prikljucaka. Sutra zovem g.tron da vidim jel imaju pa uzimam. Nego moram i da menjam raspored ventova... a i definitivno moram da uzmem onaj zalman fan controler... polako pocinje da se cuje komp pored 7 ventova...
Lol, gde su ti stali ti ventovi... :d
A sto je najcrnje planiram jos bar dva komadaPravim uragan u kucistu
Sta da ti kazem, 8800gt koji se nenormalno greje, meni u loadu ne prelazi 60c
A cpu klokovan na 2.9ghz load 39c
Jos tu ima zackoljica, poliranje baze hladnjaka bi dobro doslo, a i treba da odradim push/pull na hyper-u sa jos jednom devetkom koja stize za desetak dana...
Ma bice to sve kako treba za jedno 15-ak dana...
Sad cu bacim par slika kako je trenutno stanje...
![]()
nikad kraja modovanju![]()
U tome je i fora,da ima kraja ne bi bilo toliko zanimljivo![]()
Čekaj stavljaš zatamnjeno staklo na bočnu stranu? Baš staklo?
Jer ti nije bolji pleksi? Naravno zatamnjeni![]()
Kandalf je ok spolja ali iznutra je star i daleko od danashnjeg standarda u klasi.Imao ga ja pre par godina
![]()
Stacker je nekad bio moja zelja al Jbl mi srusio snove :d sad i kad bih uzeo stacker-a, sve sto bih uradio na njemu, bila bi bleda kopija Jbl-ovog stackeraA i samo modovanje mora da bude unikatno. Vreme je da se traze nova kucista
![]()
Odlicno receno. HAF deo sam izbrisaojer mi je preruzno kuciste (licno misljenje). I svaka cast na modifikaciji brize,super je ispalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari