A dobro, trenutno me zanima da li je izvodljivo konvertovanje na molex, i sudeci po tvom odgovoru rekao bih da jeste. Sto se tice zalmana, zar nije bolji neki scythe fan kontroler?
@ Godzilla, ma zalman je fan kontroler, nije vent. 🙂 Na kontroler se kace svi ventovi. Danas zamalo da uzmem scythe kaze server mi pare odose na nesto drugo... ali uzecu ga sigurno kad tad
Vrlo korisna informacija, i ja sam danas uzeo dve osmice i jednu dvanesticu AC PWM. Sada ukupno imam 3 dvanestice i dve osmice u kucistu, s tim sto jedna osmica ne radi zbog nedostataka prikljucaka. Sutra zovem g.tron da vidim jel imaju pa uzimam. Nego moram i da menjam raspored ventova... a i definitivno moram da uzmem onaj zalman fan controler... polako pocinje da se cuje komp pored 7 ventova...
Lol, gde su ti stali ti ventovi... :d
A sto je najcrnje planiram jos bar dva komada 🙂 Pravim uragan u kucistu 🙂 Sta da ti kazem, 8800gt koji se nenormalno greje, meni u loadu ne prelazi 60c 🙂 A cpu klokovan na 2.9ghz load 39c 🙂 Jos tu ima zackoljica, poliranje baze hladnjaka bi dobro doslo, a i treba da odradim push/pull na hyper-u sa jos jednom devetkom koja stize za desetak dana... 🙂 Ma bice to sve kako treba za jedno 15-ak dana... 🙂 Sad cu bacim par slika kako je trenutno stanje... 🙂

nikad kraja modovanju 😀
U tome je i fora,da ima kraja ne bi bilo toliko zanimljivo 😀
Čekaj stavljaš zatamnjeno staklo na bočnu stranu? Baš staklo?
Jer ti nije bolji pleksi? Naravno zatamnjeni 😀
Kandalf je ok spolja ali iznutra je star i daleko od danashnjeg standarda u klasi.Imao ga ja pre par godina 😀
![]()
Stacker je nekad bio moja zelja al Jbl mi srusio snove :d sad i kad bih uzeo stacker-a, sve sto bih uradio na njemu, bila bi bleda kopija Jbl-ovog stackera 🙂 A i samo modovanje mora da bude unikatno. Vreme je da se traze nova kucista 🙂
Odlicno receno. HAF deo sam izbrisao 🙂 jer mi je preruzno kuciste (licno misljenje). I svaka cast na modifikaciji brize,super je ispalo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari