Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Marli: Crysis 2 ces moci da igras i na konzolama, a SC2 je tako dobro optimizovan, da ti nista, osim nove graficke, nece trebati da bi uzivao u igri u njenom punom sjaju.

Sto se tice online-a, moraces da napravis battle.net account na blizzovom sajtu, jer prakticno sve ide prego njega...

@Marli: Crysis 2 ces moci da igras i na konzolama, a SC2 je tako dobro optimizovan, da ti nista, osim nove graficke, nece trebati da bi uzivao u igri u njenom punom sjaju.

Sto se tice online-a, moraces da napravis battle.net account na blizzovom sajtu, jer prakticno sve ide prego njega...

Pa ako bude imao dobar MP Crysis 2 cu uzeti orginal za PS3. Ali svejedno nece biti u fullu tamo, ocu da igram na DX11 i na fullHD. :)
Ova konfiguracija iz potpisa je laptop, Toshiba, pitanje kako ce raditi SC2 na njemu.
Cim stigne igra pravim nalog, prvo cu da probam na PC-u da vidim dal moze na medium da radi bar i krecem MP odma, a SP sa novom masinom cu da igram.
Sad cu da obrnem SC1 jos jednom. :)

Ne znam dal ste izvalili da je u SC2 launch traileru, u jednom delu ona muzika iz Avatra, secam se da me je izlozila nikad gore da gledam film tada. :)

Poslednja izmena:
Ova konfiguracija iz potpisa je laptop, Toshiba, pitanje kako ce raditi SC2 na njemu.
Cim stigne igra pravim nalog, prvo cu da probam na PC-u da vidim dal moze na medium da radi bar i krecem MP odma, a SP sa novom masinom cu da igram.

Tek sad videh da je Toshibin lap u pitanju. :D

Pa ako bude imao dobar MP Crysis 2 cu uzeti orginal za PS3. Ali svejedno nece biti u fullu tamo, ocu da igram na DX11 i na fullHD. :)

Da, ali u tom slucaju x360 gubi svaki smisao. Ako ti je graficki prikaz prevashodno bitan kad su igre u pitanju, treba uzeti u obzir da 99% multiplatformskih naslova izgleda bolje na PC-ju nego na kozolama, a kutija nije PS3 i nema nekih vrednijih ekskluziva, zar ne? 360-ka je cheapest entry u svet modernog gaminga, a svi znamo i zasto. Ako vec imas pare za high end PC, ne kontam potrebu za xbox-om, pogotovo sto vec imas PS3 za "fotelja gaming" varijantu.

Tek sad videh da je Toshibin lap u pitanju. :D

Da, ali u tom slucaju x360 gubi svaki smisao. Ako ti je graficki prikaz prevashodno bitan kad su igre u pitanju, treba uzeti u obzir da 99% multiplatformskih naslova izgleda bolje na PC-ju nego na kozolama, a kutija nije PS3 i nema nekih vrednijih ekskluziva, zar ne? 360-ka je cheapest entry u svet modernog gaminga, a svi znamo i zasto. Ako vec imas pare za high end PC, ne kontam potrebu za xbox-om, pogotovo sto vec imas PS3 za "fotelja gaming" varijantu.

Ne volim da igram ista osim RTS igara na PC-u. Eventualno neki graficki biser kao sto je Crysis.
Nisam bas graphic whore, ali igru kao sto je Crysis 1,2 moram igrati u full-u.
Iskreno Xbox mi vec i sad skuplja prasinu, planiram, tj razmisljam da ga prodam.

Nadam se da ce SC2 MP biti dovoljno dobar da batalim konzolni gaming na par meseci, do Dead SPace 2. :)

Jos 24 sata. :)

Nego jel iko zna kakvo je stanje sa preorderima kod nas, koliko mase se vec prijavilo? Neke bilo kakve okvirne cifre...

http://www.youtube.com/watch?v=v7dZOQzcbLA&feature=related#t=4m25s

Jao bre ljudi, pa pogledajte ovo!!! ahahahahaha

Inace ovo je intervju sa glumcima koji daju glasove za starcraft 2. Tu su svi, od dzima rejnora, mingska, tychus (marinac) , pa sve do sare kerigen. :) (namerno ih imenujem po karakterima, jer njihova prava imena i tako i tako retko ko zna)
A pazi koment ispod "IF IT WOULDNT OF TAKEN BLIZZARD SO DAMN LONG TO MAKE STARCRAFT 2 THE REAL VOICE FOR ZERATUL WOULD STILL BE HERE... :p
when did he die anyway" :d

veceras whohuuu...
e a koje rase picite vi, ja iskljucivo protoss to mi fansy.

je li u kampanji (single) biras samo jednu rasu na pocetku i sa njom si do kraja ili prodjes kroz sve po malo? sory ako je bilo, ali ima previse strana u temi...

u single samo ljudi :)
zergovi i protosi su +60eur x2 u sledece dve igre :)

Može li predlog za digital download sajt za kupovinu SC2?

valjda daj sta das :)

nego nocas krece prodaja i kod nas, jel to znaci da mozemo odmah nocas da se igramo, ili cekamo amere zbog vremenske razlike, da krene aktivacija? nista mi tu nije jasno :)

to ako ocesh da igrash u USA serverima,

EU serveri idu na +1gmt tj po Blizzovom predstavnishtvu u Parizu.
Znaci ako si uzeo eu verziju i imash acc na battlent eu igrash po nashem vremenu.

znaci od ponoci danas, a to za digitani download pishe 10am CEST (Central European Summer Time) nije ti to americko vreme, a cest je isto vreme kao kod nas trenutno.

Poslednja izmena:

Znaci ako si uzeo eu verziju i imash acc na battlent eu igrash po nashem vremenu.

znaci od ponoci danas, a to za digitani download pishe 10am CEST (Central European Summer Time) nije ti to americko vreme, a cest je isto vreme kao kod nas trenutno.

right! Hvala na ispravci.

Ljudi ako vam trebaju mobilni authentikatori za battle net imam java verziju , bacite pm.

Ko ne zna sta je neka pogleda , ja koristim authentikator vec godinama za world of warcraft.

Poslednja izmena:
Sta mislite kada ce se pojaviti narodna verzija? valjda ce moci da se igra single kampanja

Oce moci jso veceras u 00h da se kupi? Video sam u uscu da ima ona radnja pored ComTrade imaju vec kutijice i statuu od Jim Raynora. Ako moze i kod nas da se uzme vec u 00h, skoknuo bih da uzmem, iako mi je komp trenutno samo za low, ali multiplayer mogu da picim tako, a kad se nadogradim odigram kampanju, mada znajuci sebe necu moci da se strpim. Odigracu posle opet na ultra sve kad se obnovim, kad god to bilo :)

http://gamersloot.net/
Klijent skineš sa eu.battle.net
Ovo mi je malo zbunjujuće... do sada sam koristio samo GamersGate za ovakve stvari i kod njega lepo skineš igru i instaliraš je sa key-em koji dobiješ. Možeš i instalaciju da sačuvaš na disku za kasnije.
Koliko sam shvatio, ovde se kupuje samo CD-key, a igru zapravo skineš sa Battle.Net-a?

aha hvala jos jednom, dakle evropski pocetak nije isti kada i americki :)

znaci od nocas zvanicno

Oce moci jso veceras u 00h da se kupi? Video sam u uscu da ima ona radnja pored ComTrade imaju vec kutijice i statuu od Jim Raynora. Ako moze i kod nas da se uzme vec u 00h, skoknuo bih da uzmem, iako mi je komp trenutno samo za low, ali multiplayer mogu da picim tako, a kad se nadogradim odigram kampanju, mada znajuci sebe necu moci da se strpim. Odigracu posle opet na ultra sve kad se obnovim, kad god to bilo :)

Orange shop ispod vuka, i Games u decanskoj otvaraju radnju veceras u ponoc.
Za ta dva znam sigurno.

@Dandy, A kod blizza uvek mozesh da downloadujesh klient sa battlenet acca, bilo retail ili digitaj , tako da ako tamo daju samo cd key to je ok, to ti i treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno