Nisam ^ igrao.
U ovom video-u valja muzika, a ova zavrsetak i nije nesto originalan:
Jel znas mozda koja je pesma u pitanju ?
Jel znas mozda koja je pesma u pitanju ?
Nisi ni morao da gledas filmice i taj zavrsni, kada se naslucuje sta bi moglo da bude (sapunica).
Adagio for Strings.
Po tim standardima, nijedna igra nema dobru priču, sve su manje ili više cheesy. Niti trebaju igre da se porede sa filmovima ili još gore knjigama po tom pitanju.
Ma samo da stigne pre 27.
Stani jel ovo tvoja majica i igra? Ako jeste odakle ti? :d
Duran se pojavio u najnovijem SC2 traileru(Ghosts of the Past)...Cini mi se da on radi za Xel Naga,posto ocito je da ne radi za nijednu od tri frakcije...Xel Nage su bile opsednute stvaranjem perfektne rase...Duran je nadgledao Protoss/Zerg hibride,na onoj planeti...Po tome cini mi se da je Xel Naga...Ajde dok ne izadje SC2 da malo pricamo o SCBW. Meni je malo nejasno ko je onaj Samir Duran koji je u bonus misiji u BW? Nekakav, ghost captain ili sta ti ga ja znam. Padalo mi na pamet da je mozda on Xel Naga, hehe..ali su ih Zergovi pocistili.
Znam da je Kerigan obavila prljav posao za Samira, ali :trust:...Potpuna misterija.
Duran se pojavio u najnovijem SC2 traileru(Ghosts of the Past)...Cini mi se da on radi za Xel Naga,posto ocito je da ne radi za nijednu od tri frakcije...Xel Nage su bile opsednute stvaranjem perfektne rase...Duran je nadgledao Protoss/Zerg hibride,na onoj planeti...Po tome cini mi se da je Xel Naga...
I am a servant of a far greater power. A power that has slept for countless ages. And is reflected in the creature within that cell.
Lice..Jao jos dva dana..
Prodaj kutiju i PS3. Onda mozes da biras sta 'oces. :d
Salu na stranu, SC2 ce biti sjajno optimizovan, kao u ostalom i sve Blizzardove igre, tako da ce ti ti ATI 5750 biti sasvim dovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari