Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo mi je malo zbunjujuće... do sada sam koristio samo GamersGate za ovakve stvari i kod njega lepo skineš igru i instaliraš je sa key-em koji dobiješ. Možeš i instalaciju da sačuvaš na disku za kasnije.
Koliko sam shvatio, ovde se kupuje samo CD-key, a igru zapravo skineš sa Battle.Net-a?
Svaku igru koju imaš registrovanu u okviru battle.net naloga možeš da skineš kad se uloguješ u eu.battle.net... Warcraft 3, Diablo 2, Starcraft 1, WoW itd. S tim što je Blizzard ovog puta dao SC2 za preload tako da može da se skine već desetak dana, da ne bi sutra pocrkali serveri.
Tako da se baci na download ASAP :)
http://eu.battle.net/en/info/digital-purchase
ovo gore prvo

Downloader je neki HTTP/torent hibrid, tako da ti ne bi ugušio svu vezu, isključi "peer to peer" u opcijama da vuče samo sa njihovih servera (ide prilično brzo).

Poslednja izmena:
nadam se da nece biti cekanje kao za assassins creed 2 i za nas ostale ;)

Oce moci jso veceras u 00h da se kupi? Video sam u uscu da ima ona radnja pored ComTrade imaju vec kutijice i statuu od Jim Raynora. Ako moze i kod nas da se uzme vec u 00h, skoknuo bih da uzmem, iako mi je komp trenutno samo za low, ali multiplayer mogu da picim tako, a kad se nadogradim odigram kampanju, mada znajuci sebe necu moci da se strpim. Odigracu posle opet na ultra sve kad se obnovim, kad god to bilo :)

Ima u greenshopu na Terazijama, procitao sam pre 3 dana na njihovom sajtu.

Vredi sto da ne, kazu ima dosta kolicina. Ako cesh Colectors edition to ce im sigurno po koji i ostati mislim da mi je onaj sto je javljao rekao da je 8999 za collectors.

e svasta davacete 6-8 k dindzi da ne biste bili ljudi vec tamo neke protozoe :d

a i bilo ga je? ja sam cuo da tek treba da stigne neka kolicina

Ja ću orderovati redovnu verziju sa shopto za nekih mesec dana, kad padne cena :) 50/60 evra je previše trenutno...

Ja ću orderovati redovnu verziju sa shopto za nekih mesec dana, kad padne cena :) 50/60 evra je previše trenutno...

I ja isto, trebao sam odraditi pre-order dok je bio 27 funti + 2.5 za poštarinu, kako sam se zeznuo :(

9000 :)

10 EUR vise nego na Amazonu... pa nije strasno toliko.

Sta CE ima jos sem igre?
Muziku iz igre, kako je radjena igra i sta jos?

Ponoc je dosla u Okeaniji, pocela je aktivacija igre. PPL are playing the SC2 right now :(

I ja isto, trebao sam odraditi pre-order dok je bio 27 funti + 2.5 za poštarinu, kako sam se zeznuo :(

Pazi, pre 2 i po meseca BC2 je na shopto bio oko 40 evra a sad je 15... Pa ti vidi... Plus što će nakon početnog hype-a (prvih 3 nedelje) da opadne prodaja, a poručili su ko zna koliko pa da se reše stocka... :banana: Predviđam za dva meseca cenu od max 25-30 evra...

74145786586.jpg

aha ja sam probao ovaj digital nece josh!
moracu da stavim u task scheduler da krene u 00, samo ne znam da li ima neka opcija -autoinstall :p
e btw probao sam i da menjam u biosu sat i winu ne ferma.!

Sa shopto sad izadje 45e okruglo. Ja sam ispusio za preorder za 27 jer nisam znao da ce tako rano dobiti igru.
Danas su mi poslali, ocekujem u petak da bude ovde.
Niste mi jasni da dajete 6k ovde....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno