Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
a da promenis vremensku zonu pa restart :D

da bog da ti lupili carinu. :p

e ma ono ko ce do petka ceka... btw josh 2sata i 55 minuta !!!!

e nisam probao zonu ali mislim da nema od toga nista verovatno pinguje battlent ili nesto, a nemam neki firewall da vidim da li pokusava na net da izadje

Poslednja izmena:
da bog da ti lupili carinu. :p

e ma ono ko ce do petka ceka... btw josh 2sata i 55 minuta !!!!

e nisam probao zonu ali mislim da nema od toga nista verovatno pinguje battlent ili nesto, a nemam neki firewall da vidim da li pokusava na net da izadje

Nema carine sa shopto. :p

Igra se i meni SC2, ali verovatno cu jako malo imati vremena do zime da igram. EM mi je komp krs, em no time.
Najgore sto su komponente poskupele po 20e u zadnjih 2 meseca. Neki novi PDV ?! :smackbum:

narode, nemam iskustva sa battle net-om i nije mi jasno zasto ne moze da se pika sa bilo kim u svetu. Zasto ogranicavaju na kontinente? Ujedno, na sajtu pise da digital prodaja krece 27.07. u 10AM po europe lokaciji?

Slazemo li se oko ovoga?

Sta CE ima jos sem igre?
Muziku iz igre, kako je radjena igra i sta jos?

Ima fleš sa Starcraft i Starcraft: Broodwar igrama, i još svašta ponešto...Detalji:

http://www.benchmark.rs/benchmark-v...i-wings-of-liberty-u-specijalnom-izdanju.html

a da promenis vremensku zonu pa restart :D

Nema veze sa tvojim kompom i zonom, već za koju je zonu igra kupljena, jer je lockovana tako. Evropska verzija komunicira sa serverom u Evropi i ne zanima je koliko je sati na tvom kompu :)

narode, nemam iskustva sa battle net-om i nije mi jasno zasto ne moze da se pika sa bilo kim u svetu. Zasto ogranicavaju na kontinente? Ujedno, na sajtu pise da digital prodaja krece 27.07. u 10AM po europe lokaciji?

Slazemo li se oko ovoga?

Pazi, ovo je jedna od stvari koje uopšte nisu loše - u praksi. Te priče o ograničenju na kontinente su eto tako, dobrodošle za kritikovanje zbog ograničenja koje "smanjuje slobodu igranja". U praksi, retko kada ti uopšte želiš da igraš sa likovima iz Amerike, Brazila, Afrike, jer se partija pretvara u mučenje :) Ovako, igraš sa ljudima sa svog kontinenta i to je to. Malo li ih je...

Odakle ti to da ne mozes sa bilo kime da igras?

Moze da se igra sa bilo kim ali samo u okviru svoje zone. Za nas je to Evropska zona.
Ako imate npr. nekog poznanika u USA ili Koreji necete moci da odmerite snage u SC2.

RADI INSTALLER !!! its up
ima i patch btw skinite sad jer ce serveri da umru u ponoc.

Poslednja izmena:
Krenuloooooo! :)

Mislio sam da cu sve ovo `ladno da iskuliram, ali ste mi podigli takav hype da je to strasno :d
ako se za dan dva ne pojavi opstenarodna verzija, moracu u kupovinu :D

pojavila se narodna verzija jos pre 2,3 dana ;)

Sa shopto sad izadje 45e okruglo. Ja sam ispusio za preorder za 27 jer nisam znao da ce tako rano dobiti igru.
Danas su mi poslali, ocekujem u petak da bude ovde.
Niste mi jasni da dajete 6k ovde....

jebga ovo kod nas nije preorder , ne znam ni kako bih ga nazvao, sto je totalno retardirano, plus sam trazio tipa da uplatim u napred par dana i da samo preuzmem igru a oni su bili u fazonu nenene morate dati novac kada dodjete po igru u dogovreno vreme, lili uplatite preko racuna i stize vam igra u roku do dva dana.. a cena najvisa u celom svetu :)

jebga ovo kod nas nije preorder , ne znam ni kako bih ga nazvao, sto je totalno retardirano, plus sam trazio tipa da uplatim u napred par dana i da samo preuzmem igru a oni su bili u fazonu nenene morate dati novac kada dodjete po igru u dogovreno vreme, lili uplatite preko racuna i stize vam igra u roku do dva dana.. a cena najvisa u celom svetu :)

Razlog vise da uzmes sa shopto-a. :wave:

UPDATE otvorite Eu.battlenet i stanite u que, ulogujte se i ostavite tako dok ne dob kljuc. vec sada se ceka dugo mogu zamislim posle.

evo >
xxxen.png

Starcraft 2 – 5 million copies on launch day? Totally!

GTA IV sold 3.8 million copies on launch day and it established itself as the best selling video game in history. But then in November 2009 came Modern Warfare 2 and mopped the floor with it, selling an outrageous 4.7 million copies on launch day in USA and UK alone. That’s $310 million dollars in just 24 hours. Hard to beat, don’t you think?

But, if there’s anyone out there who can surpass this achievements, it’s gotta be Blizzard. I’m not trying to flame on Infinity Ward’s game, even though it was a silly remake with almost zero improvements, I’m just aware of the facts:

- Starcraft 2 already has over one million beta players. Not everyone got a key, so it would have had a lot more if it was an open for all beta.

- We only waited Modern Warfare 2 for 2 years. Starcraft 2 comes after 12 years of waiting, so the hype surrounding it has reached critical levels

- The first Starcraft is still being played around the world and it even got to be South Korea’s national sport. It sold 11 million copies world wide since 1998 and the players are eager to get their hands on a shiny new sequel. Actually, there already were Starcraft 2 competitions in the beta version!

- On the 17th of July there was a total of 700,000 preorders in North America alone and over 2 million world wide

All these ingredients indicate that we’re in the the biggest launch in history. The target is 4.8 million copies, but I say it’s going to be least 5 million. Only one more day of waiting and we’ll know the answer.

Respect! :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:zgran::zgran:

U poslednjih 3 sata ja mislim da ste nabudžili 30 strana odbrojavanja i ostalih gluposti... :)

Mislim i meni se igra ali ljudi oladite malo... Inače, čudi me da nema nigde na netu clone verzija igre, pošto već ima retail kutije svuda po svetu...

U poslednjih 3 sata ja mislim da ste nabudžili 30 strana odbrojavanja i ostalih gluposti... :)

Mislim i meni se igra ali ljudi oladite malo... Inače, čudi me da nema nigde na netu clone verzija igre, pošto već ima retail kutije svuda po svetu...

sta ce ti clone kada svako moze da skine instaler od 7 gb sa blizz servera

btw koliko ja znam ne moze da se kupi digital do 10 sati sutra, sto bi sada cekao a ? ili nije tako

instaler je krajnje retro, doro nisu i win98 stavili kao pozadinu :d

Poslednja izmena:
Koliko je bolja grafika nego u beti...zlo :)

sta ce ti clone kada svako moze da skine instaler od 7 gb sa blizz servera

btw koliko ja znam ne moze da se kupi digital do 10 sati sutra, sto bi sada cekao a ? ili nije tako

instaler je krajnje retro, doro nisu i win98 stavili kao pozadinu :d

Sve mislim da nije isti :/ Jeste blasphemy ali trenutno nisam pri kinti da kupujem original, a uradiću to vremenom, a hteo bih sp kampanju da odigram i da se podsetim nekih osnova pre nego što zaplivam u mp vode :)

KO BOGA VAS MOLIM, UDELITE MI JEDAN SC2 GUEST PASS KEY [daje 7h igranja].

PHHHHHHHLEASE! :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Evo ga vratio se Dobio sam i majicu i poster evo neki money shotovi, btw zatvorili su celu ruzveltovu sa minijima i reklamama za sc2.

evo neke fotke na brzaka.

photo0036pi.jpg

photo0032va.jpg

photo0030l.jpg

photo0035al.jpg

!! odo se igram

Ccc ko amerikanci smo postali, debeli i ružni u redovima za neku tamo igru :D

+1
Samo da se prijavim :)
Ko zeli Guest pass nek posalje pp imam dva komada.

Poslednja izmena:
Ispred Greena 20-tak ljudi. Svi koji su kupili igru, dobili za dz poster i majicu. Mogli su malo da usecere ovaj manual koji se dobija uz igru, ali nema veze. Bitno da je igra i grafika hebeno dobra.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno