Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klasicno pakovanje je isto kao i pakovanje za WOW. Ima prvo kartonski omot sa otvarajucom stranom, pa tek unutra kutiju sa slikom i knjizicom. Ili mozda gresim?

Pa to i kazem, ne moze onda tako da prica, nema celu sliku.

zato sam se i ogradio - ne komentarisem igru vec ukazujem da postoje predrasude kod onih koji jesu igrali, kao ti na primer, sto ne mora biti lose ali uglavnom zbog setimentalnosti dovodi do toga da recenzija nije objektivna. Zato mislim da da onaj koji nije igrao 1. deo a sada testira betu mozda malo realnije sagledava nedostatke i dobre strane igre.
Potpuno druga strana price je to da kada kazes nekome ko voli i ko je igrao keca, kao ti npr., da je stracraft 2 bezveze, onda taj odlepi o tome kako taj nema pojma dok mu promicu slike iz skolskih klupa, ah ta lepa vremena...
Na to sam pokusao da ukazem a ne na igru koju, nisam igrao, betu nisam testirao ali iskreno jedva cekam da vidim cemu toliko odusevljenje jer ipak neki memberi koji yasluyuju respect hvale igru pa i ocekujem da ce biti dobra ;)

Poslednja izmena:
post #1663 Dobra je igra, ali ne vise od toga.

@exste

a kad sam ja rekao da ne valja?
Stvar je u tome da igra jeste dobra, ali bas zato sto niste igrali 1. deo, niste ni primetili da su svi najbolji elementi preneti iz keca, nema nicega novog da valja; mozda malo bolji sistem kontrole jedinica. A sve stoi je novo, lose je. Eto sta ja imam protiv SC2, a i vecina njih koji su ozbiljnije igrali keca

Poslednja izmena:
Dobili smo StarCraft II. I ne, nema igranja do 27. Igra komunicira sa serverom u startu čim se klikne na install i vrati mućak :p Više na slikama...

imag02472.jpg
sc22.jpg

To može samo najkvalitetnija roba :) Videćemo nakon isprobavanja (kao, nisam dovoljno video u Beti i taj rad...:d )

Jel ovo prva igra koja će dobiti tu čast da je Benchmark crew oficijelno prikaže/opiše?

Da.

@filip: al si se ugojiooooooooo :D

Zasto bi iko citao opis ove igre ? Sta kao, ako je preporuce onda cu da je igram...... ;)

Ja ću samo kampanju da pređem ma šta filipenko zaključio na kraju opisa :)

Naravno da mi je najbitnije sopstveno misljenje.
Ali cu svakako dati na vaznosti i misljenje filipenka.
Nisam do sad citao nijedan njegov review, ovo je prvi opis igre njegov ?

Samo da ne kuka sto nema podrske za gamepad :d.
Morao sam :p.

Au bre, ladno su dobili igru na shopto 5 dana ranije, nisam to ocekivao, nisam imao kintu na kartici, niti gledao mail, otisao preorder od 27funti u kk. :( :(
Koji su bre ludaci, nikad toliko ranije nisu dobijali igre za PS3. Sad moram da dajem 10 funti vise, fuck bre!

Ja ću samo kampanju da pređem ma šta filipenko zaključio na kraju opisa :)

Word! :smoke:

BTW, svima koji zele da uzivaju u single player kampanji iskreno preporucujem da zaobidju citanje Filipovog reviewa. :)

Au bre, ladno su dobili igru na shopto 5 dana ranije, nisam to ocekivao, nisam imao kintu na kartici, niti gledao mail, otisao preorder od 27funti u kk. :( :(
Koji su bre ludaci, nikad toliko ranije nisu dobijali igre za PS3. Sad moram da dajem 10 funti vise, fuck bre!

Pošalji im mail, možda ti izađu u susret.

E *** onda.Igru su dobili 4 dana ranije. Bas kao sto je pisalo na njihovom sajtu. Cak sam te i pitao vezano za to ne znam kako nisi primetio. :trust:
Meni su juce (23.) skinuli novac sa kartice i takodje juce poslali SC2.
Da li postoji mogucnost da stigne u ponedeljak? (23.7. oko 14.30 je poslato)

PS. A da li se secas onog "zabole me"? :beat:

Ma samo da stigne pre 27.
Stani jel ovo tvoja majica i igra? Ako jeste odakle ti? :d

Sad` su mi javili iz greenshop-a da ce kod njih biti ponocna prodaja starcrafta, ponedeljak na utorak, pa ako nekog interesuje... : )
Kupio sam majicu pre neki dan, reklamiram blizzard po celom gradu :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno